Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Onu arada bende yapiyorum canim ama bu aralar inan vakit gecmiyor ayni seyleri yapmaktan sıkıldım 4 tane kitap bitirdim yatmaktan sirtlarim acidi gobegim morardi daha sayayimmi
Benim gobegimde morluklar yok artık..sırtlarım ağrıyor aynen canim yatmaktan

Ağrın varsa dinlen canım biraz daha..çocuklarla uğraşıyorsun nede olsa..

Benim hesabim 2 senedir kapandı eşimde bende kullanmıyorum.6 ay boyunca hamileyken hiç foto koymadım göbeğim artık iyice büyümüştü bir tane foto koydum herkes hamilemisin diye diye nazar değdi galiba..sonrada erken doğum oldu..ise gitmedim hastaneye yatirildim..arkadaşlarıma doğurdum dedim de inanmadı kimse şok olduydu..çok nazar alıyorum yani ben yıldızım çok dusuk.böyle kafam rahat isteyen seven arkadaşım arasin telefonla napim

Ne bilim gecen sefer bu kadar morarmamisti bu kez iki tarafli mosmor oldu 0.6 lik oldugu icinmidir nedir anlamadim
Dik mi batiriyonuz 45 ' acı ile mi??benim göbeğim çok gergin iğneyi vururken tutamıyorum elimde zor sikistiriyorum..geçen sefer kaçlık vurulmustun canım..onu kilo ya göremi ayarliyorlar..pıhtılaşmanin derecesine göremi..

Yok canim derecesine gore degil gecen 0.4 vuirldum kalbi durunca bebegin genetiklerdede bisi cikmadigi icin doktorum her ihtimale karsi yukseltti cunku bazen bebekte de pihtilasma olabiliyormus.

Benimde gobek oldukca gergin sistikce baya geriliyo.dik batiriyorum igneyide hemsire oyle yapti her seferinde

Yok canim derecesine gore degil gecen 0.4 vuirldum kalbi durunca bebegin genetiklerdede bisi cikmadigi icin doktorum her ihtimale karsi yukseltti cunku bazen bebekte de pihtilasma olabiliyormus.
Bende geçen hamile kaldigimi öğrenince 0.4 vurulmuştum bebek kesenin içinde dağılmıştı kalbini duycaz derken.özürlü olabilir vücut ondan atmış olabilir dendi..genetik incelemeye gitti kontamine oldu sonuç alamadık..boşuna para da gitti bir şey de öğrenemedim sınır oldum..

canım ben ilk başta coaspirin kullanıyorum. transfer gününden ihtibaren coaspirin+iğne kullandım.

canım ben şuan aspirin kullanıyorum. transfer gününden tahlil gününe kadar (iğne+coaspirin) kullandım. olumsuz olduğu için bıraktım.suan adece coaspirin kullanıyorum.

3 ay dinlenin sonra gezersiniz. ama 3 ay gantiye alın.. o morluk 9 ay olacak. dr sorun koldan da oluyor iğne..
Eşim tek elle kolumdan yapamaz gibi geliyor..çünkü su anda ben sıkıyorum göbeğimi o iğneyi bir eli ile batırıyor diğeri ile enjekte ediyor..yani biz 2 cift el kullanıyoruz..bu sefer acımama ya başladı..ilk 1 hafta mor sarı yeşil renkler de vardı artık onlarda yok..birinin göstermesi lazım bir kaç kez koldan ben çünkü hiç bakamıyorum fenalasiyorum iğneyi görünce..mecbur o yapcak valla napim

Kızlar şimdi lavaboya gittim gene lekelencem galiba ben..dunle bugün olmadık iğne fitile geçtik ama yok yani..bugün 2 saat bi kafeye gittik 10 dk lik yola gittim arabayla çok bunaldim evde diye..şimdi Eşim gene disari çıktık diye zanetcek off yaaa..fitil Bende etkili değil galiba yaa..fitil le bAşlıyor leke lenme bir damlacık geldi peçete yekorkuyorum artacakdiye..

canım benim gezme gezme... sıkılıyosun anlıyorum ama bak ben burdayım:)) yat dinlen.. stres yapma dr ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…