Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

evet canım kendisi yapıyor.Kent ve çınarlı hastaneleriyle anlaşması var.
Cinarlida dogum 1500 liraymiss oyle duymustum ama ordada yeni dogan unitesi falan yok acil bi durumuda goz ardi edemiyorum.kentin fiyatida kor gibi yakar offf offff..sen nerde dusunuyorsun ozel sigortan falan varmi?

Cinarlida dogum 1500 liraymiss oyle duymustum ama ordada yeni dogan unitesi falan yok acil bi durumuda goz ardi edemiyorum.kentin fiyatida kor gibi yakar offf offff..sen nerde dusunuyorsun ozel sigortan falan varmi?
valla aslında Çınarlıda düşünüyorum bende kente 2-3 yıl önce sormuştum 6000-7000 lerden bahsetmişlerdi.Ama bi ozamana gelelimde kent daha iyiyse mecbur yapıcaz.Nasıl yani çınarlı sadece doğum hastanesi yeni doğan ünitesi yokmuymuş ???

Demekki zamani ve saati var rabbim ins birgun ol diyecek..doktorun Umur Yensel sanirim iyi bir doktor seneler evvel bende gitmistim.simdide dusunuyorum aslinda ama emekli olmus bi hastaneye bagli degilmis arastiricam bakalim..
evet özel yeri var doğumu falan çınarlıda yaptırıypor die biliyorum tekrar gitmeni tavsiye ederim yarın akşam kontrolum var klomen kullandım bakalım ne diecek

Ben yok diye biliyorum canim ama simdi olmusmudur arastirmak lazim erken dogum riskini her zaman dusunmemiz gerek..

evet özel yeri var doğumu falan çınarlıda yaptırıypor die biliyorum tekrar gitmeni tavsiye ederim yarın akşam kontrolum var klomen kullandım bakalım ne diecek
Bakalim artik azcik daha arastiririm hic olmadi umur beyi dusunebilirim guvenilir bi dk cunku..

Kızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*prof sabahattin altunyurt
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
Mert kazandı.. Duydum canım.

Ben de okudum burda adını duydum ama ayda bir kontrol ediyor olması aptalca..Riskli gebelik doktoru degilmi bu yaa..32 haftaya kadar nasıl ayda bir olur kontrol..benim kafam durdu senin doktorun kimdi canım..
Salim şehir Ali 2haftada bir kontrol ediyor tavsiye ederim . Ilk haftalarımda her hafta muayene etti aylık üçret alıyor

Kızlar su doktorlardan adını duyduğunuz riskli uzman hangisi iyi fikir verin izmirli hemşerilerim??
*prof yeşim baytur
*prof sabahattin altunyurt
*dr hakan kanıt
*prof fuat akercan
*prof mert kazandı
fuat bey yanlış bilmiyorsam ege ünv. doktoru ve hakkında iyişeyler duymuşluğum var :)

Salim şehir Ali 2haftada bir kontrol ediyor tavsiye ederim . Ilk haftalarımda her hafta muayene etti aylık üçret alıyor
arkadaşımın doktoru doğumunu yaptırdı aynı zamanda kendisinden çokkk ama çokkkk memnundu arkadaşım en azından hasta psikolojisinden anlıyan bir doktor kendisi her konturole gittiğinde kendisinden o kadar güzel bahsediyorduki tedavim egede olduğu için ona gidememiştim :)

Kesinlikle aynı Düşüncede olduğumdan sizlere tavsiye ediyorum ben çok seviyorum çok disiplinli hemde insan psikolojisini çok iyi anlıyor , Hayatım boyunca unutamayacağım bir insan

Kesinlikle aynı Düşüncede olduğumdan sizlere tavsiye ediyorum ben çok seviyorum çok disiplinli hemde insan psikolojisini çok iyi anlıyor , Hayatım boyunca unutamayacağım bir insan
Beni rahatlatması problem değil malesef sonra keşke perinatolog olsamiydi keşke gitseydim deme lüksüm yok..çünkü yoruldum yani..kaç defa kürtaj umut yıkımı..önemli olan bebeğim için en iyisini yapan..geçen sefer bile ikizler de bin pişman oldum riskli grupta olup ta tek doktorda kontrol olmasi..gücüm yok artık gerçekten zaten böyle yatak zamanda geçmiyor..zaten o doktorun yan dali psikoloji imiş..araştırdım..

Yok ya canim nerde gumbur gumbur karsiyaka sahilden ses geliyorken ben uyumuşum. Millet egleniyor. Annemde gul dalina besik yapmis resmini gonderdi. Butun millet seferber oldu ama tik yok
inançlı ol canım ben geçen sene gül ağacına dilek asmıştım bu sene çok şükür....İnşallah seninde olcak en kısa zamanda :)
ama bende dün gece 20:30 da sızıp kalmışım hiçbi dilek dileyemedim

salim bey riskli gebelere bakıyormu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kendisinin en çok başarılı olduğu konu kanserli vakalarmış ama normal hastaları olsun tüp bebek hastaları olsun çok memnunlar hakkında hiç kötü bir şey duymadım bu güne kadar ....

Benim problemim tüp bebek olması degilki..bebeğin gelişmemesi karaciğer enzimleri min yükselmesi rahimde çöküklük olduğu için erken doğum riski..rahim ağzı yetmezliği de olabilir dikiş atılacak dendiğine göre doktor tek te olsa atılacakmış ..bide romatizma hastalarının riskli gebelik uzmanına gitmesi gerekiyormus..çünkü Benim kolestrol de tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…