Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

alsancakta bi yerde canım:) dr nur yaman

röntgen ultrasonografi diye bir yer canım

Ben de orda cekilcektim..sonra herkes kadın doğum doktoru çekmesi lazım deyince arkadasımin doktoru kent te çekip çok güzel kosmustu..Orasi anestezili diye biliyordum ben..orasida mi anestesiz mis..kaan hoca mi istedi orda çekil diye

Canim ben medicalparkta cekilmistim.anestezili.burdan okuyup gitmistim. Birisi yazmisti yaninizda ped bulundurun diye. Iyiki demis . Ama ben orda giyinirken koymayı unuttum daldim. Eve geldim azcik kan gelmis. Sonra cok Afedersin tuvalete oturdum bi bosaldi regl gibi.kalkamadim.esime seslendim. Bana camasir getirdi.
Yani hazırlikli ol diye bu kadar detayli anlattim. Ama agri sizi vs kesinlikle olmadi. Hemen olup bitiyor

histeroskopi oldum ama hsg hiç çekilmedim.. inşallah o da kolay olur...

Çok abartildigi gibi değil ama çok ağrısız bir işlemde değil anlık..acısı çabuk geciyor..ama tıkanıklık olanlar da daha fazla ağrı hissediliyor olabilir..

Anestezili oldum ben ama sonra agri fln olmadi. Dikkat edersin kanallar acik oldugu icin fitil bide antibiyotik vermisti bana.bide 10gun yasagimiz vardi
Sen israel beye gittin mi ogun bisey demedinde

Anestezili oldum ben ama sonra agri fln olmadi. Dikkat edersin kanallar acik oldugu icin fitil bide antibiyotik vermisti bana.bide 10gun yasagimiz vardi
Sonra ağrı olmuyor canım..operasyon anlık bir yanma oda ilaç verildiği için yanan bir ilaç tüm damarlarına yayıldığını hissediyor insan..o kadar..

canım ben gittim sadece dinledi beni... :) hsg istedi. onların sonuçları çıksın konuşuruz dedi.. pek bi yorum yapmadı..

Hadi gozun aydin bak çorap söküğü gibi gelecek arkasi. Sonra cinsiyet belli olacak.
Telefoma kaydetseydin sesi. Hangi dr a gittin
Sabahattin hocaya eskiden de tanıdığım için..haftaya tekrar kontrole çağırdı 12.haftaya kadar sık sık kontrol edilcek..agliycaktim nerdeyse çok tuhaf oldum..2 kez duymayınca acaba gene duymazsam korkusu vardı..

Insan sanki heyecandan kendi kalp atisini unutuyor dimi :)) hadi canim gozun aydin boyle bir heyecani yasatti rabbim kucagina aldiginin heyecaninida yasatsin ins.
Çok acayip bir şey canım yaa..o kalbi duyunca herşeyi unutuyor insan..yeni umutlar başlıyor resmen içinden..

Insan sanki heyecandan kendi kalp atisini unutuyor dimi :)) hadi canim gozun aydin boyle bir heyecani yasatti rabbim kucagina aldiginin heyecaninida yasatsin ins.
Çok acayip bir şey canım yaa..o kalbi duyunca herşeyi unutuyor insan..yeni umutlar başlıyor resmen içinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…