Ben de varimarkadaşlar Karşıyaka tarafında oturan yokmu ????
sen nerdesin canım ben bahçelievlerdeyim ...Ben de varim
Eski lunaparka yakinim bndesen nerdesin canım ben bahçelievlerdeyim ...
aaaa çok yakınmışız bende katlı pazar yerinin ordayım :)Eski lunaparka yakinim bnde
Ben varim canim.arkadaşlar Karşıyaka tarafında oturan yokmu ????
Hakkinda hayirlisi canim ins.sorununuz nedir tedavi falan goruyormusun ?çiğli canlar tüp bebek yaptırmadım 2 senedir anne olmayı bekliyorum RABBİM OL DERSE
FUAT AKERCANI DUYDUM TÜP BEBEK DOKTORUM ÖNERMİŞTİ BANADA ONUNDA İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ....Kızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*prof sabahattin altunyurt
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
Ben de okudum burda adını duydum ama ayda bir kontrol ediyor olması aptalca..Riskli gebelik doktoru degilmi bu yaa..32 haftaya kadar nasıl ayda bir olur kontrol..benim kafam durdu senin doktorun kimdi canım..FUAT AKERCANI DUYDUM TÜP BEBEK DOKTORUM ÖNERMİŞTİ BANADA ONUNDA İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ....
BEN BAŞKA DR. DA KARAR KILDIM GİDEMEMDİM ONA...
Benim Kahraman Kolday canım doktorum....İşyerimdeden çok arkadaşımın doğumunu takibini yaptı Tüp bebek doktorumun önerileri arasında olunca direk onu seçtim,çokta memnunum...Ben de okudum burda adını duydum ama ayda bir kontrol ediyor olması aptalca..Riskli gebelik doktoru degilmi bu yaa..32 haftaya kadar nasıl ayda bir olur kontrol..benim kafam durdu senin doktorun kimdi canım..
Birtek sabahattin altunyurt u tanıyorum cnm ameliyat etmişti beniKızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*prof sabahattin altunyurt
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
Sen de risk var mi canımBenim Kahraman Kolday canım doktorum....İşyerimdeden çok arkadaşımın doğumunu takibini yaptı Tüp bebek doktorumun önerileri arasında olunca direk onu seçtim,çokta memnunum...
Bende 9 eylül den tanıyorum hocayı..benim eski adet düzensizliği doktorumdu..aradım 1 hafta dolu diyor sekreteri..her ne kadar 9 eylül de hoca da olsa oda herşeyi özel de yapıyor muşBirtek sabahattin altunyurt u tanıyorum cnm ameliyat etmişti beni
canım benim geçen seferde bi kürtajım var bu sefrde kanama alanım vardı ama çok şükür geçti.Onun dışında kan pıhtılaşmam var birde...Sen de risk var mi canım
Gebelik takibini bu doktormu yapiyor canim?hic dogum hakkinda konusmalariniz oldumu nerede yaptiriyor vs.Benim Kahraman Kolday canım doktorum....İşyerimdeden çok arkadaşımın doğumunu takibini yaptı Tüp bebek doktorumun önerileri arasında olunca direk onu seçtim,çokta memnunum...
sorunumuz yok dediler 1.5 sene gecince dr umur beye gittim güzelce muayene etti o kadar dr a gittim kimse baana rahim geriye yatık dememişti ilk muayenede umur bey söyledi sonraki ay rahim filmi çekelim dedi iki tüp geçişi kapalıydı film sırasında açıldı çok şükür azıck troid yüksek ilaç kullanıyorum düştü çok şükür eşimin sonuçları da iyi 25 milyon siperm sayısı vs rabbim ol diyecek olacak inşallah çok stresli çok zormuş alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHakkinda hayirlisi canim ins.sorununuz nedir tedavi falan goruyormusun ?
evet canım kendisi yapıyor.Kent ve çınarlı hastaneleriyle anlaşması var.Gebelik takibini bu doktormu yapiyor canim?hic dogum hakkinda konusmalariniz oldumu nerede yaptiriyor vs.
Demekki zamani ve saati var rabbim ins birgun ol diyecek..doktorun Umur Yensel sanirim iyi bir doktor seneler evvel bende gitmistim.simdide dusunuyorum aslinda ama emekli olmus bi hastaneye bagli degilmis arastiricam bakalim..sorunumuz yok dediler 1.5 sene gecince dr umur beye gittim güzelce muayene etti o kadar dr a gittim kimse baana rahim geriye yatık dememişti ilk muayenede umur bey söyledi sonraki ay rahim filmi çekelim dedi iki tüp geçişi kapalıydı film sırasında açıldı çok şükür azıck troid yüksek ilaç kullanıyorum düştü çok şükür eşimin sonuçları da iyi 25 milyon siperm sayısı vs rabbim ol diyecek olacak inşallah çok stresli çok zormuş alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?