- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
canım telaş yapma ilk 5 gün bende hiç ağrı olmamıştı bende tutmadı diye düşündüm daha sonradan başladı kasık ağrım.Ama şunuda unutma hiç ağrısı olmadanda hamile kalan var.Ne türlü olursa olsun inşallah bebişiniz size sımkısı tutunur Allahın izniyle....Ben ilk 3 gün yattım canım duşada girmedim sonrada girsemde çok kısa ve özellikle ılık suyla yıkandım sıcak yasak.5 günden sonra biraz biraz kalkmaya yemek yapmaya başladım canım, ama oda yavaş hareketlerle uzanmadan ağır kaldırmadan tabi...selamlar kizlar,
insallahh canimm ya beklemek cok stresli bisey
Buarada arkadaslar siz transferden sonra hic mi kalkmiyordunuz bide forumlarda bikac kiside transferden sonra agri olunca tutuyormus gibi seyler okuduk hepinizde agri oldumu bizim agrimiz yok resmen strese girdi kardesim rahatlatmaya calisiyorum ama bende korktum icten ice insallah Rabbim artik hayirlisiyla nasip eder artik
Ay canin hic ilgisi yok. Takilmasin hu belirtilere. Bnm 2 transferim oldu. Ilkinde acemiydim. Ama 2.de bende agri varsa tutunmaya calisiydr diye okudum. Kasigima agri girdikce ben nasil mutlu oluyrm. Tutuyor diye .ama olmadi iste. Herkes bir degilselamlar kizlar,
insallahh canimm ya beklemek cok stresli bisey
Buarada arkadaslar siz transferden sonra hic mi kalkmiyordunuz bide forumlarda bikac kiside transferden sonra agri olunca tutuyormus gibi seyler okuduk hepinizde agri oldumu bizim agrimiz yok resmen strese girdi kardesim rahatlatmaya calisiyorum ama bende korktum icten ice insallah Rabbim artik hayirlisiyla nasip eder artik
canım telaş yapma ilk 5 gün bende hiç ağrı olmamıştı bende tutmadı diye düşündüm daha sonradan başladı kasık ağrım.Ama şunuda unutma hiç ağrısı olmadanda hamile kalan var.Ne türlü olursa olsun inşallah bebişiniz size sımkısı tutunur Allahın izniyle....Ben ilk 3 gün yattım canım duşada girmedim sonrada girsemde çok kısa ve özellikle ılık suyla yıkandım sıcak yasak.5 günden sonra biraz biraz kalkmaya yemek yapmaya başladım canım, ama oda yavaş hareketlerle uzanmadan ağır kaldırmadan tabi...
Ay canin hic ilgisi yok. Takilmasin hu belirtilere. Bnm 2 transferim oldu. Ilkinde acemiydim. Ama 2.de bende agri varsa tutunmaya calisiydr diye okudum. Kasigima
agri girdikce ben nasil mutlu oluyrm. Tutuyor diye .ama olmadi iste. Herkes bir degil
Ben yatiyorum surekli buyumeye dvm lekelenme bitti gibi sanki.sabah kan tahlilim var katlanmasina bakicak dk.sen nasilsin canim nasil gidiyor ?Kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız ne var ne yok ??
Ben yatiyorum surekli buyumeye dvm lekelenme bitti gibi sanki.sabah kan tahlilim var katlanmasina bakicak dk.sen nasilsin canim nasil gidiyor ?
Canim ben transfer sonrasi 3 kez vurdum gonapeptyl i..Kızlar size bişey sorcam transferden sonra 3.gün icin bize bi iğne verdiler gonopeptyl daha önce çatlama için yaptırmıştık sizede verdiler mi merak ettim
Bugun son ignemi yaptirdik.yarin dk rum ariycakk sonuclara gore karar vericek.evin icinde biraz yuruyorum ama cok uykum var geneeli uykuda geciyor zamanimin..İğne lere kaç gün devam etceksin..Benim de bugün gelmedi inşallah gelmez de 3 -4 gün sonra keserim..napim kuzucum yatıyorum bende işte arada yürü gene kan sulandırıcı etkisini göstermezmiş doktor öyle dedi..çok hafif çok az zorlamadan kendini
Nasıl yatmak çok sıkıcı demi..inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin..haber vermeyi unutma..geçen gün doktor ultrasonla baktımi sana canım..kanamanın nerden kaynaklandığını bulmak içinCanim ben transfer sonrasi 3 kez vurdum gonapeptyl i..
Benim uyku halim yok artık yaa..ilk 1 hafta oldu artık alıştı herhalde çok gaz şişkinlik kasık ağrısı oluyor..uykumdan uyanıyorum o derecede..Bugun son ignemi yaptirdik.yarin dk rum ariycakk sonuclara gore karar vericek.evin icinde biraz yuruyorum ama cok uykum var geneeli uykuda geciyor zamanimin..
Hayir bakmadi cok erken daha dedi.yatmaktan sirtlarim acidi o derece dusun artik simdiden gobegim 3 aylik gibi sis ilaclardan dolayi..hesaplamasina gore haftaya falan keseyi gorebiliriz ins demisti.Nasıl yatmak çok sıkıcı demi..inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin..haber vermeyi unutma..geçen gün doktor ultrasonla baktımi sana canım..kanamanın nerden kaynaklandığını bulmak için
O gaz kasik agrisi mahvediyor zaten eve birisi gelmesin diye dua ediyorum resmen.Benim uyku halim yok artık yaa..ilk 1 hafta oldu artık alıştı herhalde çok gaz şişkinlik kasık ağrısı oluyor..uykumdan uyanıyorum o derecede..
Aynen canım benimde öyle sanki 3 aylık göbek oldu..benim de ağrıyor sırtım kafamHayir bakmadi cok erken daha dedi.yatmaktan sirtlarim acidi o derece dusun artik simdiden gobegim 3 aylik gibi sis ilaclardan dolayi..hesaplamasina gore haftaya falan keseyi gorebiliriz ins demisti.
Ben annemde kalıyorum yaa..bide annemle yatıyoz eşim gelmiyor geç saatlere kadar calisiyor diye..kaçıyor valla gaz maz annem de hiç sevmez öyle şeyleri çok kızar sınır olur tutamiyorumki..O gaz kasik agrisi mahvediyor zaten eve birisi gelmesin diye dua ediyorum resmen.
Kendi evinde olamadinmi ne kadar anne de olsa zor oluyo bian once evine kavus herseyin saglikli gitsin ins..annede bi sure katlanacak artik yapacak bisi yok doganin kanunu gaz kacirma ki biizmki mecburiyetten :))Ben annemde kalıyorum yaa..bide annemle yatıyoz eşim gelmiyor geç saatlere kadar calisiyor diye..kaçıyor valla gaz maz annem de hiç sevmez öyle şeyleri çok kızar sınır olur tutamiyorumki..
Benim evim 4.kat iğne için hergun inip çıkmak istemiyorum merdivenleri annemin zemin kat burdan rahat oluyor..hoş sadece iğne için çıkıyorum oda eşim geliyor arabayla alıp götürüyor bizi..annem de yanlız diye evde rahat oluyor..bugün gittim acile yaptırdım iğneyi..normalde bile yaşlı nine gibiyim merdivenleri zor çıkıyorum..eşim önden çıkar ben arkadan :)Kendi evinde olamadinmi ne kadar anne de olsa zor oluyo bian once evine kavus herseyin saglikli gitsin ins..annede bi sure katlanacak artik yapacak bisi yok doganin kanunu gaz kacirma ki biizmki mecburiyetten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?