İnşaallah canım hepimiz burdan güzel haberleri paylaş caz..form da mutlulukları haykırcaz inanıyorum ben..canımmm maşallah ne güzel haber inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gider :)
Kanamanın tek çözümü istirahat diyor..Çok az bir lekelemem var ama çalışabilirsin merdiven çıkabilirsin sürekli yatmakta strese sokar bebeği olumsuz etkiler yatilcak bir durumun soz konusu değil şimdi dedi..adir kaldırma uzanma..Çok ayakta durma tansiyonunu oynatacak hareketlerde bulunma masa başında çalışabilirsin dedi..canım gözünaydın maşallah bebişe bundan sonrasıda inşallah hepgüzel olucak isirahat nasıl gidiyor bir sorun yoktur değil mi?
Değil canım.katlaması önemli..Selam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Canim dusuk veya yuksek cikmasi problem deil sadece ikiye katlasin yeter 2 gunde bir.Selam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Canim kendi doktorun tup bebek doktorumu? Bence ist dakini dinle derim en azindn tup bebek uzerine calisiyor adamlar.Benim kafam karıştı çok fena izmirdeki hoca serklaja gerek yok diyor boşuna oraya iğne ip değdirirsek enfeksiyon vs riski var..bebek te etkileniyor bundan diyor..gerek duyulursa 20.hafta atılır vücuduna bakıp karar veririm diyor.ama istanbul gene aradı bugün ille 14.hafta serklaj yapilcak diyor kafam karıştı çok fena
Tüp bebek doktoru tamam da niye o zaman histereskopi de serklaj yetmezliği yazmamış..ayrıca bu adam bugün ultrasonda rahim cokuklugunu yine gördü 2 ay önce düzeltilen rahim bu kadar çabuk cokermi hani duzeltilmustiCanim kendi doktorun tup bebek doktorumu? Bence ist dakini dinle derim en azindn tup bebek uzerine calisiyor adamlar.
Ben anlamiyorum bu doktorlari yaa sadece kafa karistirsinlar simdi otur kara kara dusun onlarin umrunda deil.Tüp bebek doktoru tamam da niye o zaman histereskopi de serklaj yetmezliği yazmamış..ayrıca bu adam bugün ultrasonda rahim cokuklugunu yine gördü 2 ay önce düzeltilen rahim bu kadar çabuk cokermi hani duzeltilmusti
Bunun dedigide mantıklı çokme uste olan bir şey erken doğuma düşüğe neden olmaz..alttan dikiş atılır oda rahim agzinA zaten..üstteki birşey için niye altı kurcalayalım..istanbul bana az bir çöküklük var demişti az ise bu is niye böyle oldu..Benim istanbula gitmem zaten imkansız onlara kalsa da hayatına normal devam et istirahat demiyor..uff çok karışık..Ben anlamiyorum bu doktorlari yaa sadece kafa karistirsinlar simdi otur kara kara dusun onlarin umrunda deil.
aman dikkat et canım doktorun dediği gibi devamlıda yatma vücutta temiz kan dolaşımı olsun sitres yapma bebişte etkilenmesin :)Kanamanın tek çözümü istirahat diyor..Çok az bir lekelemem var ama çalışabilirsin merdiven çıkabilirsin sürekli yatmakta strese sokar bebeği olumsuz etkiler yatilcak bir durumun soz konusu değil şimdi dedi..adir kaldırma uzanma..Çok ayakta durma tansiyonunu oynatacak hareketlerde bulunma masa başında çalışabilirsin dedi..
En büyük stres buydu kuzum yaa..ikidir o kesenin için in boşaldığını görmek hüsranla çıkmak kötü bir his..sırtımdan yük kalkmış gibi oldum..aman dikkat et canım doktorun dediği gibi devamlıda yatma vücutta temiz kan dolaşımı olsun sitres yapma bebişte etkilenmesin :)
canım sende rahim ağzı gevşekliğimi var yani rahim ağzı yetmezliğide diyor kimi doktor benimde histeroskopide çıktı ortaya banada doktor bir gebelik durumunda 3. ayımda dikiş atılması gerekiyormuş rahim ağzınaBenim kafam karıştı çok fena izmirdeki hoca serklaja gerek yok diyor boşuna oraya iğne ip değdirirsek enfeksiyon vs riski var..bebek te etkileniyor bundan diyor..gerek duyulursa 20.hafta atılır vücuduna bakıp karar veririm diyor.ama istanbul gene aradı bugün ille 14.hafta serklaj yapilcak diyor kafam karıştı çok fena
canımmm gözünaydın değerin gün geçtikçe kat kat katlansın inşallah ilk önce kese ardında kalp atışlarını sonrada sağlıkla kucağında göresinSelam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Histereskopi de rahim de çökme var hafif onu düzelttik dedi..rahim ağzı yetmezliği demedi rapora da yazmamış..izmirdeki doktorda rapor da görmeyince boşuna dikiş atmayalım diyor..cd yi acmadi program açsaydı inceleyecekti..maden yetmezlik var raporda yazması lazım çökmeden dolayı rahim ağzına dikiş atılmaz diyor bu hoca..Ben kontrol etcem gene 12.haftaya kadar bile her hafta cagirabilirim dedi..rahim boyunda kısalma görürsem ona göre işlem yaparım dedi.gordugun bir şeyi rapora yazmamak saçma..canım sende rahim ağzı gevşekliğimi var yani rahim ağzı yetmezliğide diyor kimi doktor benimde histeroskopide çıktı ortaya banada doktor bir gebelik durumunda 3. ayımda dikiş atılması gerekiyormuş rahim ağzına
evet izmirdeki doktorun doğru söylemiş böyle bir durum yoksa ne gerek var dikişe durduk yere acı ve enfksiyon riski ben artık bu doktorları anlayamıyorumHistereskopi de rahim de çökme var hafif onu düzelttik dedi..rahim ağzı yetmezliği demedi rapora da yazmamış..izmirdeki doktorda rapor da görmeyince boşuna dikiş atmayalım diyor..cd yi acmadi program açsaydı inceleyecekti..maden yetmezlik var raporda yazması lazım çökmeden dolayı rahim ağzına dikiş atılmaz diyor bu hoca..Ben kontrol etcem gene 12.haftaya kadar bile her hafta cagirabilirim dedi..rahim boyunda kısalma görürsem ona göre işlem yaparım dedi.gordugun bir şeyi rapora yazmamak saçma..
Adam da haklı doktor olarak belki ben uyduruyorum takıntılıyım dikiş atılsın diye kendim söylüyorum rapor da servikal yetmezlik yazmazsa nolur..rapor da çokme olduğu operasyonda duzeltildigi 14evet izmirdeki doktorun doğru söylemiş böyle bir durum yoksa ne gerek var dikişe durduk yere acı ve enfksiyon riski ben artık bu doktorları anlayamıyorum
canım kafanı karıştırmak istemem ama esasında raporda açık bir şekilde belirtmiş yoksa adamlar 14. hafta dikiş uygundur yazmazlar sen istanbulla açık bir şekilde konuş bence burdaki doktorunun dediklerinide anlat derim bu iş her hafta muayeneye git bildiğim kadarıyla bu konturoll alttan yapılıyor her seferinde baksın (başka şey diyecektim ama neyse ) açılma varmı yokmu diye sitresi yeter insana sen doktorlarınla iyicene konuş bu konuyu kendini ve öncelikle bebeği riske atma herşey şans nasip kısmet arkadaşımın rahim ağzı yetmezliği olduğu bilinmiyordu 7. ayında normal konturolünü oldu o ay artık konturole gitmesine gerek yoktu içine garip bir sıkıntı kurt düştü diyeyim sana konturolden bir iki hafta sonra tekrar doktora gidiyor doktor hayırdır neden geldin diyor o da içime bir sıkıntı çöktü bebeğimi merak ettim kontrole geldim diyor doktor nedesin bikaç gün daha gelmesen erken doğum yapıcakmışsın rahim açılmaya başlamış yani tesadüf öğrendi hemen dikiş atıldı ve çok şükür bebek 9 ayını tamamladı sağlıklı bir şekilde doğumu gerçekleşti diyeceğim bu gibi durumlar tesadüfte ortaya çıkıyor ama önceden bilinmesi benim gibi ve sende de böyle bir durum varsa şanstır kadın doğumcu çok yakın artık arkadaşım diyebileceğim bir ablam var bende ona bahsetmiştim böye birdurum var dikiş atılacak diye hiçkorkma dedi bana çok noral devamlı yapılan bir durum demişti yoksa bende çok kafaya takmıştım :)Adam da haklı doktor olarak belki ben uyduruyorum takıntılıyım dikiş atılsın diye kendim söylüyorum rapor da servikal yetmezlik yazmazsa nolur..rapor da çokme olduğu operasyonda duzeltildigi 14
hafta rahim ağzı dikişi uygundur diyor..servikal yetmezlik yazmıyor ama ??
Sevindim canım kalp atışını duyacağım hafta Geçmek bilmedi ilk duyduğumda AğladımGünaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Gözün Aydın canımm katlanır inşallah 11. Gun daha erken olduğundandırSelam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?