Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benim çok kanamam gelmemişti ama doktoruna da danış bence canım

Bugün kuaföre gittim..bu ne hemso lar yaaa..bu ne sıcak tir böyle..nefes alamadım ben..sizler neler yapıyorsunuz..
Izmiri bilmezmisin sicak birden coktumu coker..ben hala evden cikmadim sadece balkon keyfim var :)) kuafore benimde ihtiyacim var ama gidesim gelmiyoo..

Ben laporoskopi ve histeroskopiyi ayni anda oldum.kanamam 2 gun oldu ama cok cok olmadi lekelenme tarzinda gibi oldu.

Izmiri bilmezmisin sicak birden coktumu coker..ben hala evden cikmadim sadece balkon keyfim var :)) kuafore benimde ihtiyacim var ama gidesim gelmiyoo..
Cumartesi doktora gideceğim diye mecbur gittim bugün..hormon ilaçlarından galiba biyiklarim filan pala gibi sert sert olmuştu..kuaför bile dedi nolmus senin tüylerin böyle sertleşmiş diye 1 ay bile olmadi daha aldırali ama çok bile çıkmışlar dedi..

Banada gelsin o ilham bende gideyimm yoksa cok bakimsizim :)) senin doktor gunune az kaldi gunler gecmiyo yaa bende p.tesiyi bekliyom dort gozlee..

Banada gelsin o ilham bende gideyimm yoksa cok bakimsizim :)) senin doktor gunune az kaldi gunler gecmiyo yaa bende p.tesiyi bekliyom dort gozlee..
Ben ctesi kot etek giyerim diye düşündüm..hoş daha eve gidip yazlıklar çıkmadı ama..benim adam benim giycegim kıyafetleri kendine göre ayarlıyor..yeni bir şalvar pantolon aldım geçen beli lastikli hamile kalırsam yazın bol bol giyerim diye..Ben sana onu getircektim diyo..stil danismanligimi da yapcak yakında :)

Inş gobisin şişer de giyemezsin o gecen yilki yazliklarini ay ben cok ozeniyrm o onu bebisli hamile tshirtlerine sanirim bi 10 tane alirim hamis olunca
Benimkilerde olmuyor ama ben kilo verdim cok onun icin. Su yatmaktan kurtulayim kendime yeni sortlar pantolanlar almam lazim. Hicbiri olmuyor artik.

İkizler de almıştım bayaa kot kapri pantolon badi çeşit çeşit hamile kıyafetleri o zaman atcaktim onları öyle olunca bir daha hamile kalmam diye şimdi gene aynı zamanda kaldım hamile ama o zaman ilk altı sonra dört sonra iki olduğu için baya göbeğim ilk başta vardı 3 aylık gibiydi hep hiç inmedi..onlar saklı kaldığı gizli köşelerden çıkacak artık..

Ne guzel iste senin yerine dusunuyor sen yorulmuyon sekerim :)) benim kiyafet sorunum buyuk evdekiler olmuyor gecen seferden kalma bi hamile taytim var o kadar bu sefer kiloyu hizli aldim ilac cok kullandim galiba ondan..

Topluca alisverise gitsek indirim yaparlarmi ki

Ne guzel iste senin yerine dusunuyor sen yorulmuyon sekerim :)) benim kiyafet sorunum buyuk evdekiler olmuyor gecen seferden kalma bi hamile taytim var o kadar bu sefer kiloyu hizli aldim ilac cok kullandim galiba ondan..
Ben de hep tayt filan giyip üzerine uzun tunik gömlek badi vs takildim ise giderken şimdi evdeyim nasılsa daha rahat olur..kaç kilo aldım canım..Ben bi kaç gündür yiyemiyom içim almıyor pek.

Ben de hep tayt filan giyip üzerine uzun tunik gömlek badi vs takildim ise giderken şimdi evdeyim nasılsa daha rahat olur..kaç kilo aldım canım..Ben bi kaç gündür yiyemiyom içim almıyor pek.
65 dim kurtaj dan sonra simdi 69 um kilo sadece gobekte sislik var..bende suyu gorunce hep icim gider yazliga gidicez haftaya bakarim artik melul melul...

Kusadasinda canim baslamis millet denize girmeye gavurlar baslamis akin etmeye.
Yaa biz kisin gittik çeşmeye eşimle ocak 15 filandı boyalık â..hava kapalı ama çok güzeldi..cam kapı açık durduk otelde gavurlar o zaman bile denize giriyordu..nerden geliyorsa onlar burası hamam gibi davranıyorlar :))

Bizde subatta gitmistik ablamlarla boyalik a hemde :))
Aynen denize girenler vardi. Babamda geldi bgn dün yazlikta denize girmis sezonu acmis. Ama dunle bgn hakkaten çok sicak

Bizde subatta gitmistik ablamlarla boyalik a hemde :))
Aynen denize girenler vardi. Babamda geldi bgn dün yazlikta denize girmis sezonu acmis. Ama dunle bgn hakkaten çok sicak
Yaa gene bu sene baya sıcak geçecek herhalde...eskiden baharı hissederdik cam açık olurdu uyanırdım okula gitmek için mis gibi bahar çiçekler kokar sabahın serinliğinde içeri dolardı..kuşların sesini duyardik seneler oldu piknik nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…