Gözün aydın canımmGünaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
canım dünyanıın en güzel sesi sanki o ses:))) pıt pıt hızlı hızlı atıyor. bütün gün insanı sarhoş ediyor:)) allah sağlıkla cinsiyetini sonra da doğumunu nasip etsin. su gibi bir hamilelik geçir. canım benim dr da söylemişti. kanama düüşük belirtisi. sakın fazla ayakta kalma.. çok uzun yol yürüme.... hareketlerine dikkat et. bebişimize iyi bak:)))Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
kuzum hayırlı uğurlu olsun. değerin kat kat katlanır inşalah. kacıncı gün embriyosu?Selam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Gözün aydın olsun cnm bnm darısı başımıza olsun inşallah çok iyi bak bebişineGünaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Çok sevindm cnm aynı merkezdeki arkadaşlarım pozitif aldıkça hocama daha çok güveniyorum umudum artıyo saglıkla kucagına alsın kardesin sorunsuz ilerlesin inşallahSelam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitifdegerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Benim ikizler de de doktor atmıştı risk olmasın diye..ama 6.ay da rahim dikişlerini bile açmıştı beeklerim dikişe rağmen 3 cm rahim açılmıştı..dikiş ten korkmuyorum ..arada kaldım sadece hangisi daha doğru diye..doktorum zaten 12.haftaya kadar sık sık kontrol etcem dedi..enfeksiyon da doğruluk payı var..zaten rahim yetmezliği var ise mutlaka atılması lazım o dikisin..eşimin kuzeni kütahyada erken doğum hemşiresi..geçen hafta ucuz doğum olmuş ve 500 gr.bu hafta 600 olmuş çocuklar gayette saglikmiymis..bebeklere ikide bir müdahale etmek çok doğru değil diye duymuş kaynanam o yüzden yaşama riski düşüyormuş..canım kafanı karıştırmak istemem ama esasında raporda açık bir şekilde belirtmiş yoksa adamlar 14. hafta dikiş uygundur yazmazlar sen istanbulla açık bir şekilde konuş bence burdaki doktorunun dediklerinide anlat derim bu iş her hafta muayeneye git bildiğim kadarıyla bu konturoll alttan yapılıyor her seferinde baksın (başka şey diyecektim ama neyse ) açılma varmı yokmu diye sitresi yeter insana sen doktorlarınla iyicene konuş bu konuyu kendini ve öncelikle bebeği riske atma herşey şans nasip kısmet arkadaşımın rahim ağzı yetmezliği olduğu bilinmiyordu 7. ayında normal konturolünü oldu o ay artık konturole gitmesine gerek yoktu içine garip bir sıkıntı kurt düştü diyeyim sana konturolden bir iki hafta sonra tekrar doktora gidiyor doktor hayırdır neden geldin diyor o da içime bir sıkıntı çöktü bebeğimi merak ettim kontrole geldim diyor doktor nedesin bikaç gün daha gelmesen erken doğum yapıcakmışsın rahim açılmaya başlamış yani tesadüf öğrendi hemen dikiş atıldı ve çok şükür bebek 9 ayını tamamladı sağlıklı bir şekilde doğumu gerçekleşti diyeceğim bu gibi durumlar tesadüfte ortaya çıkıyor ama önceden bilinmesi benim gibi ve sende de böyle bir durum varsa şanstır kadın doğumcu çok yakın artık arkadaşım diyebileceğim bir ablam var bende ona bahsetmiştim böye birdurum var dikiş atılacak diye hiçkorkma dedi bana çok noral devamlı yapılan bir durum demişti yoksa bende çok kafaya takmıştım :)
Unutmusum ben bu sesi duymanın nasıl birşey olduğunu biliyormusun canım çok tuhaf oldum..Sevindim canım kalp atışını duyacağım hafta Geçmek bilmedi ilk duyduğumda Ağladım
Sağol canımGözün aydın canımm
Benim için ettiğin dualar ve güzel temenniler misli misli sana size dönsün rabbim sizlerede en kısa zamanda yasatsin en güzelini kuzum..canım dünyanıın en güzel sesi sanki o ses:))) pıt pıt hızlı hızlı atıyor. bütün gün insanı sarhoş ediyor:)) allah sağlıkla cinsiyetini sonra da doğumunu nasip etsin. su gibi bir hamilelik geçir. canım benim dr da söylemişti. kanama düüşük belirtisi. sakın fazla ayakta kalma.. çok uzun yol yürüme.... hareketlerine dikkat et. bebişimize iyi bak:)))
Hadi bakalım ben ayağımı surudum sizi de bekliyorum..güzel güzel haberlerimizi paylasalim burdan canım..Gözün aydın olsun cnm bnm darısı başımıza olsun inşallah çok iyi bak bebişine
Hadi hayırlısı olsun canım dualarimdasniz hepinizbugun transferimiz yapildi arkadaslar ins melegim tutunur dualarinizi bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı güzel sonuçlar ile gelmen dileğiyle canım...bugun transferimiz yapildi arkadaslar ins melegim tutunur dualarinizi bekliyorum
canım hayrlısı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun sana:)))bugun transferimiz yapildi arkadaslar ins melegim tutunur dualarinizi bekliyorum
canım benim çok teşekkür ederim:))) amin allah isteyen herkeze nasip etsin..Benim için ettiğin dualar ve güzel temenniler misli misli sana size dönsün rabbim sizlerede en kısa zamanda yasatsin en güzelini kuzum..
Ay çok sevindim :)))) darısı bana olsun inşallahhhh büyük gün yarın :))))Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Teşekkür ederim güzel hayırlı haberlerle senin de gelmen dileğiyle..Ay çok sevindim :)))) darısı bana olsun inşallahhhh büyük gün yarın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?