Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kizlar nerelerdesiniz? Cok sessiz bugun burasi. Ben iyiyim cok sukur agrilarim yok denecek kadar az. Zaten kilomda eskiye döndü şişlik azaldi.Ins haftaya regl olunca temizlenip rahatlicam.

Kizlar nerelerdesiniz? Cok sessiz bugun burasi. Ben iyiyim cok sukur agrilarim yok denecek kadar az. Zaten kilomda eskiye döndü şişlik azaldi.Ins haftaya regl olunca temizlenip rahatlicam.
Hadi canim bunuda atlattin gozun aydin cok sukur kurtuldun agridanda.benim keyfim yoktu bugun belim inanilmaz agriyor sanki birazda karnimda agri var oyle boyle zamani gecirmeye calisiyom.

canım ben bu ay hem rahim filmi hemde histeroskopi olacağım..ama histeroskopiyi diğer ay mı yaptırsam diye düşünüyorum.kararsız kaldım
Benim hsg cuma oldu takip eden hafta perşembe de histereskopi oldu..ben bir sorun yaşamadım ertesi ay da iğnelere başladık..ama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

benimde gelecek salı hsg. diğer pazartesi de hiroskopi ama acaba diğer ay mı yaptırsam? karar veremedim..

yok be canım veremedim. hala aklım o kadar karışık ki(((

hsg anestesiz :))) hiroskopi anestezili:))) canlı canlı hsg çektireceğim. senin anestezili miydi cnım?
K kaderim35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…