Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

evet canım polen allerjim var.. boğazlarım berbat.. sesim de aynı travesti gibi çıkıyor:)))) ilaç kullanamıyorum sıcak bişeyler içiyorum...

Çıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
kuzum benim ben diyorum sana :))) kız gelcekkkkkkk... adını ben koyacağım:))))) canım rahat ol... sen dinlen. 3 ay kendine iyi bak. sağlıklı beslen koca bir bardak süt içççççççç.... ay nasıl mutlu oldummmmm..... sağlıkla kucağına alacaksın canım benimmmmm.... hiç merak etme.... dularım seninle...

evet canım polen allerjim var.. boğazlarım berbat.. sesim de aynı travesti gibi çıkıyor:)))) ilaç kullanamıyorum sıcak bişeyler içiyorum...
Polen kotu yaa mayisin sonuna kadar illahlah ettirir insana esimdede var canim ne cekiyoruz o polen yuzunden dikkat et artik bu havalarda.

Polen kotu yaa mayisin sonuna kadar illahlah ettirir insana esimdede var canim ne cekiyoruz o polen yuzunden dikkat et artik bu havalarda.
sorma canım ilaçta kullanamıyorum.. iğne de yaptıramıyorum.. ne olacak böyle bilmiyorum.. çok fena gırtlağım kaşınıyor.. allah eşinin de yardımcısı olsun. çok zor:)))

Hadi bakalım senden de bekliyoruz haberleri..
Iyiyim canim cok sukur dun yine kan tahlilim vardi ikiye katlamis cok sukur diger degerlerimde iyi cikti.lekelenme kesildi yok cok sukur.maalesef hemen goremiycem 11 mayisa gun verdi doktorum baska dk rada iizn vermiyo esim nasil dayancam bakalimm..

Sagolasin kuzum benim..Benim de kalbim tek tek sizinle hepiniz aklimdasiniz..hepinizi ayrı ayrı düşünüyorum hepinize kolaylıklar diliyorum allahım size de kolay lik versin yolunuzu bir an önce açsın sana göre kızıma( bana gore oğlan ) hemen arkadaşlarını(sizin bebeklerinizi) çağırıyorum..

Iyiyim canim cok sukur dun yine kan tahlilim vardi ikiye katlamis cok sukur diger degerlerimde iyi cikti.lekelenme kesildi yok cok sukur.maalesef hemen goremiycem 11 mayisa gun verdi doktorum baska dk rada iizn vermiyo esim nasil dayancam bakalimm..
Ne cok sukur kullanmisim komik olmus biraz yazim uyku sersemi bu kadar oluyo :))

Aa bizim daisyp cinsiyet mi değiştirme ye karar vermiş :)) dikkat et bu polenler çok kötü kuzum yaa..maske filan mi taksan..neye alerjin olduğu belli mi peki..uff çok geçmiş olsun...bol bol sıvıya devam (

İşte benim 9 mayıs senin 11 mayıs..çok iyi anlıyorum seni..Ben acaba istanbula tüp doktoruma mi gitsem karar veremedim ki..ilk muayene gibi olcak bugün hiç ilgilenmedi eski doktorum gitcekler diye iyice sermişler..bebeğin boyu kaç bilmiyorum mesela..5,1 dedi sadece..rahim içinde o kadar..uff..

Hayatimoz sadece stres baska bisi deil :)) ist a gitmen bi yandan mantikli bi yandanda yol var bence doktora danismanda fayda var canim illaki gel derde oyle git yoksa bul baska bir doktor gebelik surecini baslatmis olursun.ben keseyi gordukten sonra arastirmaya baslicamm nasipse cunku tupbebk dokt.3 aydan sonra birakiyor takibi.

Aaa valla mi bilmiyordum ben bu 3 aydan sonra bırakma muhabetini..Ben eniyisi haftaya 9 unda bayılayım unv bağlantılı profosor riskli gebelik uzmanına...bende kalp atışlarını duyayim öyle bulayım diyordum...istanbula göre risk yok..ama lekelenme var o bir belirti diyor başka doktor da..kafam karıştı bile bile istanbul çekilmez dimi yaa..zaten zar zor tutuyoruz bebişimizi..

Kimisi birakiyo kimisi dvm ediyormus benimkisi birakiyo 3 aydan sonra sansima.bakalim anlasabilecegim dk cok ariycam gibime geliyo.birde hamileyken dk run ceo numarasini falan vermesi cok onemli kimisi vermiyo heralde bualaana kadar izmiri dolasirim :)) ne kaadr sorunluyuz boyle hayatimiz sorun :))

Uyursun canim merak etme o zamanda uyanamamaktan sikayet edicen :))
Öyle zaman geçiyor güzelim..Geçen hamileliğinde öyleydim ohh paso uyuyordum..yılbaşı günü işten erken çıktık eve geldim canım bir şeyler çekmişti..sonra bir uyumuşum...uyandım karanlık olmuş..Çıktım iki dolaştık eşimle bir şeyler aldık alsancaga gidelim mi dedi çok soğuktu bu sene çok ta üşüyordum hasta olmak istemiyorum dedim..kaynanama uğradık yemek yedik onlarla eve geldik ben gene saat 9 mu 10 ne uyumuş kalmışım..yılbaşına bile uyuyarak girdim..düşün koca bir seneyi öyle devirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…