Aynen yaa tatilde rahat dinlenirim. Bakalim once agrilar gecsin sonrada 1.2 ay gecsin planlar yapalim.Hem müdüre ne diycem stresin de ortadan kalkar böylesi daha hayırlıdır belki kuzum
3 gün evde bol bol istirahat et hafif ağrı kesici kullanabilirmisin sordun mu doktora..Aynen yaa tatilde rahat dinlenirim. Bakalim once agrilar gecsin sonrada 1.2 ay gecsin planlar yapalim.
karin agrisi berbat bişey ohss yi dusunemiyrm
Yüzde 2 oda biri sana mi denk geldi hey allahımDun ictim zaten dayanamadim. Bikac gune hafifler dedi 2 gun daha catlatmama ignesi vardiya orgalutran o frenler onu yap dedi. Bi de kist olusmasin diye yardimci olmasi icin progestan cesidi primolut ve bide dostinex verdi.
Baya konustu israel bey. Parada almadi. Sadece tahlil ucretlerini verin dedi. Sonrada sekretere %20indirim yap dedi.
100 luk dozla bile bu kadar uyarilmasina sasirdim dedi. Bi daha temkinli oluruz bu ders oldu dedi. Su ana kadar 2 hastada boyle olmustur 20yilda dedi. Literature gectim yani kader anlayacagin.
Yuzde bile değil adam binlerce hasta gormus 2 tane cikmis ben 3. Dusun yani durumuYüzde 2 oda biri sana mi denk geldi hey allahımbir da ha iyice düşük vurdurcak dozajları anladığım..sen bu ara yumurtalar toplanincaya kadar yumurta kalitesini arttirici alternatif tıbba yönel..parası degilki kuzum bizim derdimiz cektigimuz sıkıntılar stres yetiyor artıyor..inşallah yazın rahat olur tedavin..inşallah da tutar..
İnşallah bir daha olmaz..bu sefer düzgün ilerler..sen iğnelerle bir mi ari sütü içtin her gün mu içtin..Ben iğne tedavisinde tam kur uygulamadim akşamdan akşama azcik yedim çörek otunu..iğneler den önceki ay tam uyguladim ama kuru 12 gün boyunca.Yuzde bile değil adam binlerce hasta gormus 2 tane cikmis ben 3. Dusun yani durumu
Ben ari sutu ictim icime kurt düşmedi degil acaba o mu arttırdı diye. Bu ara bisey yapmayayim . Adette tekrar muayeneye cagirdi bakalim .
Para degil zaten derdim. adam istese opu yapar parayi alirdi. Yada muayene ucreti talep ederdi.okadar ugrasti benle. Ama istemedi. Bu yönünü seviyrm dr un.dunde demiştim.
canım doktorun israel aruh mu?Yuzde bile değil adam binlerce hasta gormus 2 tane cikmis ben 3. Dusun yani durumu
Ben ari sutu ictim icime kurt düşmedi degil acaba o mu arttırdı diye. Bu ara bisey yapmayayim . Adette tekrar muayeneye cagirdi bakalim .
Para degil zaten derdim. adam istese opu yapar parayi alirdi. Yada muayene ucreti talep ederdi.okadar ugrasti benle. Ama istemedi. Bu yönünü seviyrm dr un.dunde demiştim.
Sadece sabah acken eczaneden almistim onu ictim yada olacagi vardi bilimiyrmİnşallah bir daha olmaz..bu sefer düzgün ilerler..sen iğnelerle bir mi ari sütü içtin her gün mu içtin..Ben iğne tedavisinde tam kur uygulamadim akşamdan akşama azcik yedim çörek otunu..iğneler den önceki ay tam uyguladim ama kuru 12 gün boyunca.
Evet yoksa seninde micanım doktorun israel aruh mu?
Canim benim gelmis gecmis olsun bian once sagligina kavus dikkat et kendine artik.Slm kızlar ameliyatımı oldum geldim korktuğum kadar olmadı sadece narkoz beni mahvediyo uyanamıyorum 2.20 de uyudum 5 te gözümü açmışım 1 gece kaldın hastanede operosyon çok iyi geçmiş düşündüğümden daha iyi hersey dedi doktorum tüpün biri alındı diğeri bağlanmış çok iltihaplıymış hafta carsamba kontrol var biraz kendimi toplayınca iğnelere başlıcaz artık sizler neler yaptınız son durum ne?
Sak'ın canım ya ilaç kullanırken neden içtin destek hiç birşey yapma o artırmıştır tabikiYuzde bile değil adam binlerce hasta gormus 2 tane cikmis ben 3. Dusun yani durumu
hayır canım değil ama aklımdan da geçmiyor desem gitmek yalan olur çünkü çok iyi isim yapmış bir doktor :)Evet yoksa seninde mi
canım ben kullanmadım ama 3 günde bir dediğine göre perşembe içtiysen benim hesaplamama pazar içiceksin pazartesi içersen 4. gün oluyor :) ama içine sinsin istiyorsan doktoruna yada hemşiresine sor derim :)selamlar kizlar gunaydinlar hepinize
size sabah sabah bisey sorcamya eskiden prolaktini yuksek olupta dostinex icenler 3gunde 1 dedi benm drum ama ben nasil iccem bi turlu anlayamadım saf miyim ne yani mesela ilk persembe ictim ictikten sonraki 3gun sonraki pzt mi yoksa ictigim gundemi sayiliyor bilemedim ben ya
canım ben hiç içmedim ama bana da başka ilacı 3 gün de bir değiştir demişti.. (yapışkan bant, östrojen veriyor) perşembe içtiysen. cuma 1 gün cumartesi 2.gün, pazar 3. gün pazar içeceksin yani...selamlar kizlar gunaydinlar hepinize
size sabah sabah bisey sorcamya eskiden prolaktini yuksek olupta dostinex icenler 3gunde 1 dedi benm drum ama ben nasil iccem bi turlu anlayamadım saf miyim ne yani mesela ilk persembe ictim ictikten sonraki 3gun sonraki pzt mi yoksa ictigim gundemi sayiliyor bilemedim ben ya
canım geç olsun güç olmasın... sakın üzme canını... her işte bir hayır vardır.. negatif olmasından daha iyi..Aynen yaa tatilde rahat dinlenirim. Bakalim once agrilar gecsin sonrada 1.2 ay gecsin planlar yapalim.
karin agrisi berbat bişey ohss yi dusunemiyrm
Selam canım.Yok güzelim dün gidemedik bugün gidicez birazdan eşimi bekliyorum..aşılama yapan doktorum tr den gidiyor hem ziyaret hem de sorcaklarimi soracağım aileden gibi olduğu için.Ben dış gebelik geçirmedim hic benim değerim çok yüksek diye bende korktum..hep rahim ici gebelikti benimkiler sadece gelişmediler..bu sefer çok yüksek ten başlayınca bende korktum o yüzden meraktayimKızlarrr :) Nasılsınız? Nasıl gidiyo? Bu süreç bir türlü geçmiyor sanki ... kaderim35 sen doktora gittin mi dün? Çok geriye gitmedim de okumak için..
Kızlar yaa beni bi telaş sardı. Acaba keseyi görür müyüm? Bi problem var mıdır? Oldu mu, gerçek mi? diye... kaderim35 sen dış gebelik yaşamış mıydın? Yani iki günde betahcg güzel artmıştı ama bu dış gebelik olmadığına kanıt olabilir mi? ah ah... insan bu kadar zorluğun üstüne her şeye şüpheyle yaklaşıyo
kuzum korkma yüksek olması çok iyi.. üzmeyin kendinizi boşa... herşey çok güzel olacak:)))Selam canım.Yok güzelim dün gidemedik bugün gidicez birazdan eşimi bekliyorum..aşılama yapan doktorum tr den gidiyor hem ziyaret hem de sorcaklarimi soracağım aileden gibi olduğu için.Ben dış gebelik geçirmedim hic benim değerim çok yüksek diye bende korktum..hep rahim ici gebelikti benimkiler sadece gelişmediler..bu sefer çok yüksek ten başlayınca bende korktum o yüzden meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?