- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Hiç sorun yaşamadım çok şükür 2. Gün dus aldım 4. Gün bandajlari çıkardım 5. Gün normal dus aldım bandajsiz. bu seferki ameliyatımda dikiş yoktu biraz korkmuştum açılır mi diye ama bi sorun olmadı.,bandaji geç mi çıkardın acaba? Eşim kizmasa bandaji hiç cikarmayacaktim ben de, havayla erken temas etmesi daha iyi olur diye söylenip durdu başımda :)Senin varmı bi sıkıntı canım göbek deliği nasıl Inşallah hepimiz hakkında hayırlısı
Allahım hepimiz yardımcisiolsun cnmGrupta nazar var kızlar..herkes yatıyor..basiretimiz bağlanmış gibi..griplisi alerjisi ameliyatlisi ohss si..baya bahar etkiledi enerjimizi..
Yok cnm dikiş var bendedeCanim benim dikkat et kendine aman..senin yapistirma sanirim.benim gobegimde 2 dikisim vardi daha 3 gun once atti artik benle yasiycak demistim doktoruma gulmustu.
Hiç bu yaşıma kadar ameliyat geçirmedim bu alt kısıma yapılan işlemler hariç tAbiki..Hiç dikiş filan bilmem vücudum da o yüzden değişik geldi :) bir anda sen yazınca öyle kendi basima gelmiş gibi tuhaf oldum..çünkü elimi kessem kan boşa akinca fenalasiyorum eşim hastaneye gidelim dese gitmem korkudan dikiş atılacak diye..laparoskopi yi ben redüksiyon gibi zanettim..onda hiç bir şey yoktu incecik birşeyle girdiler karnimdam..Aynen cnm et parçası gibi ondan içim geçti görünce sıkıntı yok dedi Dr pansuman la toparlar dediyoksa 1 dikiş atar belki dedi bu bnm 3.Laparoskopi ilk çocukken sonra safra kesesi siMDI bu belki oyüzden deformasyon oldu iyice bilmiyorum bakalım artık çok sağol
Ben daha dün aldım duş alabilirsin dediler almadım korkudan Bandaj bugün Dr çıkardıHiç sorun yaşamadım çok şükür 2. Gün dus aldım 4. Gün bandajlari çıkardım 5. Gün normal dus aldım bandajsiz. bu seferki ameliyatımda dikiş yoktu biraz korkmuştum açılır mi diye ama bi sorun olmadı.,bandaji geç mi çıkardın acaba? Eşim kizmasa bandaji hiç cikarmayacaktim ben de, havayla erken temas etmesi daha iyi olur diye söylenip durdu başımda :)
Bende istemediğin kadar dikiş var cnm çocukken ki ameliyatta iki kasığım baştan aşağı yarık safra kesesinde ayrı dikiş ler gülüyorum dedim ki organ kalmadi tüp gitti safra gitti zatürre den dolayi akciğeri kılpayı kurtardık çok şükür halimeHiç bu yaşıma kadar ameliyat geçirmedim bu alt kısıma yapılan işlemler hariç tAbiki..Hiç dikiş filan bilmem vücudum da o yüzden değişik geldi :) bir anda sen yazınca öyle kendi basima gelmiş gibi tuhaf oldum..çünkü elimi kessem kan boşa akinca fenalasiyorum eşim hastaneye gidelim dese gitmem korkudan dikiş atılacak diye..laparoskopi yi ben redüksiyon gibi zanettim..onda hiç bir şey yoktu incecik birşeyle girdiler karnimdam..
Allah kolaylık versin canım..çok operasyon geçirmişin evet..allah beterinden korusun kötü günleri tekrar yasatmasinBende istemediğin kadar dikiş var cnm çocukken ki ameliyatta iki kasığım baştan aşağı yarık safra kesesinde ayrı dikiş ler gülüyorum dedim ki organ kalmadi tüp gitti safra gitti zatürre den dolayi akciğeri kılpayı kurtardık çok şükür halime
canım sen bucanın neresinde otursun? bende bucadayım:))Ben bucadayım canım. Dediğin gibi ayrancılar uzak malesef.. İnşallah derdine derman olacak bi doktor bulursun tatlım.
Bnmde aklima gelmedi degil ama bnm agrilarim yuzunden birlikte olamadik ki. Hazir yumurtalarda buyumuskenndiye düşündüm ama olmadi. Ne guzel surpriz olurdu ama...Mart formunda bir arkadaş ta ohss olmuş..tedavi iptal edilmiş adet olmamış ne olsa hamileymiş meğersem baya yüksek çıkmış beta hcg..kendiliğin Den kalmış eşi nin değerleri sorunmuş 2 aydır ilaç kullanmış eşi..kız şimdi hamile..direk aklıma sen geldin biliyormusun keşke bizim kızıda böyle supriz olsa dedim..ohss yüzünden transfer iptal ediliyor hamile kalıyor hey büyük allahım...
Senin dr un kimdi? Unutuyrm valla affedin. Eger dr arayışi icindeysen gidip gorus ama yok ben ayni dr la devam edicem dersen tedaviler farkli olabilir kafan karisir 3.bi dr a gider sin sonra :))kızlar bende buca çevikbirde oturuyorum. bana da beklerim:) ama bu hafta değil. geçsin bu grip...
kızlar ya öğleden beri eşimle kavga ediyoruz. benim yarın israel aruhta randevum var. ona da gitmek istiyorum. ama eşim tutturdu kafanı karıştıracaksın... diyor. ama ben gitmek istiyorum. bu gün regly oldum:))) tam denk geldiiii. sizce ne yapayım kaan bozkurt histeroskopi şart dedi... kafam karışık:))
İÇİMİ RAHATLATTIN ALLAH RAZI OLSUN SELAMLARRRBir çeşit alevli ateşli bir romatizma çeşidi mutlaka zaman zaman onun nüksetmesi sıkıntı yaratır ama sonuçta ben 18yasinda ogrendim bu hastaligimi olmasaydı ikizler olmazdı herhalde ki benim 5 tane atan kalp vardı 6 kese vardı icimde..doktor söylerdi mutlaka
HAYIRLI OLSUNKızlarr bugün keseyi gördüm :) 10 mm dedi :) haftasını söylemedi, bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi :) hadi bakalım pıt pıtlara inşallahhh :)
kızlar bende buca çevikbirde oturuyorum. bana da beklerim:) ama bu hafta değil. geçsin bu grip...
kızlar ya öğleden beri eşimle kavga ediyoruz. benim yarın israel aruhta randevum var. ona da gitmek istiyorum. ama eşim tutturdu kafanı karıştıracaksın... diyor. ama ben gitmek istiyorum. bu gün regly oldum:))) tam denk geldiiii. sizce ne yapayım kaan bozkurt histeroskopi şart dedi... kafam karışık:))
NASILSIN ARKADAŞIIMMgünaydın kızlar sesim soluğum çıkmasada sizleri takipteyim
Hadi bakalım gelsin hayırlı haberler artık..israil hocanın metini çok duydum ben izmirin sayılı doktorlarından aman adamlara bakarsan ben ona soruyorum napcaz doktor kimi randevu alayim diye tutturmus omer abiyi ara hem güle güle de hemde sor ona diyor.adam karışmıyor artık ilgilenmiyor belkide gerek yok diycek perinatalog â..ben de ille prof olsun bu sefer parası neyse operatör e vereceğime 250 profa veririm 400 hiç olmazsa okumuş etmiş bilgisi var prof derim diyorum yok ille ömer i ara sor o isim vermezse istanbuldaki hocayı arayalım ona soralım diyor delirten beni yaa..senin içine ne siniyor kalbin nasıl rahat etcek iyice düşün..biz bayanlar daha temkinli adım atıyoruz daha ince eleyip sık dokuyoruz da ondan..kızlar bende buca çevikbirde oturuyorum. bana da beklerim:) ama bu hafta değil. geçsin bu grip...
Olmazmi ksk ile elpisksk vararkadaşlar Karşıyaka tarafında oturan yokmu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?