Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

hepsi aynı merak etme.. benimki de bu halde hizmet bekliyo... bn kolumu kaldıramıyorum.. duş aldım. canım çok ateşim yok. ateş olmadan da takmıyorlar serumu. boşu boşuna gitmiş olucağım acile. ateşim 37.4 38 olması lazım serum takmak için:)) öyle malak gibi yatıyorum.

Bende ay

çok sevinirim aşamaları yazarsan Allah ilacınıda doktorunuda denk getirsin inşallah canım.herkes güzel haberler alsın insallah . Tek istediğim bu .
amin canım İnşallah.
Bende yumurta rezervi azlığı var.normal yolla 10 aydır olmadı.aşılama yada tüp bebek diyorlar.sizde sorun neydi ?
Bende 3 tane miyom var sulu ultrason cekip baktı doktor onlar bası yapmıyor çok sükür.Daha önce 2 tane düşük yaptım daha sonra tekrar hamile kaldım o da 10 haftalıkken karnımda öldü.Bunun içinde genetik yaptırdık bu hafta sonuc çkıcak bakalım.2tane aşılama yapıldı ama tutmadı.Çok zor işlermiş bunlar o kadar çaba boşa cıkmaz İns.

Genetikte Bi şeycik çıkmaz inşallah :) sonuçta kendiliğinden de hamile kalmışsın kaç kere.bazen denk gelmiyor olmayınca olmuyor iste .kısmet bundan sonrasına inşallah.gerçekten zor işler Yorumları okuyorum sürekli.kolay değil.hiç kimsenin emekleri Boşa çıkmasın.

canım benim... ne zor zamanlar yaşamışsın.. benim de 2 tane düşüğüm var siz kendinize de genetik test yaptırdınız mı? biz yaptırdık. bizde sorun çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı. bende 1 aşılama bir tüp yaptım tutmadı.. moralini bozma.. yılmak yok yola devam ediceğiz... soğan suyu dene canım. kistleri yok ediyor...

Sıkıldım evin icinde arada balkona cikiyorum o kadarcik benimde pazar gezmem boyle :)) hava guzel faceye bakiyorum insanlar tadini cikariyor oylee istee ev macerasi benimkisi :))
Herkes orda burda checkin yapıyor fotoğraf paylaşıyor millet giymiş mini sortlari kızlara yaz gelmiş valla :)

Ben kapattim dondurdun yani facebook hesabimi.daha rahatim. 1hafta fln oldu.hem zaman kaybetmiyrm hemde herkes bebek fotolri koyuyor moralim bozuluyordu. Simd8 sadece buraya bakiyrm bide instagram diyet hesabim var eskiden oraya bakiyrm. Tanidik yok en azindan
Esim disari çıkalım diyor bakalim belku birazdan cikarim hala agrim var

Sıkıldım evin icinde arada balkona cikiyorum o kadarcik benimde pazar gezmem boyle :)) hava guzel faceye bakiyorum insanlar tadini cikariyor oylee istee ev macerasi benimkisi :))
bende evdeyim kuzum hapşırıp tıksırıyorum her yere mikrop saçıyorum..:)) ay ne zormuş bu havada hasta olmak...

bende evdeyim kuzum hapşırıp tıksırıyorum her yere mikrop saçıyorum..:)) ay ne zormuş bu havada hasta olmak...
Tatlim bu havada nerden kaptin bu sifayi boyle guzel izmirimin havasi iste bizi hep kandiriyor dikkat et kendine gecmis olsun.ben evden cikmadigimdan ne usuyom ne terliyom buda iyi bisi sanki

Onu arada bende yapiyorum canim ama bu aralar inan vakit gecmiyor ayni seyleri yapmaktan sıkıldım 4 tane kitap bitirdim yatmaktan sirtlarim acidi gobegim morardi daha sayayimmi

Onu arada bende yapiyorum canim ama bu aralar inan vakit gecmiyor ayni seyleri yapmaktan sıkıldım 4 tane kitap bitirdim yatmaktan sirtlarim acidi gobegim morardi daha sayayimmi
Anliyrm seni cnm kac gundur bende yatiyrm ama face daha cok moral bozuyor sanki yani bnm icin öyle. Gezip dolasmak istiyrm ama agrilarim var.2 yuruyup 1 oturuyrm napiim yrn bkalim napicam ise gidecek miyim . Aslında istiyrm kafam dagilir ama iyi hissedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…