Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kuzum ne gezmesi fena grip oldum(allerji) evde yatıyorum sersem gibiyim. ilaç içsem mi diye düşünüyorum..

Evet kuzum size hayırlı gezmeler..güzel haftasonlari bana da yatmalar..çıkarmıyor kocam beni dışarı yaaaa...
çıkarmasın çıkarmasın dinlen kuzum... sen 3 ay yatacaksın:))) bende aynı şekilde... ama hamile kalabilirsem:))

kuzum ne gezmesi fena grip oldum(allerji) evde yatıyorum sersem gibiyim. ilaç içsem mi diye düşünüyorum..
Doktor â gitmedinmi sen..kafana göre mi ilaç içcen..sakın haaa kızarım bak..heleki grip isen..bizim bir eşimin akrabası domuz gribi olmuş..kızarım bak sakın kafama göre ilaç alma

saol canım benim sende merak etme hiç sapasağlam alaccaksın kucağına:))) bu arada ilk hamileliğimde dr bana demişti anneler hisseder diye.... ama bana kız doğdu içime:) yengeçler hisseder... :)))

Doktor â gitmedinmi sen..kafana göre mi ilaç içcen..sakın haaa kızarım bak..heleki grip isen..bizim bir eşimin akrabası domuz gribi olmuş..kızarım bak sakın kafama göre ilaç alma
yok canım benim kullanmam gereken ilacım belli allerjik olduğu için.. dr da gitsem direk onu yazıyor.. tam grip değilm. sesim fena ve boğazım kötü:))) gırtlağım kaşınıyo. kalınnnnn bi sesim var:)))

Canım bana transferden sonra kabız oluyosan sık sık günde 2 defa duphalac şurup içebilirsin ddediler tüp bebek hemşireleri. Bol su içiyodum, kayısı yiyodum. Bi de ekmeği tam buğday yiyorum. Bi doktoruna danış istersen duphalac ı. Ben çok zor tuvalete çıkarım normalde. O ara çok sıkıntı yaşamadım

selam kizlar K kaderim35 cnm hayirli olsun keseyi gormussunuz cok sevindim saglikla kucagina al insallah darisi basimiza insallah ya nolur dua edin bizede hayirlisiyla bebegimiz tutunsun annecigine beklemek ne zormus bgn transferimizin 4.gunu tahlile gittik e2 ve progestorona baktilar ovitrella 1/4 igne vurulun dediler cok stres olduk ya insallah hersey yolundadir dr iyi ya da kotu bisey yok beklicez gorcez dedi cok stresliyiz dualariniza cok ihtiyacimiz var Rabbim insallah hayirli haberler almamizi nasip eder burdaki herkesle bir Amin.

Reactions: _x_
yok canım benim kullanmam gereken ilacım belli allerjik olduğu için.. dr da gitsem direk onu yazıyor.. tam grip değilm. sesim fena ve boğazım kötü:))) gırtlağım kaşınıyo. kalınnnnn bi sesim var:)))
Grip filansan öyle umursamamazlik yapma kuzum çok fena saçma sapan virüsler dolasiyor etrafta..ılık limonlu bitkisel çaylar ic.çok sıcak ta tahriş ediyor..aslında benim boğazım batmaya filan başladımı direk sirke ile gargara yapıyorum..çok iyi mikrop öldürüyor ama senin için bilemedim kine..zaten çok fena falım var kuzum.sen böyle dedikce meraktan ölüyorum..ayy yok bu defa daha olmazsa ben ugrasmicam istanbul izmir doktor direk adama kuma getir bir tane doğursun diyorum kesin karar verdim

canım benim stres yapma.. dua et bol bol.. dualrımdasın...hakkında hayırlısını verssin inşallahhhh..

Bana da vermişti o ilacı doktorum ama hamile olunca bende bilemedim..gerçi geçen hamileligimde de toz prebiyotik vermişti doktorum her gün bir kase yoğurt ile karıştırıp yiyordum..??

Reactions: _x_

hahhaha bende diyorum değiştr 20 lik al hiç uğraşma diye:)))) yaşayacağız ve göreceğiz canım... hayırlısıyla kucağına aldığın günleri... :))

canım benim stres yapma.. dua et bol bol.. dualrımdasın...hakkında hayırlısını verssin inşallahhhh..

insallahhh canim aminn cok saoll hep dua ediyoruz zaten sadece bize degil butun isteyenlere insallah.. bizle bir burdaki herkesin insallah Rabbim yuzunu guldurur kucaklarini doldurur.. kardesim buarada tedavi goren ama ha ben ha o candan ote

Sen böyle stres yaparsan kardeşim daha da stres olur..biraz relax..tevekkül..hayır..elimizden geleni yapıyoruz gerisi ni rabbim biliyor..kimi Doktor o iğneyi veriyor evet belki daha iyi oluyor öyle..bak bende 8 gün boyunca leke gelince vuruldum o igneye..kafa dağıtıcı şeyler yapın..komedi filmi filan izlesin..pozitif düşünce kitapları filan okusun..

hahhaha bende diyorum değiştr 20 lik al hiç uğraşma diye:)))) yaşayacağız ve göreceğiz canım... hayırlısıyla kucağına aldığın günleri... :))
Şimdi ben çok stresiyim acayip sinir yapıyorum..takiyorum her şeyi..dün dalga geçiyor anneme bunun iadesi var mi dedi anam da soktu lafı geçti valla da hatirlamiyorum..kuma gelirse bütün işleri ona yaptırırım ben :) bol bol gezerim ohh..

Canum benim tsk ederim soyluyosun her seferinde.fakat ben bir hastane olmasini istiyorum surekli oraya gotmek her islemin hatta rabbim izin verirse o gunu gorursem dogumu falan dusunuyorum cunku dogumdan sonra si da dusunduruyor beni olur ya kuvez ihtiyaci falan olur.simdi hem ozele gidicez hem hastane aricaz dogum icin o yuzden ince eleyip sık dokumak istiyorum.

Canim benim dk rum kesinlikle bitki caylari yok dedi.sabahlari ac karnina 3 veua 4 tane kayisiyi kaynar suyun iicnde beklet iliyinca suyu ic sonra kayisilari ye.benim gecem gebeligimde fena kabizligin vardi iyi gelmisti.

Allah yardımcınız olsun. Güzel hayırlı haberler alın inşallah. Endişe etmeyin. iğne vermeleri anormal bişe değil ki. Ben de oldum iğne. Kontrole bu yüzden çağırıyolar. Korkulacak bi durum değil bence. Sen kardeşini rahatlat, destek ol. Onun yanında sen de panik olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…