Beynini pozitife yönlendir...nolursun..sürekli pozitif olumlamalar yap çağırma negatifi..anne gibi hisset mesela kendini hep tedavin olumlu gidiyor gibi düşün...yumurtaların geliştiğini transferini bebeğin tuttuğunu karnında büyüt onu iyi bir anne olduğunu anımsa sürekli..kendine sürekli iyi bir anneyim sağlıklı bir bebeğe sahibim diyerek beynini alıştır..biz burdayiz hep..hepinizin anne olduğunu duyuncaya kadar hepimiz kucaklarimiza aldığimizi ogreninceye kadar hep yanınızda olacağımburalardayım cnm uzaktan takip ediyorum sizleri psikolji alt üst yine heyecan tavan sakinleşemiyorum bi türlü ne yapsam olmuyogünleri sayıyorum iğnelere başlamak için sen nasılsın dikkat et kendine
Sanada hayirli cumalar kandilin mubarek olsun..herkese hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar...
Canım bucaya gidiyorum. Eve çok yakın. 1 durak var. HeykeldeNiye kuzum değişiklik olur nereye gidiyorsun sirinyere mi alsancaga filan mi
Uzaksa baya değişiklik olur dedim sana da aynı cevredeymisinCanım bucaya gidiyorum. Eve çok yakın. 1 durak var. Heykelde
yapamıyorum cnm ya çok zorluyorum ama olmuyo benm en büyük hatam tedavi öncesi yardım almam gerekti sıkıntılarım önceden de vardı zaten ama şimdi çok feci haldeyim kimseyle görüşmüyprum hiç biyere gitmiyorum herseyim tedavi oldu sürekli aglıyorum Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizn yardımcısı olsun hayırlı kandiller hepinize dualarımız gönlümüz bir hakkımızda hayırlısını nasip etsin AllahımBeynini pozitife yönlendir...nolursun..sürekli pozitif olumlamalar yap çağırma negatifi..anne gibi hisset mesela kendini hep tedavin olumlu gidiyor gibi düşün...yumurtaların geliştiğini transferini bebeğin tuttuğunu karnında büyüt onu iyi bir anne olduğunu anımsa sürekli..kendine sürekli iyi bir anneyim sağlıklı bir bebeğe sahibim diyerek beynini alıştır..biz burdayiz hep..hepinizin anne olduğunu duyuncaya kadar hepimiz kucaklarimiza aldığimizi ogreninceye kadar hep yanınızda olacağım
ben varım cnm eşim azosperm benmde hiç sperm yok yani 2. kez tese ameliyatı oldu her ikisindede sperm bulundu ilk tüp bebek tutamadı şimdi 2. tedavideyz Rabbim yardımcınız olsunarkadaslar merhaba.. bugun gecırdıgım kotu gunden sonra sizlerde benımle aynı seyleri yasadınız mı merak ettım.biz tınaztepeye gıdıyoruz yanı yenı basladıkk 8 aylık ewlıyım ve hıc korunmadık bebegımız olmayınca aylın hanıma basvurduk sperm testı yapıldı esıme ve sperm bulunamadı tup bebege sevk ettı dr tese ameliytı dıye bısey varmıs oyle sperm toplanıyormus....boyle bişey yasayıp basarılı olan varmı aranızda
Kuzum kendine yapiyorsun.. pozitif ol.. seni cok iyi anliyorum. Korkularini ama inannnn herseyyy cok guzelll olacak canim benim.yapamıyorum cnm ya çok zorluyorum ama olmuyo benm en büyük hatam tedavi öncesi yardım almam gerekti sıkıntılarım önceden de vardı zaten ama şimdi çok feci haldeyim kimseyle görüşmüyprum hiç biyere gitmiyorum herseyim tedavi oldu sürekli aglıyorum Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizn yardımcısı olsun hayırlı kandiller hepinize dualarımız gönlümüz bir hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım
inşallahhh cnm inşallahhhhKuzum kendine yapiyorsun.. pozitif ol.. seni cok iyi anliyorum. Korkularini ama inannnn herseyyy cok guzelll olacak canim benim.
bu gecenin huyu sürmetine inşallah 2. sinde hamile kalacağız canım benim... hiç korkma.. herşey çok güzel olacak diye düşün..pozitif ol... dualarımdasın..inşallahhh cnm inşallahhhh
Bak canım şöyle düşün bu zamana kadar böyle düşündün de ne oldu eline ne geçti..demekki böyle düşünmek ise yaramıyor..yapamıyorum diye birşey yok yapmak zorundasın sen yapamıyorum diyerek baştan yenilgiyi kabul ediyorsun.kesinlikle senin reikiye filan gitmen lazimyapamıyorum cnm ya çok zorluyorum ama olmuyo benm en büyük hatam tedavi öncesi yardım almam gerekti sıkıntılarım önceden de vardı zaten ama şimdi çok feci haldeyim kimseyle görüşmüyprum hiç biyere gitmiyorum herseyim tedavi oldu sürekli aglıyorum Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizn yardımcısı olsun hayırlı kandiller hepinize dualarımız gönlümüz bir hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım
Hepimiz için dua ettim kızlar..umarım kabul olur..bu gecenin huyu sürmetine inşallah 2. sinde hamile kalacağız canım benim... hiç korkma.. herşey çok güzel olacak diye düşün..pozitif ol... dualarımdasın..
Ağlama sakın ağladıkça vücut enerjinide aşağı cekiyorsun..Sen nefes terapisine keşke yazilsaydin yaa 19 mayısta başlıyor 1 hafta program çeşmede..ağlayarak enerjini dibe vuruyorsun çıkmak istedikçe de gene pozitif olamıyorsun gene aşağı cekiyorsun kendini..kısır döngüye dönüşmüşinşallahhh cnm inşallahhhh
saol kuzum benim allah razı olsun..Hepimiz için dua ettim kızlar..umarım kabul olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?