Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Obur doktor da yapmıştı histereskopi..valla yaa bu ne kime güvenecek insan..estroferm vermiştir başka ne verdi alarm kur ilaç saatlerini kaçırma düzgün düzgün iç :) dualarım seninle kuzum benim varmı bir ihtiyacın

saol canım benim bişeye ihtiyacım yok duadan başka.. senin var mı canım?
canım yapmıştı, tekrar yapışıklık olmuş olabilir dedi, yada yapmamış olabilir dedi.. kanallarım açıkmış. canım ilaçlarım : cipro (antibiyotik) estrofem (2*2) nolvadex-d, vajinaneden 2 tane fitil, ostrojen bandı (2tane yapışacak adı:climara forte) şimdilik bu kadar:)

Tamam güzel güzel ilaçlarını ic dualarım seninle..

Off ne guzel yaa keske o bende de olsa. Buara Geceleri sürekli uyaniyrm normalde uyanmam.
Bgn de regl oldum. Ins cok agrili gecmez. Yrn yada oburgun dr a gitmem lazim. Kontrol etsin bakalim
Geçmez inşallah canım..bende uyanıyorum ama uyuyorum tekrar..kafam kalkmıyor resmen yaa..

Kızlaaar :) kalbi attı bebişimin :) binlerce şükürr.. inşallah sağlıkla kucağımıza da alalım kızlarrr... tedavi sürecinde olanlar da inşallah bi an önce ersinler muratlarına :)
aminnnnnnnnnnnnnnnn sanada hayırlı olsunnn

Reactions: _x_
Kızlaaar :) kalbi attı bebişimin :) binlerce şükürr.. inşallah sağlıkla kucağımıza da alalım kızlarrr... tedavi sürecinde olanlar da inşallah bi an önce ersinler muratlarına :)
Çok sevindim canım..Sağlık la kucağına alman dileğiyle..

Reactions: _x_
selamlar kizlar,

ayy cok sevindimm canim yaa darisi bizim basimiza insallahh

bizde surekli 2 gunde bir tahlile gidip sonucumuza bakiyoruz buara hayirlisiyla once keseyi sonra kalp atislarini fuysak cok rahatlicaz bgn transferimizin 15.gunu degerimiz beta hcg 283kusur cikti
11.günü beta hcg 75
13.günü beta hcg 157,90
15.günü beta hcg 283.80

biraz daha artsa daha bi rahatlicaz aslinda ama bunada sükür insallah bidahakinde daha coook artmis olur biraz geriliyoruz degerler yüzünden insallah artik Rabbim hayırlısıyla nasip eder bizede hepimizede bebislerimizi

insallah hayirlisiyla hepimizin olur canm bizimde hicbi degisiklik olmamisti bizde hep internetten bakiyoduk belirtilere fln hic bakma kafani yorma gercekten bunyeden bunyeye degisiyormus

İnşallah siz de keseyi görün kalp atışını duyun. Hatta tabi sağlıkla kucağınıza da alın.

beklemek zor ya Allahim hayirlara cikar Yarabbim 8gun var sonuca herhangi bir degisiklik icin erken mi mi hicbir sey hissetmiyorum suan arkdslar tecrubeleriniz lutfen

Canım benim inşallah hayırlı güzel haberler al. Ama inan bana bu hamilelij belirtisi diyebileceğin bişe yaşamıyosun. Zaten yaşananların çoğu ilaçların yan etkileri. O gün gelmeden anlamak mümkün değil. Bazı kişi de o yan etkiler bile olmuyo. Normalde de öyle değil mi.. Hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi derler. Biraz sabır... inşallah sabrının sonunda güzel hayırlı haber al..

Kızlaaar bu arada kk takvimine göre de ultrason kağıdında yazana göre de bebişimin doğum günü 2 ocak :) eğer tam o gün doğarsa annesiyle aynı gün doğmuş olacak :) :)

Kızlaaar bu arada kk takvimine göre de ultrason kağıdında yazana göre de bebişimin doğum günü 2 ocak :) eğer tam o gün doğarsa annesiyle aynı gün doğmuş olacak :) :)
Babanın burcu ne canım..allah kolay lik versin babanıza :) benim eşim oğlak çocuğumda oğlak ağla ağla dur olcam yani..:))

3aylık hamileyim bende uyku hiç olmadı ya sorun mu bende anlamıyorum ne bulantı oldu ne uyku nasıl hamileyim ben
Yaa canım benim de 3.hamileligimde olmuştu keşke olmaz olaydı yaa..gelişmedi yaa bebeğim o yüzden korkuyorum..ikizler de cin gibiydim o kadar keseye rağmen ise gidip geliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…