Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

çok haklısın canım zaten şu bir gerçek bu dünyada yiyecek ekmeği içicek suyu varsa rabbim onu her şekilde sağlıkla dünyaya getiriyor kafana takma bugün senin günün anneler günün kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucağında kutlayacaksın anneler gününü :)

Hepimiz kutlayacağız bu güzel günü.

selamlar kızlar

cok saolun insallah darısı basiniza olur bu mutlulugu yasarsiniz hepiniz
gecmisi okuyamadim insallah hepinizin tedavileri iyi gidiyordur mutlu haberler aliriz insallah hepimiz
bu is ne zor seymis sadece sonuc ogrenmeyle bitmiyormus gercekten bgn tekrar tahlile gittik buarada dr bidakinde beta hcg nin yaninda e2 ve progestoronada baktirin demisti sonucumuz 157,79 cikti e2 3280 progestronda 40 cikti sukurler olsun 2ye katladi daha yuksek ciksa daha bi rahatlicaktik ama bunada sükür bide bu progestron bizim daha önce 80di 40a düsmüs nedend8r ki iyimi kotu mu anlamadik dr da ulasamadik insallah kotu bisey degildir sixlerin nasildi degerleriniz?

kuzum hayırlı uğurlu olsun. değerin kat kat katlanır inşalah. kacıncı gün embriyosu?
saol cnm insallahh katlanir keseyi gorup kalp atislarini duymadan rahat yok galiba bize insallah Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder 3.gun embriyosu bizim

Çok sevindm cnm aynı merkezdeki arkadaşlarım pozitif aldıkça hocama daha çok güveniyorum umudum artıyo saglıkla kucagına alsın kardesin sorunsuz ilerlesin inşallah
insallah canimm aminnn insallah darisi basina olsun.
biz cok memnun kaldik ahmet hocadan saolsun yardimci oldu baya insallah ilerleyen gunlerdede guzel guzel katlanir degerlerimiz
15 gün sonra evime geldim kızlar ev berbat..hayalet ev
gibi olmuş..:)

cnm bosver evi fln yat dinlen bi sure is fln yapip yorma kendini ev herzaman temizlenir buarada hayirli ugurlu olsun kalp atislarinizi duymussunuz darisi basimiza insallah bizde hayirlisiyla duyariz

Koca kaynana elti üçlüsü geriyor kuzum
aman kuzum ya dert ettiğin şeye bak. gelsinler hiç takma:) ay varya onlar gibi olacaksın sahtekar:)))anım diyeceksin ama yapamazsın sendee... bende hiç beceremedim yapmacı olmayı.koskoca sigortacı oldum (yalan atma ve kıvırma konusunda uzman) ama hiç beceremiyorum sevmediğim insanla aynı ortamda dahi durmayı. aman takma ya duymazdan gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…