Özel muayenesi olanlar genelde veriyor ama..hastaneye bağlı olunca mi vermiyorlar acaba..tek bir hastaneye bağlı çalışmayan lar veriyor genelde..ama ben bir kactane doktor â görünmek istiyorum..Kimisi birakiyo kimisi dvm ediyormus benimkisi birakiyo 3 aydan sonra sansima.bakalim anlasabilecegim dk cok ariycam gibime geliyo.birde hamileyken dk run ceo numarasini falan vermesi cok onemli kimisi vermiyo heralde bualaana kadar izmiri dolasirim :)) ne kaadr sorunluyuz boyle hayatimiz sorun :))
Bende oyle uyuyorum uyaniyorum yemek yiyorum arada yuruyus sonra yine uyku gorevler bu kadar simdilikÖyle zaman geçiyor güzelim..Geçen hamileliğinde öyleydim ohh paso uyuyordum..yılbaşı günü işten erken çıktık eve geldim canım bir şeyler çekmişti..sonra bir uyumuşum...uyandım karanlık olmuş..Çıktım iki dolaştık eşimle bir şeyler aldık alsancaga gidelim mi dedi çok soğuktu bu sene çok ta üşüyordum hasta olmak istemiyorum dedim..kaynanama uğradık yemek yedik onlarla eve geldik ben gene saat 9 mu 10 ne uyumuş kalmışım..yılbaşına bile uyuyarak girdim..düşün koca bir seneyi öyle devirdim
uyu bol bol bebek olunca stoktaki uykuları kullanirsin..Ben de stokta yok uyku napcam ben yaaaa :)))Bende oyle uyuyorum uyaniyorum yemek yiyorum arada yuruyus sonra yine uyku gorevler bu kadar simdilik
Vala canim hic bilgim yok bu konuda arastirirz artik bi hayirli sonuca variriz elbet..Özel muayenesi olanlar genelde veriyor ama..hastaneye bağlı olunca mi vermiyorlar acaba..tek bir hastaneye bağlı çalışmayan lar veriyor genelde..ama ben bir kactane doktor â görünmek istiyorum..
Daha onunde 8 ay var tatlim birikir hayirlisiylauyu bol bol bebek olunca stoktaki uykuları kullanirsin..Ben de stokta yok uyku napcam ben yaaaa :)))
Annelik işte şimdiden başlıyor sadece o bebeğin tutmasi problem degilki..herşeyin en iyisini istiyoruz..en dogrusunu şimdiden karar vermek istiyoruz :)Vala canim hic bilgim yok bu konuda arastirirz artik bi hayirli sonuca variriz elbet..
İnşallah bakalım o güzel gün gerçekleşsin kucağımiza alalım bıdık larıda...sağ salim kavuşalım yeterki..Daha onunde 8 ay var tatlim birikir hayirlisiyla
Evet gercekten cok ilgili bir doktor.bende bugun tekrar gittim Allah 'in izniyle tedaviye basladik.fiyat 5000 civari tutuyor.4000 tup bebek 1000 tl ye yakinda ilaclar.Merhabalar. 2 tüp merkezine gittim beğenmediğim için Tedaviye başlamadım henüz.sizin yorumunuzu okuduktan sonra randevu almak için muayenesini aradığımda Ali beyle bile görüştüm.çok cana yakın samimi bi doktordu.çok şaşırdım bu kadar soru sormasına ve ilgili olmasına.içim ısındı diyebilirim.su ve irenbede işlemleri gerçekleştiriyormuş.yalnız doktora soramadım tabi . Fiyat hakkında bilgin var mı ?
İşte benim 9 mayıs senin 11 mayıs..çok iyi anlıyorum seni..Ben acaba istanbula tüp doktoruma mi gitsem karar veremedim ki..ilk muayene gibi olcak bugün hiç ilgilenmedi eski doktorum gitcekler diye iyice sermişler..bebeğin boyu kaç bilmiyorum mesela..5,1 dedi sadece..rahim içinde o kadar..uff..
Ben size söylüyorum slim şehir Ali telefonunu veriyor istediğin zaman arıyorsun zaten sıkı takipte salim bey bu kadar emin konuşuyorum yine de siz bilirsiniz üçreti 150 lira ayda bir kere alıyor iki haftada bir çağırıyorKimisi birakiyo kimisi dvm ediyormus benimkisi birakiyo 3 aydan sonra sansima.bakalim anlasabilecegim dk cok ariycam gibime geliyo.birde hamileyken dk run ceo numarasini falan vermesi cok onemli kimisi vermiyo heralde bualaana kadar izmiri dolasirim :)) ne kaadr sorunluyuz boyle hayatimiz sorun :))
canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklada kucağında görmeyi nasip etsinÇıktım kızlar kese gözüktü 5.1 haftalık mis..rahimde tutunmuş iç gebelik mis.bakalım inşallah hayırlısı ile kalp atışları da duyulur..
İnşallah canım hepimiz yasayalım bu güzel duyguları..canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklada kucağında görmeyi nasip etsin
Benimde 8 mayıs basıl sabredecem bilmiyorumİşte benim 9 mayıs senin 11 mayıs..çok iyi anlıyorum seni..Ben acaba istanbula tüp doktoruma mi gitsem karar veremedim ki..ilk muayene gibi olcak bugün hiç ilgilenmedi eski doktorum gitcekler diye iyice sermişler..bebeğin boyu kaç bilmiyorum mesela..5,1 dedi sadece..rahim içinde o kadar..uff..
Hep bi süreç içindeyiz işteBenimde 8 mayıs basıl sabredecem bilmiyorum
Doktoruna sor canım mutlaka.listem de bazı bitkiler düşüğe neden oluyor biliyorum ama sinemaki var mi o listede bilemiyorum..liste evde..yanında olsaydı bakardım listeyeGünaydın kızlar çok kötü kabızım. Yapmadığım şey kalmadı........ Hemoroidim fena!!!!!! Beni tek iyileştiren sinameki çayıydı şimdi içebilir miyim acaba bilmiyorum. Ne yaptım ne ettim olmuyor çok acı çekiyorum
Canım gecmis olsun bilirim o çileyiGünaydın kızlar çok kötü kabızım. Yapmadığım şey kalmadı........ Hemoroidim fena!!!!!! Beni tek iyileştiren sinameki çayıydı şimdi içebilir miyim acaba bilmiyorum. Ne yaptım ne ettim olmuyor çok acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?