Evde yatıyorum için sıkılıyor..inşallah temizlenirsin canım..Kizlar nerelerdesiniz? Cok sessiz bugun burasi. Ben iyiyim cok sukur agrilarim yok denecek kadar az. Zaten kilomda eskiye döndü şişlik azaldi.Ins haftaya regl olunca temizlenip rahatlicam.
Ne yaptın canım nasıldı kontrolHerkese hayırlı cumalar kızlar....
bugün bizimde kontrolümüz var çok çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır...
çok şükür iyi geçti,büyümüşüz .3 lü için kan verdik. Kızmışız teyzesi :)Ne yaptın canım nasıldı kontrol
Ayy kizmiymis..Çok sevindim inşallah temiz çıkar tahlil..allah bagislasin..Sağlık la kucağına al kızını canım..çok şükür iyi geçti,büyümüşüz .3 lü için kan verdik. Kızmışız teyzesi :)
Massallah ne güzel bi haber ki cocuklrina bayiliyrm süslü oluyorlarçok şükür iyi geçti,büyümüşüz .3 lü için kan verdik. Kızmışız teyzesi :)
Pazartesi kalp atışları için gidicem şehir dışındayım burda acıbademe gidicem hadi inşallah sizler masılsınızYarın gideceğim doktora canım..sen naptın bugün..@bahceliev ne yaptı acaba..benim hiç keyfim yok okuyorum yazdiklarinizi cevap veremiyorum..yazmaya halim yok sanki.
Amin canım hepimiz inşallah:)Ayy kizmiymis..Çok sevindim inşallah temiz çıkar tahlil..allah bagislasin..Sağlık la kucağına al kızını canım..
Hadi canim bunuda atlattin gozun aydin cok sukur kurtuldun agridanda.benim keyfim yoktu bugun belim inanilmaz agriyor sanki birazda karnimda agri var oyle boyle zamani gecirmeye calisiyom.Kizlar nerelerdesiniz? Cok sessiz bugun burasi. Ben iyiyim cok sukur agrilarim yok denecek kadar az. Zaten kilomda eskiye döndü şişlik azaldi.Ins haftaya regl olunca temizlenip rahatlicam.
Ayy ne guzell sen simdi prenses annesisin rabbim kucagina nasip etsin prensesi bian once ins...çok şükür iyi geçti,büyümüşüz .3 lü için kan verdik. Kızmışız teyzesi :)
allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım...çok şükür iyi geçti,büyümüşüz .3 lü için kan verdik. Kızmışız teyzesi :)
Oldu canım ama çok az damla seklinde..2 veya 3 gün de bittikızlar bişey soracağım size rahim filiminden sonra lekelenme oluyor mu?
canım ben bu ay hem rahim filmi hemde histeroskopi olacağım..ama histeroskopiyi diğer ay mı yaptırsam diye düşünüyorum.kararsız kaldımOldu canım ama çok az damla seklinde..2 veya 3 gün de bitti
Benim hsg cuma oldu takip eden hafta perşembe de histereskopi oldu..ben bir sorun yaşamadım ertesi ay da iğnelere başladık..ama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapcanım ben bu ay hem rahim filmi hemde histeroskopi olacağım..ama histeroskopiyi diğer ay mı yaptırsam diye düşünüyorum.kararsız kaldım
Histereskopi de zaten hiç bir şey anlamıyorsun.hsg anestezili mi cekilcek..sen naptın doktor u karar verdinmibenimde gelecek salı hsg. diğer pazartesi de hiroskopi ama acaba diğer ay mı yaptırsam? karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?