Rahat ol..kişiden kişiye değişiyor ve ilaçlarda yanlış hissetirebiliyor canım stres yapmabeklemek zor ya Allahim hayirlara cikar Yarabbim 8gun var sonuca herhangi bir degisiklik icin erken mi mi hicbir sey hissetmiyorum suan arkdslar tecrubeleriniz lutfen
Belirti filan aram a canım bende hiç bir şey olmadı sadece karnımda şişlik oldu gaz sıkıntısı yŞadım inşallah seninledir Bebeğin daha yeni tutunuyordur ilk hafta önemlibeklemek zor ya Allahim hayirlara cikar Yarabbim 8gun var sonuca herhangi bir degisiklik icin erken mi mi hicbir sey hissetmiyorum suan arkdslar tecrubeleriniz lutfen
Babanın burcu ne canım..allah kolay lik versin babanıza :) benim eşim oğlak çocuğumda oğlak ağla ağla dur olcam yani..:))
Boğa da zor bir burç ama..allah sana da kolay lik versin..o zaman kız olsun erkek olmasın çocuğun :) erkek olursa çok çekcegim var hem babası hem oglu..yandım yandım :)Eşim boğa :) ya oğlak erkekleri zor oluyo galiba hep öyle duyuyorum ama oğlak kadınları öyle değil ya. Yani kendimden dolayı demiyorum çevreden gördüklerimden... inşallah zor bi çocuk olmaz ...
Kuzum bu ne yaa..bi ekmek tuz cevir başından ver bi fakire yada çocuklara çikolata dağıt..dikkat et kendine nolursun..daha dün dedim ilaçlarını düzgün iç diye..Kizceler iyi aksamlar. Hamisler nasil bu gun? Diger arkadaslar ne yapiyor:) ben 2 gundur kaytariyorum. bu gun optimum a gittik esimle. Esim hafta ici izinli.. sabah aksiliklerle basladim. 6.30 da icecegim ilaci 8.30 da ictimtlf calmamisss ( neyse bi kereden bisey olmaz dedim. Optimum a giderken turnikelere carptim ayagim mosmor. Eve geldik borek yaptim. Kolumu yaktim... tamamen sakarliktan ne olacak benim bu halim:)))
Boğa da zor bir burç ama..allah sana da kolay lik versin..o zaman kız olsun erkek olmasın çocuğun :) erkek olursa çok çekcegim var hem babası hem oglu..yandım yandım :)
Kuzum hep duzgun icerim tlf alarmini kurarim.. uyandim aslinda :) bi 5 dk daha var dedim yattim.. artik daha dikkatli olacagim bakalim. Bi keredden bisey olmAz artik.. ekmek cevirdim canim.. ama hep bu tez canliligimdan oluyor:) biraz daha rahat olsam.. hersey bir an once olsun.. sen ne yapiyorsun kuzum? Gecti mi lekelenme?Kuzum bu ne yaa..bi ekmek tuz cevir başından ver bi fakire yada çocuklara çikolata dağıt..dikkat et kendine nolursun..daha dün dedim ilaçlarını düzgün iç diye..
Hayırlısı inşallah :) boğa fena değil. Biraz prensipli oluyo o biraz yorabiliyo bazen. Aslında oğlak kadını bu duruma ayak uydurur da ben bazen zorlanıyorum. Yükselen ikizler ondan herhalde. Senin burcun ne?
Boğa da zor bir burç ama..allah sana da kolay lik versin..o zaman kız olsun erkek olmasın çocuğun :) erkek olursa çok çekcegim var hem babası hem oglu..yandım yandım :)
Boğalar biraz otoriter oluyor..Ben yengeç im canımHayırlısı inşallah :) boğa fena değil. Biraz prensipli oluyo o biraz yorabiliyo bazen. Aslında oğlak kadını bu duruma ayak uydurur da ben bazen zorlanıyorum. Yükselen ikizler ondan herhalde. Senin burcun ne?
Bazen çok çok az peçete ye leke ama çok az damla bile değil mercimek tanesi gibi ip uzar yaa öyle geliyor gün icinde.yatarsam sürekli gelirmi kan filan kuzum hiç oturmuyorumki totonun üstüne :)Kuzum hep duzgun icerim tlf alarmini kurarim.. uyandim aslinda :) bi 5 dk daha var dedim yattim.. artik daha dikkatli olacagim bakalim. Bi keredden bisey olmAz artik.. ekmek cevirdim canim.. ama hep bu tez canliligimdan oluyor:) biraz daha rahat olsam.. hersey bir an once olsun.. sen ne yapiyorsun kuzum? Gecti mi lekelenme?
Aslan da yönetici ruhlu..Ben onu bunu bilmem de babam oğlak ti çok büyük konuştum ölürüm de oğlak la evlenmem dedim gittim evlendim cocugumda oğlak olursa ilahi adalet..büyük lokma ye büyük konuşma lafı ni kendime misyon edincem..zaten eşimden dolayı oğlak la evlendiğim için büyük konuşmuyorum artık...ama bu kadar da olmaz dimi yaa bana da yazıkaslan da cok zor.. hep yonetsin.. onun dedigi olsun, herseyin en iyisi olsun.. titiz mi titiz, duzenli, canima okuyor temizlik konusunda.. ben relaksim yani pis degilimdir ama daginigim:)) canim isterse yaparim:)) kisacasi erkekler zor :))
kuzum yat yat 3 ay yat:) sonra hiç yatamayacaksın.. bu günlerini ararsın bak ben hatırlatırım sana:)) bak bişeye ihtiyacın olursa yaz tamam mı canım....Bazen çok çok az peçete ye leke ama çok az damla bile değil mercimek tanesi gibi ip uzar yaa öyle geliyor gün icinde.yatarsam sürekli gelirmi kan filan kuzum hiç oturmuyorumki totonun üstüne :)
sen başa çıkarsın merak etme.. deprosyona gircek vaktin bile olmayacak canım:))) merak etme.. evet benimde ne büyük konuştuysam başıma geldi:) ben bucalı istemem dedim.. bucalının tillahını buldum:).. kel erkek istemem dedim.. kel oldu:)))) (ben dökmüşüm sözde) birde saçlarımla ilgili çok büyük konuştum bende çok az saçım var... çok dökülüor... :))))Aslan da yönetici ruhlu..Ben onu bunu bilmem de babam oğlak ti çok büyük konuştum ölürüm de oğlak la evlenmem dedim gittim evlendim cocugumda oğlak olursa ilahi adalet..büyük lokma ye büyük konuşma lafı ni kendime misyon edincem..zaten eşimden dolayı oğlak la evlendiğim için büyük konuşmuyorum artık...ama bu kadar da olmaz dimi yaa bana da yazık2 tane oğlak dediğim dedik inatçı lik kesin depresyona girerim..
Surekli uykudayim caanim bu ara midem fena bulantiyla uyaniyorum ogleye kadar mahvediyo 3 gundur beni.
Ben oglagim kocis de oglak. Arada inatlassak da ozellikle esim anlasiyrz . Cocuk da bu ay olsa oglak olacakti. Vardir bunda da bi hayir. Oglak kararlidir durusttur yalani dolani yoktur. ..Bende oğlağım Oğlak kadını iyidir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?