Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlarr bugün keseyi gördüm :) 10 mm dedi :) haftasını söylemedi, bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi :) hadi bakalım pıt pıtlara inşallahhh :)
Senin ilk ultrason günün bugün muydu canım..kaç haftalık ki acaba.ne gıcık su doktorlar yaa..hadi bakalım inşallah hayırlısı ile duyarsın haber edersin bize..

Senin ilk ultrason günün bugün muydu canım..kaç haftalık ki acaba.ne gıcık su doktorlar yaa..hadi bakalım inşallah hayırlısı ile duyarsın haber edersin bize..
Ayın 8'indeydi usg günüm ben dayanamadım gittim keseyi gördük kalp atışları için 1hafta sonra dedi :) ama kaç haftalık olduğunu söylemedi

Kızlarr bugün keseyi gördüm :) 10 mm dedi :) haftasını söylemedi, bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi :) hadi bakalım pıt pıtlara inşallahhh :)
Gözün aydın cnm sen ahmet beye gidiyordun değilmi yanlış hatırlamıyosam bende bugün hastanedeydim belki beraber oturduk :) saat kaçta ordaydın?

Ayın 8'indeydi usg günüm ben dayanamadım gittim keseyi gördük kalp atışları için 1hafta sonra dedi :) ama kaç haftalık olduğunu söylemedi
Hayırlısı olsun canım sıra geldi dünyanın en güzel sesini duymaya:)
Haftası transferden 15 gün öncesi baz alınarak hesaplanıyor ...

Slm canlarım nasılsınız ? Hamişler nasıl gidiyo yatmaktan sıkıldınızmı bende sıkıldım bugün çıktım ameliyattan sonra hastaneye gittik ordan bi karşıyaka yaptık iyi geldi valla ama bendede eşimdede sıkıntı oldu eşimin kapanmadı dikişi onunla uğraştık işe gitmiyo o zamandan beri şükür kapanmış artık yoksa tekrar dikiş atılacaktı bana gelince dün duş aldım sonrasında göbek deliğimin oraya su birikti bandajı açtım bakmamla beraber heryer karardı uçtum bayılmışım neden oldu bilmiyorum aradm dr gittik bugün görüntüsü kötü geldi et parcası var gibi eger bi kaç haftaya toparlanmazsa dikiş atılacak çok uzun yazdım canlar benden bu kadar siz anlatın neler yaptınız ?

Gecmis olsun toparlarsiniz insallah ikinizde. Ben hamis olmayip yatanlar grubundayim . Yumurtaliklar asiri uyarildigi icin karin agrin şişligim var.ayakta duramiyrm yuruyemiyrm.

Canım çok gecmis olsun ikinize de bende biliyorsun senden önce ameliyat olmuştum adetimiz bekliyordum şükür bugün oldum çarşambaya çağırdı doktorum bakalım neler olacak inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

Grupta nazar var kızlar..herkes yatıyor..basiretimiz bağlanmış gibi..griplisi alerjisi ameliyatlisi ohss si..baya bahar etkiledi enerjimizi..

Canım için fenalaştı herhalde..öyle et parçası gibi birseymi var..kapalı delik gibi olmuyormu..şaşırdım hoş kameranın büyüklüğü de nasıl oluyor bilmiyorum da..düşünme sen artık onu oldu bitti..iyi bi yerini çarpıp zedelemedin..acil şifalar diliyorum eşine ve sana..

Gecmis olsun toparlarsiniz insallah ikinizde. Ben hamis olmayip yatanlar grubundayim . Yumurtaliklar asiri uyarildigi icin karin agrin şişligim var.ayakta duramiyrm yuruyemiyrm.
Mart formunda bir arkadaş ta ohss olmuş..tedavi iptal edilmiş adet olmamış ne olsa hamileymiş meğersem baya yüksek çıkmış beta hcg..kendiliğin Den kalmış eşi nin değerleri sorunmuş 2 aydır ilaç kullanmış eşi..kız şimdi hamile..direk aklıma sen geldin biliyormusun keşke bizim kızıda böyle supriz olsa dedim..ohss yüzünden transfer iptal ediliyor hamile kalıyor hey büyük allahım...

Canim benim dikkat et kendine aman..senin yapistirma sanirim.benim gobegimde 2 dikisim vardi daha 3 gun once atti artik benle yasiycak demistim doktoruma gulmustu.

Senin varmı bi sıkıntı canım göbek deliği nasıl Inşallah hepimiz hakkında hayırlısı

Aynen cnm et parçası gibi ondan içim geçti görünce sıkıntı yok dedi Dr pansuman la toparlar dediyoksa 1 dikiş atar belki dedi bu bnm 3.Laparoskopi ilk çocukken sonra safra kesesi siMDI bu belki oyüzden deformasyon oldu iyice bilmiyorum bakalım artık çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…