çok haklısın canım zaten şu bir gerçek bu dünyada yiyecek ekmeği içicek suyu varsa rabbim onu her şekilde sağlıkla dünyaya getiriyor kafana takma bugün senin günün anneler günün kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucağında kutlayacaksın anneler gününü :)Benim ikizler de de doktor atmıştı risk olmasın diye..ama 6.ay da rahim dikişlerini bile açmıştı beeklerim dikişe rağmen 3 cm rahim açılmıştı..dikiş ten korkmuyorum ..arada kaldım sadece hangisi daha doğru diye..doktorum zaten 12.haftaya kadar sık sık kontrol etcem dedi..enfeksiyon da doğruluk payı var..zaten rahim yetmezliği var ise mutlaka atılması lazım o dikisin..eşimin kuzeni kütahyada erken doğum hemşiresi..geçen hafta ucuz doğum olmuş ve 500 gr.bu hafta 600 olmuş çocuklar gayette saglikmiymis..bebeklere ikide bir müdahale etmek çok doğru değil diye duymuş kaynanam o yüzden yaşama riski düşüyormuş..
Hepimiz kutlayacağız bu güzel günü.çok haklısın canım zaten şu bir gerçek bu dünyada yiyecek ekmeği içicek suyu varsa rabbim onu her şekilde sağlıkla dünyaya getiriyor kafana takma bugün senin günün anneler günün kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucağında kutlayacaksın anneler gününü :)
Çokk sevindim gözün aydın dünyanın en güzel sesi o telaşlı çarpan kalbinin sesi. Darısı tüm isteyen arkadaşların başına...Günaydın canlarım..kalp atisı nı gorduk,kalp atisini duyduk bebegimin..nasıl bir sestir o allahım..
Amin canım saolasın darısı başınıza :)canımmm maşallah ne güzel haber inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gider :)
Benim yavrum şimdi 3mm inşallah sen gibi 14cm oldugunuda görürüm..İnşallah Hepimiz görürüz..Çokk sevindim gözün aydın dünyanın en güzel sesi o telaşlı çarpan kalbinin sesi. Darısı tüm isteyen arkadaşların başına...
Amin canım inşallah:)Benim yavrum şimdi 3mm inşallah sen gibi 14cm oldugunuda görürüm..İnşallah Hepimiz görürüz..
saol cnm insallahh katlanir keseyi gorup kalp atislarini duymadan rahat yok galiba bize insallah Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder 3.gun embriyosu bizimkuzum hayırlı uğurlu olsun. değerin kat kat katlanır inşalah. kacıncı gün embriyosu?
insallah canimm aminnn insallah darisi basina olsun.Çok sevindm cnm aynı merkezdeki arkadaşlarım pozitif aldıkça hocama daha çok güveniyorum umudum artıyo saglıkla kucagına alsın kardesin sorunsuz ilerlesin inşallah
15 gün sonra evime geldim kızlar ev berbat..hayalet ev
gibi olmuş..:)
hayırdır kuzum* neden stres yaptın yine?Çok sinirliyim çok stresliyim çok gerginim başım çatlıyor..
oy oyyy canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Kızzlarrrr bugün kalp atışlarını duydum ultrason kağıdımı aldım 6 hafta 1 günlükmüş bebeğim :)))
Koca kaynana elti üçlüsü geriyor kuzumhayırdır kuzum* neden stres yaptın yine?
Sağlık la kucağına alman dileğiyle canımKızzlarrrr bugün kalp atışlarını duydum ultrason kağıdımı aldım 6 hafta 1 günlükmüş bebeğim :)))
Gözün aydın canım:)))))Kızzlarrrr bugün kalp atışlarını duydum ultrason kağıdımı aldım 6 hafta 1 günlükmüş bebeğim :)))
Sen ve bebegin iyi olsunda boşver onlarıKoca kaynana elti üçlüsü geriyor kuzum
aman kuzum ya dert ettiğin şeye bak. gelsinler hiç takma:) ay varya onlar gibi olacaksın sahtekar:)))anım diyeceksin ama yapamazsın sendee... bende hiç beceremedim yapmacı olmayı.koskoca sigortacı oldum (yalan atma ve kıvırma konusunda uzman) ama hiç beceremiyorum sevmediğim insanla aynı ortamda dahi durmayı. aman takma ya duymazdan gel..Koca kaynana elti üçlüsü geriyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?