Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Eee işte allah gösteriyor bize :) evet benimkinin de dökülüyor bir de bir cikin dökülüyor..Çok çirkin şekilli olcak..düğün fotosunu görüp görüp vay ne ne saçım varmış ne hale geldim diyor..dökülmesi dursa ektircek saç :)

kuzum yat yat 3 ay yat:) sonra hiç yatamayacaksın.. bu günlerini ararsın bak ben hatırlatırım sana:)) bak bişeye ihtiyacın olursa yaz tamam mı canım....
Kuzum geçmiyor ama yatarak hiç yaaa..aptal aptal programları izliyorum yoksa zaman geçmiyor..

Surekli uykudayim caanim bu ara midem fena bulantiyla uyaniyorum ogleye kadar mahvediyo 3 gundur beni.
Benim doktorum bol bol su iç dedi ilk başta midem bulancak ama alışınca geçecek dedi..lik lik diye dikmeyecekmişiz en az 10 bardak dedi..sıcak bir kahveyi içermiş gibi yudum yudum icilcekmis..hem pıhtılaşma için hemde mide için gerekliymiş..Benim de kötü acayip acayip kokular duyuyorum bu sefer içim almıyor..uyku hali desen yatmaktan mi uyuklyorum anlamadım..hiç şimdi mutfağa girip kahvaltı hazirlayasim yok..koku duyunca için kalkıyor..istahim da yok hiç bu arada..ilk zamanlar ne güzel yiyordum şimdi yiyemiyorum

Bende oğlağım Oğlak kadını iyidir ya
Ben oglagim kocis de oglak. Arada inatlassak da ozellikle esim anlasiyrz . Cocuk da bu ay olsa oglak olacakti. Vardir bunda da bi hayir. Oglak kararlidir durusttur yalani dolani yoktur. ..
Kararlıdır canım tuttuğunu koparır mucadelecidir..ama çok inat yaa..Çok dediğim dedik ve dik kafalı..duygusal olduğunu savunur ama bence değil romantik te değil..ona kalsa öyle :)

Benim suyla aram hep iyidir surekli icerim simdide ictikce tuvalet ihtiyaci asiri fazla hic cikmasam yeridir lavobodan benimde gecen haftaki istahim yyok bisi yemesem aramicam ama elim ayagim titriyor yemedigim icin.sadece aksamlari canim asiri derecede salgam suyu istiyor buda ayri bi gariplik zaten

Hayret ya hiç birini yaşamadım transferden beri hep acım

Benim eşimde takmış durumda aynaya bakıp bakıp Şubatta ettireceğim diyor benim için farketmez ben her türlü severim ne olacak tüp olmasa Çoktan ettirecekti şimdi doğum vs derken ANCA Şubata olur

Benim de canım çekti bak şimdi..geçen su izmirin meşhur kokulu ekmek arası şey varya kardeşimle eşimin canı çekti gece gittik ben 2 ısırık aldım tabiki çok severim eşimde şalgam söyledi içtim ama o hiç güzel değildi..syleyim de alsın agzim sapurdadi valla..

Demekki oğlak erkekleri oğlak bayanlarla evlendirmek lazım :)
Bence de her burç kendi burcu ile evlense daha çok anlaşılır gibi geliyor..mesela eşim oğlak ve toprak grubu ben su grubu ne kadar kavga etsek te ben hatalı olsamda hep o yanaşır sonra..beni bıraksın isterim 2-3 gün düşünüp tartayım o hemen 1 saat geçer geçmez hiç bir şey yokmuş gibi davranır.hiç kini yoktur..toprağın duya ihtiyacı olduğu için mi ben kinci olduğum için mi bilemiyorum..ama o hep onun bana ihtiyacı varmış gibi davranır

Benim eşimde takmış durumda aynaya bakıp bakıp Şubatta ettireceğim diyor benim için farketmez ben her türlü severim ne olacak tüp olmasa Çoktan ettirecekti şimdi doğum vs derken ANCA Şubata olur
Kel olmasından sa erken yaşta gri renkte olmasını tercih ederdim ama..şimdi başlamış saçları da tek tük beyazlar çıkmaya ona da taktı..geçen de arkadaşı sakalin beyazlaşmış demiş dün akşam sorup duruyor burasıda mi beyaz diye..dalga geçmiş senle dedim..

ay kabul edemiyorlar yaşlanmayı hiç.. bnimkide dökülmesi dursa ektircek... ay kızlar ya ben çok şişkinim.. bu gün kurstan hoca aradı.. ekiyordum bayadır kursu.. yeter ama dediii:)) hafta da 1 kere gidiyorum bu aralar. ama canım hiç gitmek istemiyor...

Canim kusura bakma ne olur yazmisim daldim gittim silemedim sonrada artik yemekle ilgili seyler yazmamaya ailstirmamiz gerrk yoksa can herseyi cekecek.

Niye kuzum değişiklik olur nereye gidiyorsun sirinyere mi alsancaga filan mi

Canim kusura bakma ne olur yazmisim daldim gittim silemedim sonrada artik yemekle ilgili seyler yazmamaya ailstirmamiz gerrk yoksa can herseyi cekecek.
Olsun yaa alınmayacak şeyler değil allahtan..geçen hamileligim de bir forumda kızlarla konuşuyoruz hamilelik formu yani..kız koymuş meyvalı bir pastamı ne olduğu belli değil ilk defa da şeklini gördüm canım bir çekti..sordum ne o dedim kendide bilmiyor..salak hamilelik formunda canım da çekti bak dedim çünkü tatlıya dayanamam..kaldirmadi yaa insan utanır dimi..ne beyinsiz insanlar var..kardeşimde yaptığı yemekleri paylaşır geçen dedim bak ben hamileyim canım çekiyor ayrıca alan var alamayan var..ondan sonra paylaşmıyor..bu aralar içim yanıyor ve neyin kescegini bilmediğim için sen onu diyince o keser gibi geldi..Çok yanıyorum..

Al bendende o kadar cok kiziyorum facede yemek resmi cekip koyanlara en azindan gittigin yeri etiket yapiyon amenna ama resim yukleyince ne oluyor anlamam.benim dengesiz bu eltim var gecen yeni cikan bi meyveyi usenmemis cekmis meyve keyfi diye yayin yapiyor ne gerek var sanki bende aklima geldikce soylendim kendi kendime alamayan o kadar cok kisi varki ustelik hersey bu kadr pahaliyken bunu yapmak sadece vicdansizlik bence.

buralardayım cnm uzaktan takip ediyorum sizleri psikolji alt üst yine heyecan tavan sakinleşemiyorum bi türlü ne yapsam olmuyo günleri sayıyorum iğnelere başlamak için sen nasılsın dikkat et kendine
Canim biliyorum demesi kolay ama yapmasi cok zor elde deil.heyecan yapmamaya calis ben her kontrolumde bide serum yiyecegim zaman kalbim yerinden cikacajmis gibi heyecandan oluyorum bu kezde damar yolu bulamiyorlar kollarim delik desik oldu egerki heyecan yaparsan damarlar kacarmis bunuda ilk kez doktorumdam duydum kahkaha bile attim rahat ol sen sen ol.

Görgüsüzlük canım ..Ben yiyorum bak bundan diye gösterme başka hiç birşey değil..alllah tan saksı kardeşim akıllandı :)

buralardayım cnm uzaktan takip ediyorum sizleri psikolji alt üst yine heyecan tavan sakinleşemiyorum bi türlü ne yapsam olmuyo günleri sayıyorum iğnelere başlamak için sen nasılsın dikkat et kendine
Yaa ben hamileyim diye sizleri unutmadım hepimiz kalbimdesiniz..bi forumdan da gitmeye niyetim yok hepinizi çok seviyorum..hepiniz in sıkıntılar içinde hepimiz nereye geldiniz hangi aşamadasınız diye hep alımdasınız..sakın ol kuzum niye sakın değilsin..ama stres yükleme vücuduna..sana yazık tedavine yazık..dua et biraz allaha bırak..herkes allaha inanmak zorunda değil ama içinde senin için hayırlı olana inan dua edemiyorsan bile öyle düşün pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…