canımmm allah yardımcın olsun şifalar versin sen çok haklısın iyi bir doktor bulman lazımBenim problemim tüp bebek olması degilki..bebeğin gelişmemesikaraciğer enzimleri min yükselmesi rahimde çöküklük olduğu için erken doğum riski..rahim ağzı yetmezliği de olabilir dikiş atılacak dendiğine göre doktor tek te olsa atılacakmış ..bide romatizma hastalarının riskli gebelik uzmanına gitmesi gerekiyormus..çünkü Benim kolestrol de tavan
Inşallah canimİnşallah bu sene o beşik dolar sende kucağına alırsın bebeğini
Ay o yumurtalar buyuse dert buyumese dert. Benim de hala karnim şiş agrilarim var. 2 lokma yemek yiyip doyuyorum .karnim taş gibi oluyor sonra. Ama kilo aldim biliyrm ki ödemden kaynakli. Bir an once regl olmak istiyrm ..bunu soyleyecegimi dusunmezdim ama regl olunca rahatlayacagim.Canım ben kese bakmaya gidince doktor yumurtaları gösterdi sonradan gelen. Bak ne kadar büyük dedi. Gerçekten daha önce hiç o kadar büyük görmemiştim. Bu kasık ağrısı yapacak. Endişelenme dedi. Zamanla geçecek dedi. Öyle bişe olabilir belki. Bi de birazcık üşüttüysen tetiklemiş de olabilir.
Üşütecek hava yok ama bilmiyorum rahatsız oldum bayaa..Canım ben kese bakmaya gidince doktor yumurtaları gösterdi sonradan gelen. Bak ne kadar büyük dedi. Gerçekten daha önce hiç o kadar büyük görmemiştim. Bu kasık ağrısı yapacak. Endişelenme dedi. Zamanla geçecek dedi. Öyle bişe olabilir belki. Bi de birazcık üşüttüysen tetiklemiş de olabilir.
Canim arkadasin dedigi gibi yumurtalar buyumustur biz pko luyuz unutma onun etkisi buyuk.birde rahim buyuyor haliyle sık idrara cikiyoruz oda baski yapiyor.
Inşallah canim
Ay o yumurtalar buyuse dert buyumese dert. Benim de hala karnim şiş agrilarim var. 2 lokma yemek yiyip doyuyorum .karnim taş gibi oluyor sonra. Ama kilo aldim biliyrm ki ödemden kaynakli. Bir an once regl olmak istiyrm ..bunu soyleyecegimi dusunmezdim ama regl olunca rahatlayacagim.
Aynen valla. Yeteri kadar ve gerekli zamanda büyüsünler inşallah:) ben de adet öncesi öyle olurum hep normalde. Şişerim, gergin olurum, vücuttan bişe çıksa rahatlıcam hissi filan. İnşallah bi an önce ol rahatla. Doktor söktürücü filan vermedi mi? Ya da adet günün gelmedi mi?
[Qn.n E="kaderim35, post: 40837927, member: 639065"]Üşütecek hava yok ama bilmiyorum rahatsız oldum bayaa..
Kız ne kısası ben ince polar uzun kollu pijamayla yatıyorum üzerimde de yorgan
Valla geçen gün pazar günü dışarı çıktığımda kızlar giymişti mini mini sortlari..annemin evi 1.kat çok güneş almıyor o yüzden çok sıcak değil icerleri..sabaha karşı sadece göğsüm terliyor bazen..su an da ayağımda havlu çorap birde çizme şeklinde panduf var..vücudum hiç ısınmıyor dışarı çıkıp güneş ide vücudum çekmedi herhalde ondan kış modundayım benAy ben çok üşürüm normalde. Hatta kışın çorapsız yatamam karnım ağrır. Ben bile iki gündür t shirtle yatıyosam millet çoktaaan kısaları giymiştir sanıyodum
Valla geçen gün pazar günü dışarı çıktığımda kızlar giymişti mini mini sortlari..annemin evi 1.kat çok güneş almıyor o yüzden çok sıcak değil icerleri..sabaha karşı sadece göğsüm terliyor bazen..su an da ayağımda havlu çorap birde çizme şeklinde panduf var..vücudum hiç ısınmıyor dışarı çıkıp güneş ide vücudum çekmedi herhalde ondan kış modundayım ben
Rezil oldum allahım herkese..kesinlikle tanışmayalım
Okul nerde canım..uzak mi çok..araçla mi yürüyerek mi gidiyorsum..senin branşın neydi canımarada bi dışarı çık canım. Güneş çok güzel :) hem d vitamini. Ben okula başladım ya. Mecbur güneşi görüyorum. Hatta kalabalık sınıflarda bazen yanıyorum. Ondan yaz moduna geçtim herhalde :)
bi ateşli ben miyim aranızda? ben gece pencereyi açtım ama üstümde yorgan vardıı.. şortlara dışarda geçemedim ama evde çorap yok şort askılı geziyorum:)))Valla bende polar pjamamı çıkaramadım daha :) geceleri üşüyorum yaa
Ohh beee..Sen de bendensin..rahatladim..çok sevindimValla bende polar pjamamı çıkaramadım daha :) geceleri üşüyorum yaa
Kuzum dur daha 28 derece izmir..40 derece olunca napcan..bi ateşli ben miyim aranızda? ben gece pencereyi açtım ama üstümde yorgan vardıı.. şortlara dışarda geçemedim ama evde çorap yok şort askılı geziyorum:)))
Sende bendensin bende sadece kisa kolluya gectim disarida ama digerleri yakindirbi ateşli ben miyim aranızda? ben gece pencereyi açtım ama üstümde yorgan vardıı.. şortlara dışarda geçemedim ama evde çorap yok şort askılı geziyorum:)))
Ohh beee..Sen de bendensin..rahatladim..çok sevindim
Kizlar o kadar progestan a ragmen nasil usuysnz hayret. Ben onu kullanirken nasil sicakliyrm ates basıyor. Simdide bi degisigini kullaniyrm bugn cok sicak geldi.balkona cikip durdum.Valla bende polar pjamamı çıkaramadım daha :) geceleri üşüyorum yaa
Dışarısı baya sıcak farkındayım balkon alev alev di içeriye sıcak hava girsin diye balkon kapısı da açık bütün gün ama üşüyorum uzerime battaniye bile örtüyorum gündüz..hatta pazar günü ben uyuklarken eşimde obur tarafta uyumuş uyandım anneme usuyom dedim bana battaniye vermis eşime vermemiş ..yazık uyandı o bile üşüyorum dedi..annemin ev baya serin demekki :))Sende bendensin bende sadece kisa kolluya gectim disarida ama digerleri yakindir
Kizlar o kadar progestan a ragmen nasil usuysnz hayret. Ben onu kullanirken nasil sicakliyrm ates basıyor. Simdide bi degisigini kullaniyrm bugn cok sicak geldi.balkona cikip durdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?