Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

ay kıyamam sana stres yapma canım ya.. bana da annem der iade de edilmiyosun diye:))) takınca tam takıyourz:))))

ay kıyamam sana stres yapma canım ya.. bana da annem der iade de edilmiyosun diye:))) takınca tam takıyourz:))))

Annem de kocam gelsin de kaçayım diye bakıyor resmen..kocam gelince arkadaşlarına gitcekmis kalmaya..bu kadar mi insan kaçar kızından ya...

Kızlar valla bırakın anneleri bazen benim bile kendimden kaçasım geliyor bu stresle kadıncağızlar napsın.

Hiç gidisatlar iyi değil geçiş mevsimi olduğu için galiba böyle olduk...

Etkiliyodur mutlaka. Bi de hormonlar değişiyo ve biz tedaviyle hamile kaldığımuz için daha farkında olarak , kendimizi dinleyerek yaşıyoruz tabi süreci. normalde bu kadarcık belirtiyle ben anlamazdım hamile olduğumu filan. Adet öncesi bile olan şeyler :) aman bebişlerimiz iyi olsun da... bunlar düzelir..

Hiç gidisatlar iyi değil geçiş mevsimi olduğu için galiba böyle olduk...

ya sorma birde ben grip olmayı başardım bu mevsimde:))) daha da nazlı oldum resmen.. bu gün annemin canına okudum kadın kaçtı resmen.. onu da üzüyorum farkındayım ama ne yapayım ya ... kötüyüm. annem şeker hastası ona geçerse daha kötü olur... birde üstüne bu stresler.. kime gitsem ne yapsam diye:)))

Allah yardımcımız olsun ya. İnşallah ilerde bunları gülerek hatırlarız.

Gel bana ama geçirme hastalık :) atara atar gidere gider karşılıklı alınganlık takılır gideriz :)

Geçiş mevsimi zaten insanları baharın çarptığı bir dönem bir de aldığımız hormon ilaçları ee normal..çevremizdekiler sabırlı olsun napim

Tesekkur ederim canim.ben dun gittigimde muayenehanede kan aldi ve bana 2 tane igne verdi.Sali gunu tekrar gitcem.Asamalari tekrar yazarim sana.Ben basari oraninin yuksek oldugunu duydum bana tavsiye eden kisidenBirde hakkinda hic olumsuz yorum gormedim .Dedigim gibi sana burdan tum asamalari yazarim ☺

gelmem bir de sana geçer suçlu hissederim kendimi.. (( burdan atara atar yaparız canım...:)))
Ben de bu adam varken sana gerek kalmaz ben bütün hincimi ondan çıkarırım..çünkü damarıma damarıma basıyor gıcık geldi bugün gelmese daha iyi yaa..Bana problemi anlatıyor bizim aile işleri karışık o zaman o ailevi sorunlarıda yansıtma sonra kardeşim ve esiyle telf da konuşmaya kalkıyor lan benim ailem benim annem babam kardeşim o zaman bana ne söylüyorsun..kardeşim seni aramışsa bana yansitmamak için bana söyleme bana soyledin benim yanımda konuş telf da..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hz-zekeriyanin-duasini-okuyoruz.819628/page-2
Katikmak isteyenler olur belki ben katildim kizlar

Bugun 4ekadar yattimhep. Hala agrilarim var. Biraz azalsada uzun sure yuruyemiyrm ayakta duramiyrm. Sonra ablamlarla dişari ciktik. Oturdum ben zaten genelde. Oturunca pproblem yok ama yigenim 2.5 yasinda.ve surekli kucagima gelmek istedi. Teyze beni parka gotur diye tutturdu once. Sonra ben sende kalmak istiyrm dedi. Daha 2.5 yasinda cok minik.esek sipasi o da sevildigini anliyor. Gerçekten teyze anne yarisiymis bana onu öğretti. Anne olamadım daha ama yarisi oldum. Inş bizim minik de olursa tam olacagiz.
Yani guzel bir gundu bnm icin .su agrilarda gecse rahatlasam ne iyi olcak.ptesi çalismayi düşünüyorum bakalim kismetse

Canım dikkat et kucağına filan alıp zorlanma ohss istirahat ile geçer diye duydum başka forumdaki arkadaş öyle demişti.yaaa tam sevilme cim cime yaşı onun şimdi en çok sevdiğim yaş hem sorgulama hem bilmişlik oluyor..yerim ben onu...nazar değmesin maşallah..

Bende ay
çok sevinirim aşamaları yazarsan Allah ilacınıda doktorunuda denk getirsin inşallah canım.herkes güzel haberler alsın insallah . Tek istediğim bu .

Bende yumurta rezervi azlığı var.normal yolla 10 aydır olmadı.aşılama yada tüp bebek diyorlar.sizde sorun neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…