Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Dediğin gibi insan korkuyo. Hastaya hasta muamelesi yapmıyolar ki. Denekmiş gibi davranabiliyolar. Valla ne diyim canım çok haklısın. Ama dediğin gibi üni. bağlantısı olan biri olsa daha iyi ..

Dediğin gibi insan korkuyo. Hastaya hasta muamelesi yapmıyolar ki. Denekmiş gibi davranabiliyolar. Valla ne diyim canım çok haklısın. Ama dediğin gibi üni. bağlantısı olan biri olsa daha iyi ..
Ben burdan anlatmak istemiyorum ama doğumda doktorun suratının ortasına tekmeyi koyacaktım..çektiğim 3 gündür doğum sancısı ayrı rahim açılmış.çocuklar evdeyken dikişleri patlatmaya başlamış..doğum başlamıştı zaten..kalan dikişleri asistanlar canlı canlı açmaya çalıştılar..uyuşturduk diyorlar salagiz yaa bizz hiç acı anlamıyoruz..ki doktorum 3 cm açılmış çocuklar dikişi açmış sen evde nasıl 3 gün dayandın ağrı eşiğin çok kuvvetli dedi..çok dayanikliyimdir yani..En sonunda küfür ettim asistana bu ne yaa dedim anlayislisi yokmu bunun kapat çeneni diyor bana beni o masada sakinlestircegine..eli ayağı karıştı olmuyor diyorum açamıyorsun dikişleri hissediyorum sonra baya büyük 35 li yaşlarda daha uzman hocaları geldi 10 tane doktor vardı başında kadın hoca açtı dikişlerimi..insanlara sen bilmezsin modunda davranıyorlar ona kiziyorum..çocuklar dursun diye fitil verdiler serumu kesince fitil bildiğim romatizma fitili bu olmaz dedim bana dokunuyor ben romatizma hastasiyim bu bozuyor beni circir oluyorum doktorum değiştirdi romatizma doktorumda ege ünv de adını veriyorum bana suratima bakıp sen kullan bunu kullan diyor di asistan..

Reactions: _x_

Ay kıyamam canım benim yaa. çok zor olmuş İnşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın. İnsan kendini bilmez mi işte. Bazen doktorlar insanı o kadar tiiye alıyo ki. Yav kardeş anladık tamam çok yıl okumuşsun, çok şey öğrenmişsin de azcık da insan ol yaa. Valla hep diyorum bu doktorların yarıdan fazlasının hastayla iletişim dersine ihtiyacı var! bi de bişeye bi odaklanıyolar. Sen ne anlatıyosun dinleyen yok! Allah iyilerle karşılaştırsın valla!

CANIM YA ÇOKK GEÇMİŞLER OLSUN ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ROMATİZMANIN ADI NE GİTTİĞİN DR.ADI NE BENDEDE VARDA MERAK ETTİM

Yazık hep acil durumlar vardı manisadan filan köyden gelen ikiz hamile olanlar sana cahil gibi davranıyorlar o kızları bile aşağılayıp durdukça dovesim geliyordu asistanlari..yada doğumu başlayan kişiler gelip yatıyordu berbat bi yerdi yaa..çok ağladım eşime çıkarım beni burdan kafayı yicem ben burda diye..hiç beklemedigim şekilde gelişince çok demirolize olmuştum hep kendi doktorum sezeryanla özel hastanede yapcak derken kısmet işte..git ünv de paşa paşa normal doğum yap..sonra zaten beni özel odaya çıkartın dedim..özel odaya çıktım hep birileri kaldı yanimda..1 hafta daha yattım hastanede gene..herşey kısmet yaa herşeyi allah biliyor biz ne yapsak ne etsek boş galiba..

ANA POZİTİF ANTİ SCL 70 POZİTİF CRP 14 16 HİÇ DÜŞMÜYOR YENİ TANI GÖKHAN KESER. DR.ÇOKKK MERAK ETTİĞİM CRP İLTİHAP HÜCRELERİ EMBR,İYOYU YOK EDERMİ KAFAMDAKI SORU
Bir çeşit alevli ateşli bir romatizma çeşidi mutlaka zaman zaman onun nüksetmesi sıkıntı yaratır ama sonuçta ben 18yasinda ogrendim bu hastaligimi olmasaydı ikizler olmazdı herhalde ki benim 5 tane atan kalp vardı 6 kese vardı icimde..doktor söylerdi mutlaka

Gozun aydin canim darisi kalp atisina inss kalp atisini duydugunda insan oyle heyecanlaniyorki bambaska bir duygu tarifi yok nerdeyse..

selamlar kizlar,
X _x_ hayirli olsun cnm keseyi gormussunuz darisi basimiza insallahh

emirhan5 cnm transferden sonraki 4.gun vuruldugumuz igne tutunmasi icinmis arakadaslarinda dedigi gibi hatta 5.gun baska bi igne daha olduk e2 ve progestrona baktilar ondan sonra sonuca gore olduk
insallah artik hayirli sonuclar aliriz hepimiz

buarada hamis kizlar e2 degerinin yuksek yada dusuk olmasi fln bisey ifade ediyormu ki kizlar biliyormusunuz sizin kacti hatirliyormusunuz

Reactions: _x_
Benim son gün e2 catlatma vurulduğum gün bir yerde 1540 başka bir yerde 2300 idi hangisi doğru bilmiyorum..doktorum 1500 üstü ise o gün yumurtlama vurulmayacak dendi ama onların gördüğü değer 1540 idi vurul akşam dendi fakat iğnenin ucu kalmadı diye yapamamistim..ama tahlilden de hangisi doğru idi gerçekten bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…