Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*prof sabahattin altunyurt
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı

Kızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
FUAT AKERCANI DUYDUM TÜP BEBEK DOKTORUM ÖNERMİŞTİ BANADA ONUNDA İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ....
BEN BAŞKA DR. DA KARAR KILDIM GİDEMEMDİM ONA...

FUAT AKERCANI DUYDUM TÜP BEBEK DOKTORUM ÖNERMİŞTİ BANADA ONUNDA İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ....
BEN BAŞKA DR. DA KARAR KILDIM GİDEMEMDİM ONA...
Ben de okudum burda adını duydum ama ayda bir kontrol ediyor olması aptalca..Riskli gebelik doktoru degilmi bu yaa..32 haftaya kadar nasıl ayda bir olur kontrol..benim kafam durdu senin doktorun kimdi canım..

Ben de okudum burda adını duydum ama ayda bir kontrol ediyor olması aptalca..Riskli gebelik doktoru degilmi bu yaa..32 haftaya kadar nasıl ayda bir olur kontrol..benim kafam durdu senin doktorun kimdi canım..
Benim Kahraman Kolday canım doktorum....İşyerimdeden çok arkadaşımın doğumunu takibini yaptı Tüp bebek doktorumun önerileri arasında olunca direk onu seçtim,çokta memnunum...

*prof yeşim baytur
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
Birtek sabahattin altunyurt u tanıyorum cnm ameliyat etmişti beni

Birtek sabahattin altunyurt u tanıyorum cnm ameliyat etmişti beni
Bende 9 eylül den tanıyorum hocayı..benim eski adet düzensizliği doktorumdu..aradım 1 hafta dolu diyor sekreteri..her ne kadar 9 eylül de hoca da olsa oda herşeyi özel de yapıyor muş

Benim Kahraman Kolday canım doktorum....İşyerimdeden çok arkadaşımın doğumunu takibini yaptı Tüp bebek doktorumun önerileri arasında olunca direk onu seçtim,çokta memnunum...
Gebelik takibini bu doktormu yapiyor canim?hic dogum hakkinda konusmalariniz oldumu nerede yaptiriyor vs.

Hakkinda hayirlisi canim ins.sorununuz nedir tedavi falan goruyormusun ?
sorunumuz yok dediler 1.5 sene gecince dr umur beye gittim güzelce muayene etti o kadar dr a gittim kimse baana rahim geriye yatık dememişti ilk muayenede umur bey söyledi sonraki ay rahim filmi çekelim dedi iki tüp geçişi kapalıydı film sırasında açıldı çok şükür azıck troid yüksek ilaç kullanıyorum düştü çok şükür eşimin sonuçları da iyi 25 milyon siperm sayısı vs rabbim ol diyecek olacak inşallah çok stresli çok zormuş alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Demekki zamani ve saati var rabbim ins birgun ol diyecek..doktorun Umur Yensel sanirim iyi bir doktor seneler evvel bende gitmistim.simdide dusunuyorum aslinda ama emekli olmus bi hastaneye bagli degilmis arastiricam bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…