Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Özel muayenesi olanlar genelde veriyor ama..hastaneye bağlı olunca mi vermiyorlar acaba..tek bir hastaneye bağlı çalışmayan lar veriyor genelde..ama ben bir kactane doktor â görünmek istiyorum..

Bende oyle uyuyorum uyaniyorum yemek yiyorum arada yuruyus sonra yine uyku gorevler bu kadar simdilik

Özel muayenesi olanlar genelde veriyor ama..hastaneye bağlı olunca mi vermiyorlar acaba..tek bir hastaneye bağlı çalışmayan lar veriyor genelde..ama ben bir kactane doktor â görünmek istiyorum..
Vala canim hic bilgim yok bu konuda arastirirz artik bi hayirli sonuca variriz elbet..

Evet gercekten cok ilgili bir doktor.bende bugun tekrar gittim Allah 'in izniyle tedaviye basladik.fiyat 5000 civari tutuyor.4000 tup bebek 1000 tl ye yakinda ilaclar.

Güzel başlangıçlar olsun inşallah.fiyatı çok uygunmuş.çok soru soruyorum ama tahliller nerede Yapılıyor hangi merkezi seçersen orda mı ? Kendisi yeni muayenehane açmış daha öncede smrynada çalışmış bi doktormuş.başarı Oranı nasıl ? Sen ara ara gelişmeleri yazarsan sevinirim.mayıs sonuna kadar kararımı vereceğim çünkü.hayırlı tedaviler .

Canım benim istanbula git gel çok zor değil mi? Yani bi de bizler zor bulduk. Yollarda heba olmasın bebiş. İzmirde doktor mu kalmadı. Bulursun mutlaka iyi bi doktor.

Ben size söylüyorum slim şehir Ali telefonunu veriyor istediğin zaman arıyorsun zaten sıkı takipte salim bey bu kadar emin konuşuyorum yine de siz bilirsiniz üçreti 150 lira ayda bir kere alıyor iki haftada bir çağırıyor

Benimde 8 mayıs basıl sabredecem bilmiyorum

Günaydın kızlar çok kötü kabızım. Yapmadığım şey kalmadı........ Hemoroidim fena!!!!!! Beni tek iyileştiren sinameki çayıydı şimdi içebilir miyim acaba bilmiyorum. Ne yaptım ne ettim olmuyor çok acı çekiyorum

Doktoruna sor canım mutlaka.listem de bazı bitkiler düşüğe neden oluyor biliyorum ama sinemaki var mi o listede bilemiyorum..liste evde..yanında olsaydı bakardım listeye

Canım gecmis olsun bilirim o çileyi benden sana tavsiye ekmeği ve şekeri kes hic tüketme bi de bamya yemeği ye çok ise yarıyor ya da 3-4 kayisiyi suya koy sabahtan gece yatmadan hem suyunu iç hem kayisilarini ye inşallah ise yarar :) hiçbirini yapamam dersen sabah akşam bi tatlı kaşığı zeytinyağı ic şifa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…