Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hadi bakalım canım güzel haberlerle bilgilerdir bizi..doktor ne diyecek..inşallah bir aksilik olmaz da tedavin başlar..dua ediyorum senin için..kalbim seninle..
Haberler pek iyi degil e2 10000 cikti sifir fazla degil onbin cikti. Progestan da 1.67 cikti. Ya iptal edicez sagligini riske atmadan yada toplayip dondurcaz dedi. Ama ohss olabilirsin risk var dedi. Ben bukadar ugrastim toplansin diyrm esimde iptal olsun sağlığın onemli diyor. Yrn bidaha cagirdi. Ona gore catlatma icin değişik bir igne verecekmis.olursa da ki ben istiyrm ctesi toplanır dedi.

toplanırsa ohss mi olursun muş..peki o senin için zor olcak dimi..yumurtalar için bir problem teşkil etcekmi..evet e2 baya yükselmiş senin yaa benim son gün bi hastanede 1540 çıkmıştı diğerin de 2300 hatta 1500 ün altı son gün bir daha yap yumurtlama iğnesi dendi..ohss nin zorlukları nasıl bilemiyorum ki canım..sonuçta onun acısını ağrısı çekçek olan sensin..tekrar iğne vs riske girmek istemiyorsun anlıyorum..ne diyeceğimi bilemedim yaa

çok üzüldüm Sağlığın daha önemli . Hiç riske girmeye gerek yok diye düşünürüm. Tedaviyi sil baştan yaşamakta çok zor.Doğru kararı verecek olan sensin.herşey denk gelsin insallah.

şehirdışındaysan yatırıyorlar o gece hastanede canım ona göre ayarlıyorlar.o yüzden soruyorlar sabah haber verince gelebilirmisin diye ,zaten ilaçları kullanırken benim transfer tarihim belliydi???

Bi daha tedavi.oldum diyelim yine ohss olabilirim. Pkos oldugu surece bu risk devam ediyor. Evet toplandikrannsonra ohss olabilirmis. Inşallah bu kadar cektigime deger. Bilmiyrm gercekten kafam karisik.

Sen hangi aşamadasın ? Memnun musun doktordan hastaneden ? Merak ettim.sanırım okumadım senin yazışmalarını.
canım ben egede yaptırdım memnunum doktorlarından.Ama yukardada yazdım zaten 2 hafta öncesinden transfer gününü söylediler bana tabi farklı bir sıkıntı olmazsa diye verdikleri ilaçlara göre gün belirlenmiş oldu.1 gün öncedende aradılar yarın transferiniz var unutmayın diye tabi nerde oturduğumu sabaha gelebilirmiyim diye teyid ettiler sabahta aradılar bekliyoruz diye.Panik olcak hiçbişiy yok transferde 5 dk sürüyor zaten muayene oluyomuşsun gibi bi anda olup bitiyor sanırım senin ilk olucak, hayırlısı olsun canım..

Bi daha tedavi.oldum diyelim yine ohss olabilirim. Pkos oldugu surece bu risk devam ediyor. Evet toplandikrannsonra ohss olabilirmis. Inşallah bu kadar cektigime deger. Bilmiyrm gercekten kafam karisik.
çok geçmiş olsun inş. doğru kararı verirsin inşallah toplansa bile ohss olmazsın ...

şehirdışındaysan yatırıyorlar o gece hastanede canım ona göre ayarlıyorlar.o yüzden soruyorlar sabah haber verince gelebilirmisin diye ,zaten ilaçları kullanırken benim transfer tarihim belliydi???
Ama arkadaşın dediği sanki hemen o sabah aranıp ta gel diyorlarmış gibi..benimde perşembe toplandı salı olcağı belli idi.hergun aradılar cumartesi ye kadar gelişimi anlattılar..pazartesi dokunmayalım dediler pazartesi arkadaşlar arar saat konusunda kararlastirilir.salı günü transfer dediler

Malesefki her seferinde bu risk var ama nasıl atlatacagin önemli benim aklıma o geldi yani..

Baktim netten birazda hafif de atlatiliyormus. Hatta ohss olup transfer olanlar bile olmus. Bolsu protein agirlikli beslenme dikkat edilmesi gerekenler. Insallah olmam.canim yaa ne bileyim kafam karisik yazip duruyrm. Sizlerde iyi ki varsiniz yanimdasiniz sagolun arkadaslar.

Benimde ilk transferimde 2 çıkmıştı donduruldu o kadar emek verdin aslında dondurulması mantıklı değil mi benim öyle olmuştu sanırım E 2 de yüksek Çıktığı için iptal diyor zaten hala küçük yumurtam var deyince şüphelenmiştim böyle olduğunda progestoron yüksek çıkıyor ilaçların dozu kaçtı yüksek mi kullandın

Yok aslinda daha ilk gunden dr ohss olabilirsin demisti. Purego 100luk kullandim. 2 gun 125 1 gun 150 sonra hep 75 vuruldum ama olan oldu işte. Opudan sonra kotu olurmuyum onu dusunuyrm su anda.transfer zaten olmayacak. Sanirim transfer olmayinca daha cabuk atlatiliyormus.oyle okudum nette.
Senin e2.kaclardaydi hatirliyrmsn

e 2 hatırlamıyorum canım bende ohs riski yoktu ama tahminim 1500 dü bana Bebeğin tutma olasılığı progestoron 1.5 üzerindeyken azalır dedi dondurdu.

Anladım canım . Önceden haber vermeleri güzel.ilk denememiz olacak.herkes için Hayırlısı olur umarım.

e 2 hatırlamıyorum canım bende ohs riski yoktu ama tahminim 1500 dü bana Bebeğin tutma olasılığı progestoron 1.5 üzerindeyken azalır dedi dondurdu.
ben bilmiyorum.....ama Benim doktorumda e2 tahlili 1540 çıkınca son akşam gene yap dedi puregon..niye dediki hoss ben yapamadım da...1500 in üstü yapılmayacak dedi. Niye yaptırıp yukarı çıkmasını sağlamaya calistiki

selamlar kizlar,

Evet canım bende vuruldum tutunmaya yardımcı oluyormuş inşallah güzel haberleri alırsın

insallahh canimm ya beklemek cok stresli bisey

Buarada arkadaslar siz transferden sonra hic mi kalkmiyordunuz bide forumlarda bikac kiside transferden sonra agri olunca tutuyormus gibi seyler okuduk hepinizde agri oldumu bizim agrimiz yok resmen strese girdi kardesim rahatlatmaya calisiyorum ama bende korktum icten ice insallah Rabbim artik hayirlisiyla nasip eder artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…