ben iş yerindeyim dışarı çokk güzell ama istirahatt etBiz bu güzel güneşli günde yatarken kimler neler yapıyor dışarıları nasıl anlatin kızlar bana..mesela herkes sort tişört giyiyormu çok merak ediyorum..:))izmirim sezonu actimi...
Ama akşam is çıkışı bile şöyle gidip deniz kenarında takilsan yarim saat oda güzel bir şey..firsatlariniz varken bunları değerlendirin kızlar benden söylemesi..ben iş yerindeyim dışarı çokk güzell ama istirahatt et
çokk geçmiş olsun acil şifalar sen ne operasyonu olmuştun nerde tedavi ouyorsunSlm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
Sagol cnm ben medicalpartkta tedavi oluyorum doktorum ahmet zeki ışık tüpümde hîdroselpînks vardı o yüzden oldum ayrıca rahmim çift içerisinin durumunada bakıldıçokk geçmiş olsun acil şifalar sen ne operasyonu olmuştun nerde tedavi ouyorsun
Çok geçmiş olsun kuzum..acil şifalar diliyorum..çok şükür bunu da atlattın..Slm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
gelmiş geçmiş olsun canım kendine dikkat et şimdi...Slm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
allah hepimizin yardımcısı olsunSagol cnm ben medicalpartkta tedavi oluyorum doktorum ahmet zeki ışık tüpümde hîdroselpînks vardı o yüzden oldum ayrıca rahmim çift içerisinin durumunada bakıldı
Çok geçmiş olsun kuzum..acil şifalar diliyorum..çok şükür bunu da atlattın..
gelmiş geçmiş olsun canım kendine dikkat et şimdi...
Çok şükür kızlar Allah razı olsunallah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar malesef bende güzel haberler yok. Aksamdan beri agrim var.Doktorum da yumurtalari toplamak icime sinmiyor.ohss olursunndedi. Biz de iptal etme karari aldik. Ilaclar verdi. Hayirlisi buymus demekki. 1.2 ay dinlenip bidaha deneyeceğiz. Tatile gelir daha iyi olur diyor eşimde .[/QUOTE
Cnm vardır herseyde bi hayır hayırlısı böyleymiş demekki dwdiğin gibi tatilde daha iyi olur
canım hayırlıdı olsun doktorun daha iyi bilir ilk önce senin sağlığın önemli rabbim nasip ettiyse elbet bir gün olucak yeterki ilk önce sağlığın yerinde olsun :)Kizlar malesef bende güzel haberler yok. Aksamdan beri agrim var.Doktorum da yumurtalari toplamak icime sinmiyor.ohss olursunndedi. Biz de iptal etme karari aldik. Ilaclar verdi. Hayirlisi buymus demekki. 1.2 ay dinlenip bidaha deneyeceğiz. Tatile gelir daha iyi olur diyor eşimde .
canım çok geçmiş olsun :)Slm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
Çok geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim merak etmistim seni dikkat et kendine :)Slm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
Hayırlısı olsun canım transferden sonra tutmaması daha kötü .Allahım inşşallah her şey daha iyi olacakKizlar malesef bende güzel haberler yok. Aksamdan beri agrim var.Doktorum da yumurtalari toplamak icime sinmiyor.ohss olursunndedi. Biz de iptal etme karari aldik. Ilaclar verdi. Hayirlisi buymus demekki. 1.2 ay dinlenip bidaha deneyeceğiz. Tatile gelir daha iyi olur diyor eşimde .
Inşallah arkadaşlar dha iyi olsun esimde tatilde olsun izin rapor ugrasma diyor.beni rahatlatmak için.Hayırlısı olsun canım transferden sonra tutmaması daha kötü .Allahım inşşallah her şey daha iyi olacak
Hem müdüre ne diycem stresin de ortadan kalkar böylesi daha hayırlıdır belki kuzumInşallah arkadaşlar dha iyi olsun esimde tatilde olsun izin rapor ugrasma diyor.beni rahatlatmak için.
Su agrilarda bi azalsin simdilik tek dilegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?