Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canim sakin stres yapma yat dinlen bugun bol bol dk runu ara soyle haberi olsun.

Moralini bozma kadercim iğne tabikii daha etkili. Demekki vücudunun daha cok progestana ihtiyaci var. Fitil az geliyor. Bnm dr transferden sonra bile hem igne hem fitil veriyor düşün yani. Sende igne yaptirirsin. Dr unu da bilgilendir. Sadece totoda agrilar olur igne den dolayi ama bbebis icin nelere katlanmadik ki biz

Bende evdeyim sabah kalktim hazirlandim ama gidemedim. Yurudukce agrim artıyor.
Şimdi dusunuyrm da iyiki opu olmamisim . Bi de olsam kimbilir ne cok agrim olacakmış.

herkese günaydın,güzel bir hafta diliyorum.Hafta sonu şehir dışından misafirim vardı hiç nete giremedim .Kızlar neler yaptınız.Kader naptın canım keseni gördünmü başka gören varmı?
lekelnmem var demişsin hemen endişelenme bendede kalp atışından sonra bile ara ara olmuştu rahim tezmileniyordur.Ama yineden dr. konuş belki iğnelerin adedini arttırır ve fitili çoğaltır.Ben en başta günde 4 kere 200 ml fitil kullanıyordum tabi arada iğnede.Bol bol dinlen bu aralar ...

4 günde transferde niye çatlatma iğnesi vuruyorlar

Kızlaaaar bugün keseyi gördük şükürler olsun. 5 +4 müşüz. :) çok korkuyodum. Darısı kalp atışlarının başına. Haftaya çarşamba onun için gideceğiz. İnşallah o da sorunsuz olur.

K kaderim35 canımm sen bence iğneye devam et. Yani tabi biraz zor oluyodur iğne. Ama bu kadar emek vermişsin. Biraz sabır. 3 ay çok dikkat et.

Şimdi gelmiyor gibi..istirahat ediyorum bakalım bekliyorum..krengi leke akintı ile karışık camasirimada bulanmadı sadece peçete ye bulaştı minicik bir damla..

Evet canım cuma günü kesemizi gördük..bekliyoruz bakalım..

Ayrıyız biz senle canım yaa benim cuma günü 5+1 idi bugün 5+4 olması lazım..çok sevindim inşallah kalp atislarinida duyarsın..kalbim seninle..bana 9 u dediler doktor karar veremedim randevu ayarlamam lazım benimde

Reactions: _x_
Sen bir kaç gün daha dinlen canım bence..

canım benim gezme gezme... sıkılıyosun anlıyorum ama bak ben burdayım:)) yat dinlen.. stres yapma dr ara..
Ben burdayım diyene bak kendisi kursa gidiyor sosyallesiyor..Ben bütün gün annemle adam akşamdan akşama gelirse bir de tv kadın programlari...siz olmasnız hiiiicc geçmez valla

Ayrıyız biz senle canım yaa benim cuma günü 5+1 idi bugün 5+4 olması lazım..çok sevindim inşallah kalp atislarinida duyarsın..kalbim seninle..bana 9 u dediler doktor karar veremedim randevu ayarlamam lazım benimde

İnşallah canım benim :) İkimiz de duyalım inşallah :) Hatta hepimiz de... Bilmiyorum ki, herhalde daha garanti olsun diye biraz bekletiyolar. Aman beklemek önemli değil sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz.. Bekleriz.. İzmir de doktor tavsiyesi diyerek gebelik bölümünde bi konu açsan. Tecrübeliler öneri de bulunurlar belki. Ben bi Aylin Hanımı duymuştum buca tıpta. Kadın işinin ehli filan diye ama hiç tanımıyorum tabii.. Bi arkadaş ona gidiyodu ordan biliyorum. Ben bi ara da medifemaya gitmiştim. Ayrancılar da biraz uzaktı ama hastane güzeldi. Temiz ve düzenliydi. Doktorları hakkında yine ayrıntılı bilgim yok ama .. Benim gittiğim tüp bebek merkezi doğum da yaptırıyo ama ben de karar veremiyorum. Orda mı devam edeyim, başka bi doktorla mı devam edeyim. Hiç bilmiyorum. Yani sonuçta tüp bebek merkezi, ters bi durum olsa müdahale edebiliyolar mı v.s v.s bi sürü sorular var aklımda. Bakalım artık.. Bi kalp atışını da duysaydık enine boyuna düşünüp karar vermek lazım.

K kaderim35 canım hatta bence sen bi üniversite hastanesine mi gitsen? Durum kompleks diye diyorum. Daha iyi incelerler... Bilmiyorum hep aynı doktora gitmek mümkün mü ama.. Biz bi defa endokrine gitmiştik dokuz eylüle. Randevu almıştık bi doçentten. Ama 200 tl ücret ödüyosun onlar için :S Bi de bu çıkmış. Doçentse v.s ise fark alıyolarmış. Ama sonuşta derdine derman olsun da para bi şekilde mecburen halledilir..

Aslında bu aralar kalp atışları başlıyormuş duyulurmu diye gene sabırsızlanıyorum..yaa psikolojik elimi karnıma koydugumda kelebek kanat çırpıyor gibi geldi..heyecandan da olabilir gerçi..:) ben 9 unda iyi bir perinatalog ile başlayayım her şeyi geçmişi anlatayım kalp atışları var ise nasıl bir tedavi uygulanacak uygulanan tedavi konusunda fikir verir diye düşünüyorum.çok uzak ayrancılar canım yaa..ev nerde sizin..Ben burdan 9 eylül bile çok ters geliyor..bir arkadaş öyle topic acmis ikizlere hamileymiş..mert kazandı ya ege ünv gidiyormuş onu bırakmış benim adet düzensizliği doktoruma gidiyormuş en son 19 nisan da girmiş mayıs ya doğum gözüküyordu..ona sordum hoca ile ilgili nerde doğum yapılıyor vs diye ama belkide erken doğum yaptı ondan cevap bekliyorum

Ben bucadayım canım. Dediğin gibi ayrancılar uzak malesef.. İnşallah derdine derman olacak bi doktor bulursun tatlım.

Normal bir doktora da gitsen 250 den başlıyor muayene ücreti..ege de doğum yaptım ben..goya benim doktor arkadaşına yönlendirdi ama sağolsun o adam hiç ilgilenmedi hep asistanlar geldi..her sorduğumda hoca durumunuzu biliyor dediler..doğumda bile asistanlar vardı bende serklaj olunca onu açamadılar mecbur biraz daha uzman doktorları geldi allahtan doğum gündüz oldu..gece olsa hiç kimse bakmazdı..unv de o korkum var o yüzden hoca eğer özel hastanede yapıyor da prof olsun gene ünv de bağlantılı olsun diyorum..ege de çok korktum ben o yüzden ünv istemiyorum nedense aynı si olur gibi geliyor..

Reactions: _x_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…