Haberler pek iyi degil e2 10000 cikti sifir fazla degil onbin cikti. Progestan da 1.67 cikti. Ya iptal edicez sagligini riske atmadan yada toplayip dondurcaz dedi. Ama ohss olabilirsin risk var dedi. Ben bukadar ugrastim toplansin diyrm esimde iptal olsun sağlığın onemli diyor. Yrn bidaha cagirdi. Ona gore catlatma icin değişik bir igne verecekmis.olursa da ki ben istiyrm ctesi toplanır dedi.Hadi bakalım canım güzel haberlerle bilgilerdir bizi..doktor ne diyecek..inşallah bir aksilik olmaz da tedavin başlar..dua ediyorum senin için..kalbim seninle..
Haberler pek iyi degil e2 10000 cikti sifir fazla degil onbin cikti. Progestan da 1.67 cikti. Ya iptal edicez sagligini riske atmadan yada toplayip dondurcaz dedi. Ama ohss olabilirsin risk var dedi. Ben bukadar ugrastim toplansin diyrm esimde iptal olsun sağlığın onemli diyor. Yrn bidaha cagirdi. Ona gore catlatma icin değişik bir igne verecekmis.olursa da ki ben istiyrm ctesi toplanır dedi.
çok üzüldümHaberler pek iyi degil e2 10000 cikti sifir fazla degil onbin cikti. Progestan da 1.67 cikti. Ya iptal edicez sagligini riske atmadan yada toplayip dondurcaz dedi. Ama ohss olabilirsin risk var dedi. Ben bukadar ugrastim toplansin diyrm esimde iptal olsun sağlığın onemli diyor. Yrn bidaha cagirdi. Ona gore catlatma icin değişik bir igne verecekmis.olursa da ki ben istiyrm ctesi toplanır dedi.
şehirdışındaysan yatırıyorlar o gece hastanede canım ona göre ayarlıyorlar.o yüzden soruyorlar sabah haber verince gelebilirmisin diye ,zaten ilaçları kullanırken benim transfer tarihim belliydi???Eee yani şehit dışından geliyor olsan mesela muğladan nasıl gelcen bencede çok saçma..onu kendilerinin ayarlaması lazım..sonuçta embriyolar hepsi aynı soguklukta çözülme leride 3 aşağı 5 yukarı aynıdır..beni hastaneye sabah 8.30 ta çağırdılar ama transferim 11 11.30 gibi olmuştu
canım ben egede yaptırdım memnunum doktorlarından.Ama yukardada yazdım zaten 2 hafta öncesinden transfer gününü söylediler bana tabi farklı bir sıkıntı olmazsa diye verdikleri ilaçlara göre gün belirlenmiş oldu.1 gün öncedende aradılar yarın transferiniz var unutmayın diye tabi nerde oturduğumu sabaha gelebilirmiyim diye teyid ettiler sabahta aradılar bekliyoruz diye.Panik olcak hiçbişiy yok transferde 5 dk sürüyor zaten muayene oluyomuşsun gibi bi anda olup bitiyor sanırım senin ilk olucak, hayırlısı olsun canım..Sen hangi aşamadasın ? Memnun musun doktordan hastaneden ? Merak ettim.sanırım okumadım senin yazışmalarını.
çok geçmiş olsun inş. doğru kararı verirsin inşallah toplansa bile ohss olmazsın ...Bi daha tedavi.oldum diyelim yine ohss olabilirim. Pkos oldugu surece bu risk devam ediyor. Evet toplandikrannsonra ohss olabilirmis. Inşallah bu kadar cektigime deger. Bilmiyrm gercekten kafam karisik.
Ama arkadaşın dediği sanki hemen o sabah aranıp ta gel diyorlarmış gibi..benimde perşembe toplandı salı olcağı belli idi.hergun aradılar cumartesi ye kadar gelişimi anlattılar..pazartesi dokunmayalım dediler pazartesi arkadaşlar arar saat konusunda kararlastirilir.salı günü transfer dedilerşehirdışındaysan yatırıyorlar o gece hastanede canım ona göre ayarlıyorlar.o yüzden soruyorlar sabah haber verince gelebilirmisin diye ,zaten ilaçları kullanırken benim transfer tarihim belliydi???
Malesefki her seferinde bu risk var ama nasıl atlatacagin önemli benim aklıma o geldi yani..Bi daha tedavi.oldum diyelim yine ohss olabilirim. Pkos oldugu surece bu risk devam ediyor. Evet toplandikrannsonra ohss olabilirmis. Inşallah bu kadar cektigime deger. Bilmiyrm gercekten kafam karisik.
Amin inşallah olmazçok geçmiş olsun inş. doğru kararı verirsin inşallah toplansa bile ohss olmazsın ...
süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzTabiki burdayiz arkadaşım bu kadar uzaktan elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıyoruz..fulya3535
Benimde ilk transferimde 2 çıkmıştı donduruldu o kadar emek verdin aslında dondurulması mantıklı değil mi benim öyle olmuştu sanırım E 2 de yüksek Çıktığı için iptal diyor zaten hala küçük yumurtam var deyince şüphelenmiştim böyle olduğunda progestoron yüksek çıkıyor ilaçların dozu kaçtı yüksek mi kullandınHaberler pek iyi degil e2 10000 cikti sifir fazla degil onbin cikti. Progestan da 1.67 cikti. Ya iptal edicez sagligini riske atmadan yada toplayip dondurcaz dedi. Ama ohss olabilirsin risk var dedi. Ben bukadar ugrastim toplansin diyrm esimde iptal olsun sağlığın onemli diyor. Yrn bidaha cagirdi. Ona gore catlatma icin değişik bir igne verecekmis.olursa da ki ben istiyrm ctesi toplanır dedi.
Yok aslinda daha ilk gunden dr ohss olabilirsin demisti. Purego 100luk kullandim. 2 gun 125 1 gun 150 sonra hep 75 vuruldum ama olan oldu işte. Opudan sonra kotu olurmuyum onu dusunuyrm su anda.transfer zaten olmayacak. Sanirim transfer olmayinca daha cabuk atlatiliyormus.oyle okudum nette.Benimde ilk transferimde 2 çıkmıştı donduruldu o kadar emek verdin aslında dondurulması mantıklı değil mi benim öyle olmuştu sanırım E 2 de yüksek Çıktığı için iptal diyor zaten hala küçük yumurtam var deyince şüphelenmiştim böyle olduğunda progestoron yüksek çıkıyor ilaçların dozu kaçtı yüksek mi kullandın
e 2 hatırlamıyorum canım bende ohs riski yoktu ama tahminim 1500 dü bana Bebeğin tutma olasılığı progestoron 1.5 üzerindeyken azalır dedi dondurdu.Yok aslinda daha ilk gunden dr ohss olabilirsin demisti. Purego 100luk kullandim. 2 gun 125 1 gun 150 sonra hep 75 vuruldum ama olan oldu işte. Opudan sonra kotu olurmuyum onu dusunuyrm su anda.transfer zaten olmayacak. Sanirim transfer olmayinca daha cabuk atlatiliyormus.oyle okudum nette.
Senin e2.kaclardaydi hatirliyrmsn
Anladım canım . Önceden haber vermeleri güzel.ilk denememiz olacak.herkes için Hayırlısı olur umarım.canım ben egede yaptırdım memnunum doktorlarından.Ama yukardada yazdım zaten 2 hafta öncesinden transfer gününü söylediler bana tabi farklı bir sıkıntı olmazsa diye verdikleri ilaçlara göre gün belirlenmiş oldu.1 gün öncedende aradılar yarın transferiniz var unutmayın diye tabi nerde oturduğumu sabaha gelebilirmiyim diye teyid ettiler sabahta aradılar bekliyoruz diye.Panik olcak hiçbişiy yok transferde 5 dk sürüyor zaten muayene oluyomuşsun gibi bi anda olup bitiyor sanırım senin ilk olucak, hayırlısı olsun canım..
e 2 hatırlamıyorum canım bende ohs riski yoktu ama tahminim 1500 dü bana Bebeğin tutma olasılığı progestoron 1.5 üzerindeyken azalır dedi dondurdu.
Evet canım bende vuruldum tutunmaya yardımcı oluyormuş inşallah güzel haberleri alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?