canım sende üzme kendini bebişi düşün.. allah hepimize eline almayı nasip etsinnnnn..Kızlarrr :) Nasılsınız? Nasıl gidiyo? Bu süreç bir türlü geçmiyor sanki ... kaderim35 sen doktora gittin mi dün? Çok geriye gitmedim de okumak için..
Kızlar yaa beni bi telaş sardı. Acaba keseyi görür müyüm? Bi problem var mıdır? Oldu mu, gerçek mi? diye... kaderim35 sen dış gebelik yaşamış mıydın? Yani iki günde betahcg güzel artmıştı ama bu dış gebelik olmadığına kanıt olabilir mi? ah ah... insan bu kadar zorluğun üstüne her şeye şüpheyle yaklaşıyo
Ağrılarım azaldı gibi kuzum..iştahsızlık başladı içim almıyor..zar zor yiyorum.iğneler migrenimi tetiklemeye başladı yan etkisi varmış okudum 2 gecedir kafamı duvarlara vuruyorum..sinirlerim son saffada..bakalım şimdi kese ne alemde..
Selam canım.Yok güzelim dün gidemedik bugün gidicez birazdan eşimi bekliyorum..aşılama yapan doktorum tr den gidiyor hem ziyaret hem de sorcaklarimi soracağım aileden gibi olduğu için.Ben dış gebelik geçirmedim hic benim değerim çok yüksek diye bende korktum..hep rahim ici gebelikti benimkiler sadece gelişmediler..bu sefer çok yüksek ten başlayınca bende korktum o yüzden meraktayim
Histereskopi tarihin belli oldumu senin daha belli değil dimi adeti nimi bekleyeceksinizkuzum korkma yüksek olması çok iyi.. üzmeyin kendinizi boşa... herşey çok güzel olacak:)))
Valla olcak ile ölceğin önüne geçilmiyor kesemi göreyim de zannetmiyorum alttan bakılınca bebeğe onla ilgili bir şey olacağının..alttan da olsa kesemin yeri şekli duzgunluğu önemli gerisi hikaye..Canım hadi hayırlısı :) Bize de haber ver e mi sonucu.. Hadi hayırlısı. Vajinal mi bakılacak? Karından görünmez herhalde henüz. İnşallah her şey güzel olsun :)
Valla olcak ile ölceğin önüne geçilmiyor kesemi göreyim de zannetmiyorum alttan bakılınca bebeğe onla ilgili bir şey olacağının..alttan da olsa kesemin yeri şekli duzgunluğu önemli gerisi hikaye..
Geçen seferde karpuzun çekirdeği gibi rahmin tam ortasında sapasağlam yerde idi doktorum düşmesi zor dedi çok iyi yerde tutunmuştu ama embriyo dağıldı kesenin içinden..bu sefer dağılmasın dursun kesenin içinde kalbi de atsın bebisimin..tamam raziyim babası gibi inatçı dik kafalı oğlak burcu da olsun ama gününü de beklesin dünyaya gelsin..biraz çok detaylı bir dua biliyorum ama her seferinde farklı problem farklı bir yerde takiliyorum işte malesef...güzel haberlerle gel :) Allah yardımcın olsun :) bence de alttan bakılması bi problem yaratmaz. Dediğin gibi önemli olan kese düzgün olsun, her şey güzel olsun.
Sen ne zamn gitcen canım doktoragüzel haberlerle gel :) Allah yardımcın olsun :) bence de alttan bakılması bi problem yaratmaz. Dediğin gibi önemli olan kese düzgün olsun, her şey güzel olsun.
Geçen seferde karpuzun çekirdeği gibi rahmin tam ortasında sapasağlam yerde idi doktorum düşmesi zor dedi çok iyi yerde tutunmuştu ama embriyo dağıldı kesenin içinden..bu sefer dağılmasın dursun kesenin içinde kalbi de atsın bebisimin..tamam raziyim babası gibi inatçı dik kafalı oğlak burcu da olsun ama gününü de beklesin dünyaya gelsin..biraz çok detaylı bir dua biliyorum ama her seferinde farklı problem farklı bir yerde takiliyorum işte malesef...
yok canım belli değil. ben daha önce de oldum:) hiroskopiden korkmuyorum. çok kolay ayılıyorum:)) işte bu gün ilacımın son günü.. bunu bıraktıktan sonra 5 gün içinde olurum. bu arada allerji oldum:))) değişik bir parfüm kullandım. ertesi günü boğazımda kaşınma.. regly bittikten sonra gün alacağım.. hayırlısı.. aklım karışık..Histereskopi tarihin belli oldumu senin daha belli değil dimi adeti nimi bekleyeceksiniz
Merhabalar. 2 tüp merkezine gittim beğenmediğim için Tedaviye başlamadım henüz.sizin yorumunuzu okuduktan sonra randevu almak için muayenesini aradığımda Ali beyle bile görüştüm.çok cana yakın samimi bi doktordu.çok şaşırdım bu kadar soru sormasına ve ilgili olmasına.içim ısındı diyebilirim.su ve irenbede işlemleri gerçekleştiriyormuş.yalnız doktora soramadım tabi . Fiyat hakkında bilgin var mı ?Tamam ozaman farkli formlarda dr ismi verince reklam yapiyor diyorlar ya ondan.Dr m Ali Öner Erdoğdu. Cok ilgili ve iyi bir dr ☺
Heyy allahım geçmiş olsun kuzum yaa..nolcak şimdi krem filan kullaniyormusum ilaç filan..kırmızı filan leke oluştu mu boğazında sen gene tedavi sırasında parfüm vs boğazına direk sıkma dikkat et hem polen hem geçiş mevsimi..yok canım belli değil. ben daha önce de oldum:) hiroskopiden korkmuyorum. çok kolay ayılıyorum:)) işte bu gün ilacımın son günü.. bunu bıraktıktan sonra 5 gün içinde olurum. bu arada allerji oldum:))) değişik bir parfüm kullandım. ertesi günü boğazımda kaşınma.. regly bittikten sonra gün alacağım.. hayırlısı.. aklım karışık..
Çıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
Oh çok şükür :) inşallah bütün aşamaları böyle sorunsuz atlatır güzel haberler vermeye devam et olur mu? Takipteyim ona göre :)Çıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
Ay canım benim valla kendi kesemi görmüşüm gibi sevindim :) İnşallah kalp atışlarını da duy, kucağına da sağlıkla al :) 5.1 hafta ne demek yani?
İnşallah hepimiz tek tek sağlıklı güzel bebeklerimizin sevinçli haberlerini burdan paylasiriz.5 hafta 1 günlük ultrasona göre bebek yani :)Oh çok şükür :) inşallah bütün aşamaları böyle sorunsuz atlatır güzel haberler vermeye devam et olur mu? Takipteyim ona göre :)
Biraz da olsa rahatlamissindir darisi pitpit kalp atışlarınaÇıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
Cnm bnm nasıl sevindm göZün aydın olsun sag salim kucagına al inşallahhhÇıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
Fulyam hala rahat değilim o kalp atışı duyulsun birde su 3 ay düşük risk ortadan kalksın..tabi sonra ben de erken doğum riski var..rahim ağzına dikiş atılacak..Biraz da olsa rahatlamissindir darisi pitpit kalp atışlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?