Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
canım dünyanıın en güzel sesi sanki o ses:))) pıt pıt hızlı hızlı atıyor. bütün gün insanı sarhoş ediyor:)) allah sağlıkla cinsiyetini sonra da doğumunu nasip etsin. su gibi bir hamilelik geçir. canım benim dr da söylemişti. kanama düüşük belirtisi. sakın fazla ayakta kalma.. çok uzun yol yürüme.... hareketlerine dikkat et. bebişimize iyi bak:)))

Selam kızlar biz bgn sonucumuzu aldık şükürler olsun Rabbime pozitif degerimiz 75 çıktı bgn 11.gun sizce nasıl düşük mu biraz tedirgin oldukda
Çok sevindm cnm aynı merkezdeki arkadaşlarım pozitif aldıkça hocama daha çok güveniyorum umudum artıyo saglıkla kucagına alsın kardesin sorunsuz ilerlesin inşallah

Benim ikizler de de doktor atmıştı risk olmasın diye..ama 6.ay da rahim dikişlerini bile açmıştı beeklerim dikişe rağmen 3 cm rahim açılmıştı..dikiş ten korkmuyorum ..arada kaldım sadece hangisi daha doğru diye..doktorum zaten 12.haftaya kadar sık sık kontrol etcem dedi..enfeksiyon da doğruluk payı var..zaten rahim yetmezliği var ise mutlaka atılması lazım o dikisin..eşimin kuzeni kütahyada erken doğum hemşiresi..geçen hafta ucuz doğum olmuş ve 500 gr.bu hafta 600 olmuş çocuklar gayette saglikmiymis..bebeklere ikide bir müdahale etmek çok doğru değil diye duymuş kaynanam o yüzden yaşama riski düşüyormuş..

Benim için ettiğin dualar ve güzel temenniler misli misli sana size dönsün rabbim sizlerede en kısa zamanda yasatsin en güzelini kuzum..

Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun,umudunu kaybetmeyen güzel anne adaylariyiz biz :) bebeğini göbeğinde taşıyan anneler allah kucaginizda görmeyi nasip etsin, tedaviye başlayan anne adayları allah tedavilerimizi rast getirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah seneye anneler gününü kutlamak nasip etsin öpüyorum hepinizi :) (uzun zamandır yazmadım ama takipteyim dualarda buluşmak dileğiyle iyi ki varsınız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…