Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım sende üzme kendini bebişi düşün.. allah hepimize eline almayı nasip etsinnnnn..

K kaderim35 kuzum nasılsın? merak ettim seniii..
Ağrılarım azaldı gibi kuzum..iştahsızlık başladı içim almıyor..zar zor yiyorum.iğneler migrenimi tetiklemeye başladı yan etkisi varmış okudum 2 gecedir kafamı duvarlara vuruyorum..sinirlerim son saffada..bakalım şimdi kese ne alemde..

Canım hadi hayırlısı :) Bize de haber ver e mi sonucu.. Hadi hayırlısı. Vajinal mi bakılacak? Karından görünmez herhalde henüz. İnşallah her şey güzel olsun :)

Canım hadi hayırlısı :) Bize de haber ver e mi sonucu.. Hadi hayırlısı. Vajinal mi bakılacak? Karından görünmez herhalde henüz. İnşallah her şey güzel olsun :)
Valla olcak ile ölceğin önüne geçilmiyor kesemi göreyim de zannetmiyorum alttan bakılınca bebeğe onla ilgili bir şey olacağının..alttan da olsa kesemin yeri şekli duzgunluğu önemli gerisi hikaye..

Reactions: _x_
Valla olcak ile ölceğin önüne geçilmiyor kesemi göreyim de zannetmiyorum alttan bakılınca bebeğe onla ilgili bir şey olacağının..alttan da olsa kesemin yeri şekli duzgunluğu önemli gerisi hikaye..

güzel haberlerle gel :) Allah yardımcın olsun :) bence de alttan bakılması bi problem yaratmaz. Dediğin gibi önemli olan kese düzgün olsun, her şey güzel olsun.

güzel haberlerle gel :) Allah yardımcın olsun :) bence de alttan bakılması bi problem yaratmaz. Dediğin gibi önemli olan kese düzgün olsun, her şey güzel olsun.
Geçen seferde karpuzun çekirdeği gibi rahmin tam ortasında sapasağlam yerde idi doktorum düşmesi zor dedi çok iyi yerde tutunmuştu ama embriyo dağıldı kesenin içinden..bu sefer dağılmasın dursun kesenin içinde kalbi de atsın bebisimin..tamam raziyim babası gibi inatçı dik kafalı oğlak burcu da olsun ama gününü de beklesin dünyaya gelsin..biraz çok detaylı bir dua biliyorum ama her seferinde farklı problem farklı bir yerde takiliyorum işte malesef...

Canım benim yine de hayırlısını dile Allah'tan. Allah bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin. Tek imtihanımız onların biraz gecikmesi olmuş olsun evlat konusunda inşallah. İnşallah bu defa güzel olacak, güzel düşünelim ve dua edelim tatlım. Ben de pazartesi gideceğim. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır, güzelce tutunmuştur, güzeeel bi hamilelik geçirelim inşallah.

Histereskopi tarihin belli oldumu senin daha belli değil dimi adeti nimi bekleyeceksiniz
yok canım belli değil. ben daha önce de oldum:) hiroskopiden korkmuyorum. çok kolay ayılıyorum:)) işte bu gün ilacımın son günü.. bunu bıraktıktan sonra 5 gün içinde olurum. bu arada allerji oldum:))) değişik bir parfüm kullandım. ertesi günü boğazımda kaşınma.. regly bittikten sonra gün alacağım.. hayırlısı.. aklım karışık..

Tamam ozaman farkli formlarda dr ismi verince reklam yapiyor diyorlar ya ondan.Dr m Ali Öner Erdoğdu. Cok ilgili ve iyi bir dr ☺
Merhabalar. 2 tüp merkezine gittim beğenmediğim için Tedaviye başlamadım henüz.sizin yorumunuzu okuduktan sonra randevu almak için muayenesini aradığımda Ali beyle bile görüştüm.çok cana yakın samimi bi doktordu.çok şaşırdım bu kadar soru sormasına ve ilgili olmasına.içim ısındı diyebilirim.su ve irenbede işlemleri gerçekleştiriyormuş.yalnız doktora soramadım tabi . Fiyat hakkında bilgin var mı ?

Heyy allahım geçmiş olsun kuzum yaa..nolcak şimdi krem filan kullaniyormusum ilaç filan..kırmızı filan leke oluştu mu boğazında sen gene tedavi sırasında parfüm vs boğazına direk sıkma dikkat et hem polen hem geçiş mevsimi..

Çıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..

Ay canım benim valla kendi kesemi görmüşüm gibi sevindim :) İnşallah kalp atışlarını da duy, kucağına da sağlıkla al :) 5.1 hafta ne demek yani?

Çıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
Oh çok şükür :) inşallah bütün aşamaları böyle sorunsuz atlatır güzel haberler vermeye devam et olur mu? Takipteyim ona göre :)

Ay canım benim valla kendi kesemi görmüşüm gibi sevindim :) İnşallah kalp atışlarını da duy, kucağına da sağlıkla al :) 5.1 hafta ne demek yani?
Oh çok şükür :) inşallah bütün aşamaları böyle sorunsuz atlatır güzel haberler vermeye devam et olur mu? Takipteyim ona göre :)
İnşallah hepimiz tek tek sağlıklı güzel bebeklerimizin sevinçli haberlerini burdan paylasiriz.5 hafta 1 günlük ultrasona göre bebek yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…