hepsi aynı merak etme.. benimki de bu halde hizmet bekliyo... bn kolumu kaldıramıyorum.. duş aldım. canım çok ateşim yok. ateş olmadan da takmıyorlar serumu. boşu boşuna gitmiş olucağım acile. ateşim 37.4 38 olması lazım serum takmak için:)) öyle malak gibi yatıyorum.Ben de bu adam varken sana gerek kalmaz ben bütün hincimi ondan çıkarırım..çünkü damarıma damarıma basıyor gıcık geldi bugün gelmese daha iyi yaa..Bana problemi anlatıyor bizim aile işleri karışık o zaman o ailevi sorunlarıda yansıtma sonra kardeşim ve esiyle telf da konuşmaya kalkıyor lan benim ailem benim annem babam kardeşim o zaman bana ne söylüyorsun..kardeşim seni aramışsa bana yansitmamak için bana söyleme bana soyledin benim yanımda konuş telf da..
amin canım İnşallah.Bende ay
çok sevinirim aşamaları yazarsan Allah ilacınıda doktorunuda denk getirsin inşallah canım.herkes güzel haberler alsın insallah . Tek istediğim bu .
Bende 3 tane miyom var sulu ultrason cekip baktı doktor onlar bası yapmıyor çok sükür.Daha önce 2 tane düşük yaptım daha sonra tekrar hamile kaldım o da 10 haftalıkken karnımda öldü.Bunun içinde genetik yaptırdık bu hafta sonuc çkıcak bakalım.2tane aşılama yapıldı ama tutmadı.Çok zor işlermiş bunlar o kadar çaba boşa cıkmaz İns.Bende yumurta rezervi azlığı var.normal yolla 10 aydır olmadı.aşılama yada tüp bebek diyorlar.sizde sorun neydi ?
canım benim... ne zor zamanlar yaşamışsın.. benim de 2 tane düşüğüm var siz kendinize de genetik test yaptırdınız mı? biz yaptırdık. bizde sorun çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı. bende 1 aşılama bir tüp yaptım tutmadı.. moralini bozma.. yılmak yok yola devam ediceğiz... soğan suyu dene canım. kistleri yok ediyor...amin canım İnşallah.
Bende 3 tane miyom var sulu ultrason cekip baktı doktor onlar bası yapmıyor çok sükür.Daha önce 2 tane düşük yaptım daha sonra tekrar hamile kaldım o da 10 haftalıkken karnımda öldü.Bunun içinde genetik yaptırdık bu hafta sonuc çkıcak bakalım.2tane aşılama yapıldı ama tutmadı.Çok zor işlermiş bunlar o kadar çaba boşa cıkmaz İns.
İyiyim valla ne yapayım. Gün saykızlar nerdesiniz:))
nasılsınız?
Sıkıldım evin icinde arada balkona cikiyorum o kadarcik benimde pazar gezmem boyle :)) hava guzel faceye bakiyorum insanlar tadini cikariyor oylee istee ev macerasi benimkisi :))kızlar nerdesiniz:))
nasılsınız?
Eşimin kuzeni gelmiş kütahyadan buluştuk çocuklarla kahve içmeye geldik buca ya napalim..güneş gördüm bari :))kızlar nerdesiniz:))
nasılsınız?
Herkes orda burda checkin yapıyor fotoğraf paylaşıyorSıkıldım evin icinde arada balkona cikiyorum o kadarcik benimde pazar gezmem boyle :)) hava guzel faceye bakiyorum insanlar tadini cikariyor oylee istee ev macerasi benimkisi :))
hasta olmasam gelin derdim:))) ama yanaşma bana fena hapşırıyorum...Eşimin kuzeni gelmiş kütahyadan buluştuk çocuklarla kahve içmeye geldik buca ya napalim..güneş gördüm bari :))
bende evdeyim kuzum hapşırıp tıksırıyorum her yere mikrop saçıyorum..:)) ay ne zormuş bu havada hasta olmak...Sıkıldım evin icinde arada balkona cikiyorum o kadarcik benimde pazar gezmem boyle :)) hava guzel faceye bakiyorum insanlar tadini cikariyor oylee istee ev macerasi benimkisi :))
Ben paylasmayida gectim sadece biraz dolasmak istiyorumm cok degilki istegimHerkes orda burda checkin yapıyor fotoğraf paylaşıyormillet giymiş mini sortlari kızlara yaz gelmiş valla :)
Tatlim bu havada nerden kaptin bu sifayi boyle guzel izmirimin havasi iste bizi hep kandiriyor dikkat et kendine gecmis olsun.ben evden cikmadigimdan ne usuyom ne terliyom buda iyi bisi sankibende evdeyim kuzum hapşırıp tıksırıyorum her yere mikrop saçıyorum..:)) ay ne zormuş bu havada hasta olmak...
Onu arada bende yapiyorum canim ama bu aralar inan vakit gecmiyor ayni seyleri yapmaktan sıkıldım 4 tane kitap bitirdim yatmaktan sirtlarim acidi gobegim morardi daha sayayimmiBen kapattim dondurdun yani facebook hesabimi.daha rahatim. 1hafta fln oldu.hem zaman kaybetmiyrm hemde herkes bebek fotolri koyuyor moralim bozuluyordu. Simd8 sadece buraya bakiyrm bide instagram diyet hesabim var eskiden oraya bakiyrm. Tanidik yok en azindan
Esim disari çıkalım diyor bakalim belku birazdan cikarim hala agrim var
Geçmiş olsun kuzum yaaa..çorba yapıp gönderelim sana..hasta olmasam gelin derdim:))) ama yanaşma bana fena hapşırıyorum...
Anliyrm seni cnm kac gundur bende yatiyrm ama face daha cok moral bozuyor sanki yani bnm icin öyle. Gezip dolasmak istiyrm ama agrilarim var.2 yuruyup 1 oturuyrm napiim yrn bkalim napicam ise gidecek miyim . Aslında istiyrm kafam dagilir ama iyi hissedersemOnu arada bende yapiyorum canim ama bu aralar inan vakit gecmiyor ayni seyleri yapmaktan sıkıldım 4 tane kitap bitirdim yatmaktan sirtlarim acidi gobegim morardi daha sayayimmi
Genetikte Bi şeycik çıkmaz inşallah :) sonuçta kendiliğinden de hamile kalmışsın kaç kere.bazen denk gelmiyor olmayınca olmuyor iste .kısmet bundan sonrasına inşallah.gerçekten zor işler Yorumları okuyorum sürekli.kolay değil.hiç kimsenin emekleri Boşa çıkmasın.[/QOTE]
Amin canim
Evet gercekten hepimiz bu szorluklari yasiyoruz.dr esim ve benden istedi genetik testi.Bakalim sonuc ne cikcak.peki sende ko pihtilasma icin dr ne dedi.Yani hamilelikte igne mi kullanman gerekiyor.Bunlarinda cesitleri varmis ya kimi aspirin kimi igne kiminede dr fakir diyeti veriyormus.canım benim... ne zor zamanlar yaşamışsın.. benim de 2 tane düşüğüm var siz kendinize de genetik test yaptırdınız mı? biz yaptırdık. bizde sorun çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı. bende 1 aşılama bir tüp yaptım tutmadı.. moralini bozma.. yılmak yok yola devam ediceğiz... soğan suyu dene canım. kistleri yok ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?