Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sen ve bebegin iyi olsunda boşver onları
Sinir krizi geçirdim dün resmen herif anlayışlı olacağına ben 5 söylüyorum o 10 söylüyor..Çok gerginim..hata mi yaptım ben acaba..

Sinir krizi geçirdim dün resmen herif anlayışlı olacağına ben 5 söylüyorum o 10 söylüyor..Çok gerginim..hata mi yaptım ben acaba..
yok canım hata diye düşünme en başta sen istediğin için yaptın öyle düşün.Bu arada kaç yıllık evlisiniz ??

Kızlaaar ben yokken neler olmuş yaa.. ben baya geride kalmışım mevzulardan :) bana bildirim de gelmedi niyeee kii acep.. K kaderim35 ve B bahceliev kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzeeel.. darısı yarın benim başıma inşallah.. mutlulukbenihicbirakma siz de hamilelik haberini almışsınız şükür. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza da alalım. Ne güzel haberler bunlar :)

ooo maşallah 5 yılı devirmişsiniz.Sıkma canını her evde olan şeyler bunlar bak bebeğinde üzülür ...
Bana destek olacağına yada sedece dinleyecegine benden çok çenesi var..bu saatten sonra kimsenin huyu değişmez çocuk gibi beni yönlendirmesi delirtiyor

Bir iki saat bakmayınca yazmayınca bana da gelmiyor bende dünde en son gözüküyor forum mesela onu tikliyorum oo bir bakıyorum saatlerce konuşulmuş..senin yarın miydi günün..varmı bir sıkıntı benim midem kötü hiç kalkıp bir şey hazırlayacak gücüm de yok..

Benim esimde agrim var ayakta duramiyrm dedikce psikolojik senin diyordu. Sonra bakti ki gecmiyor ben yatiyrm bidaha demedi. Bulasiklari yerlestir sunu yap bunu yap dedim surekli yap demeden yapmadi. Birazda kizdim.
Olan bize oluyor okadar ilac igne hamilelik biraz da ilgi bekliyrz ama onlar bizden cocuk . Hepsi ayni sadece kendilerini dusunuyorlar

ayyyy ben dün sabah ayrı istifra akşam servisten zor eve attım kendimi yine istifra yattım yemek yapmıştım bi gün önce sadece hazırladı kaldırdı bi baktım söyleniyo çok yoruldum diye ben hergün tek başıma yaptım yıllarca bunları.Hepsi aynı arkadaşlar maalesef...

Pazar gibi süpürge yaptı vileda yap dedim..o kadar dün geldi eve zaten tartışıyorduk toz heryer 1 aydır berbat olmuş o tozu bütün gün soluyorum sadece süpürmekle olmuyor banyo kıl tüy pas ne varsa ayrı dedi..onu da ben yaparım dedi aldı kaprisli kaprisli toz bezini 2 yeri sildi 10 yer kalmış..Ben ona is yap demiyorimki..Ben yaparım diyorum ama annesi eşim bahanesi birşeye elleme sen yat diyor.kaynanam geleyim de yapilacak bir şey var mi demiyor..obur gelin grip olduda kaç vesait günü birlik yemek yapmaya gidiyordu..söyleyince laf kader kötü gelin kıskanç sinirli çeneci oluyor..

Canımm, evet benim kalp atışı yarın bakılcak. İnşallah bi sıkıntı yoktur. İki gündür feci bi kasık ağrısıyla uyanıyorum. Umarım o da normaldir arada mide bulantısı var. Çok aşırı değil. Çok halsizlik ve uyku hali oluyo ya. Bi de nezle mi oluyorum grip mi oluyorum anlamadım. Bugün bi fenayım ki

Canım benim bu arada sen kayınvalideni takarsan bu kadar kafaya kocanla da iyice aran bozulur. Boşver. Onun seni sevmediğini bile düşünüyosan görmezden gelmeye çalış. Kocana annesiyle ilgili konuşursan ters teper. Sen niye onlar yüzünden aranı bozasın. Hiiç bişe konuşma kocanla o mevzuda. Çünkü annesi sonuçta ve kötü bişe duymak işine gelmeyecek tabi. Biz dw olsak annemiz için kötü bişe duymak istemeyiz. O yüzden sen kocanla vakit geçirdiğinde iyi geçirmeye bak. Sonuçta evlendiysen demek ki güzel şeyler hissederek başladın. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Ben temizlik yaparken o azcık afra tafra yapsa yapma Diyorum. Alıyorum elime. Kıyamıyo da. Diyorum bak beni kötü hissettirme. ya yapma ya da güzel yap.

Bugün ütülerim vardı yaptı eşime kıyafet kalmadı hiç..bende katlancaklari katladım kışlıklari toparladım akşam kışlıklar cıkartırız dolaptan eşimle yazlıklar yerleşir..kız tavırlı tavırlı yapıyor bir görsen yapmasın ben yaparım her gün azcik azcik bigun toz bigün süpürge yada tek tek her odayı süpürüp silsem zaten 2 oda 1 salon kaç günüm gider..yat diyor herkes ama ben yatınca işleri kim yapcak ona çözüm getiren yok..ona kiziyorum..

Reactions: _x_

Haklısın valla.. benim de ev çok fena şu an. Hatta direk şöyle bi bahar temizliği istiyo o kadar. Ama elimden bişe gelmez. Napiim. Sen de boşver. Şöyle bi süpürge silme tamamdır. Yeter. Erkekler sevmiyo iş yapmayı tatlım. Anneleri fena alıştırmış :) idare etcez artık napalım. Zamanla öğrenecekler..

Yarim yamalak yapıyor:) yaw evde su kokuyu bulmam lazim toz sinerde islaninca kokar gibi off kafayi yicem Bir tek ben duyuyorum. Terlikleri kokladim yemin ediyom ayagi kokan biri mi giydi dedim..ama butun hepsini yikayacagim. Kadin tutcam ben yaa..camlar filan silinmesi lazim 4.kat zaten sacma bir vucut yapisina sahibim duserim filan basim doner halilari yikamaya vercem. .is cok yani 1 ay evde olmayinca sanki iyice pislenmis gibi geliyor :)

Ooof Ooof bekliyom bekliyom bekliyom tam 6 ay olacak bekliyom transfer yapılsın da o güzel sonucu göreyim diye bekliyom :) sizi takip ediyom neler yapiyonuz diye :) güzel haberlerinize seviniyorum kötü haberlerde ben de kötü oluyorum allah hep güzel haberler duymayı, güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize bu arada aras 35 ten haber yok çok merak ettim inşallah iyidir :)

Izmirin guzel kizlari kimler nerelerde neler yapiyormus bakalım? ?
AMAN KUZUM YA DERT ETTİĞİN BU OLSUN. HİÇ STRES YAPMA TUT BİRİNİ...PARANA SÖZÜN GEÇER. BENİMKİ ÇOK BECERİKSİZ. YEMEK ISITAMIYOR BİLE DÜŞÜN..

BEN BU GÜN HİSTEROSKOPİ OLDUM. YAPIŞIKLIK VARMIŞ. ONLARI AÇTILAR. RAHİM KALINLAŞMASI İÇİN BİR SÜRÜ İLAÇ VERDİ.. İLAÇ KOMASINA GİRCEM RESMEN... 6 TANE İLAÇ VERDİ. 1. BANT.. :))) ŞİMDİ BU AY BAKACAK KALINLAŞMASINA. YİNE KALINLAŞMAZSA 2/3 AY TEDAVİ.. DUA EDİN DE KALINLAŞSIN... HAYIRLISINI VERİSİN HAKKIMDA..

KUZU YA BEKLE SONU GÜZEL OLSUN. ÖYLE YAPSA NEGATİF OLSA İNAN DAHA ÇOK ÜZÜLÜYORSUN... ALLAH POZİTİF SONUCU BİZE DE GÖSTERSİN İNŞALLAH...

Evet stres yapma daha çok stresle tedavini ertelersin..relax ol zamanı gelince hepsi teker teker çözülür sonuca ulaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…