Doktorun kim canımAllah hepimizin yardımcısı olmuş.Benimde dün transfer günümdü fakat dr um istersen donduralım birdahaki ay yapalım sen de kendini toparla dedi.Bende kabul ettim.Çünkü iğneler fena halde etkiledi beni kafam kalkmıyor ,sinirlerim bozuk hiç enerjim yok. Allahtan dr um çok halden anlayan birisi bugün onu ağlayarak aradım hiç iyi değilim ama telefonu gülerek kapattım.Allah ondan razı olsun başından atmadan sabırla dinliyor.Ne olur bu gece dualarınızda banada yer verin sizlerde benim dualarımdasınız..
Ameliyattan dolayı özüre girer diyor lar..boy abdesti alsaydın nasılsa hemen gelmezdi kan o arada kılar okurdun..geçen kandilde galiba babanesi özür olduğu için oku demişti bana boy abdesti alıp yarim saat bir saat ibadet edebilirsin bence..ama için rahat etmezse de okuma ne bilim bu saatte mi soruyom kuzum bu saatte kime sorayim ben büyüklerdenkızlar ya ben hiroskopi oldum ya hafif hafif geliyor. namaz kılamyorum değil mi?
Sırf özel miAli Öner Erdoğdu
Allah yardımcın olsun canımözel canım
çok tesekkür ederim Allah sana ve tüm hamilelere saglıklı doğum sağlıklı evlat versin. Aynı şekilde bana ve tüm isteyenlerede hayırlısıyla bu duyguyu tatmayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun canım
Şimdi perinatatolog doktoruma gidiyorum prof kendisi..benim çok sıkıntılı süreçler olduğu için için rahat etmeyecekti..Şimdi lik herhafta kontrol edecek..inşallah bir problem olmaz..geçen hafta gittim yarın tekrar kontrole çağırdı..Ama eğer imkanın varsa ve doktor arastırıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.Hastanın psikolojisine göre davranıyor.Hemde hakkında tek olumsuz yorum yok
İnşallah sorunsuz gecer canım çok zormus gercekten bu işler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şimdi perinatatolog doktoruma gidiyorum prof kendisi..benim çok sıkıntılı süreçler olduğu için için rahat etmeyecekti..Şimdi lik herhafta kontrol edecek..inşallah bir problem olmaz..geçen hafta gittim yarın tekrar kontrole çağırdı..
Amın Canım inşallah..tez vakitte senin de kucağın dolsun sağlık la kucağına al bebeğini..Çok stres yapma..stres tedavini olumsuz etkiler..esine de destek ol..bizim bir tanıdık ta aynı şekilde sorun vardı çok şükür bebeğine kavuştu ve 40 yaşından sonra..rabbim ol dedikten sonra oluyor..bir tanıdığım kesinlikle olmaz senin çocuğun diyorlar evlatlık için başvuruyor..tüp bebeği denemek için deniyor..evlatlık ta çıkıyor o gün de hamile kaldığını tuttuğunu öğreniyor..ondan 10 sene sonra tüp bebekle çocuk sahibi olan kadın kendiliğin den hamile kaldı düşün yani..İnşallah sorunsuz gecer canım çok zormus gercekten bu işler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin canım çok zor bi süreç. hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah sorunsuz gecer canım çok zormus gercekten bu işler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aminnnnn....amin canım çok zor bi süreç. hakkımızda hayırlısını versin.
Ayyy inş.Eşime destek oluyorum sağolsun o da bana ama insanın elinde değil işte. Bende birde pıhtılaşma çıktı.Sonuçlar yeni çıktı. Hamilelikte iğne vurcam kendime.[QUOATE="kaderim35, post: 40985185, member: 639065"]Amın Canım inşallah..tez vakitte senin de kucağın dolsun sağlık la kucağına al bebeğini..Çok stres yapma..stres tedavini olumsuz etkiler..esine de destek ol..bizim bir tanıdık ta aynı şekilde sorun vardı çok şükür bebeğine kavuştu ve 40 yaşından sonra..rabbim ol dedikten sonra oluyor..bir tanıdığım kesinlikle olmaz senin çocuğun diyorlar evlatlık için başvuruyor..tüp bebeği denemek için deniyor..evlatlık ta çıkıyor o gün de hamile kaldığını tuttuğunu öğreniyor..ondan 10 sene sonra tüp bebekle çocuk sahibi olan kadın kendiliğin den hamile kaldı düşün yani..
Amın Canım inşallah..tez vakitte senin de kucağın dolsun sağlık la kucağına al bebeğini..Çok stres yapma..stres tedavini olumsuz etkiler..esine de destek ol..bizim bir tanıdık ta aynı şekilde sorun vardı çok şükür bebeğine kavuştu ve 40 yaşından sonra..rabbim ol dedikten sonra oluyor..bir tanıdığım kesinlikle olmaz senin çocuğun diyorlar evlatlık için başvuruyor..tüp bebeği denemek için deniyor..evlatlık ta çıkıyor o gün de hamile kaldığını tuttuğunu öğreniyor..ondan 10 sene sonra tüp bebekle çocuk sahibi olan kadın kendiliğin den hamile kaldı düşün yani..[/QUO
Ayyy inş.Eşime destek oluyorum sağolsun o da bana ama insanın elinde değil işte. Bende birde pıhtılaşma çıktı.Sonuçlar yeni çıktı. Hamilelikte iğne vurcam kendime.[QUOATE="kaderim35, post: 40985185, member: 639065"]Amın Canım inşallah..tez vakitte senin de kucağın dolsun sağlık la kucağına al bebeğini..Çok stres yapma..stres tedavini olumsuz etkiler..esine de destek ol..bizim bir tanıdık ta aynı şekilde sorun vardı çok şükür bebeğine kavuştu ve 40 yaşından sonra..rabbim ol dedikten sonra oluyor..bir tanıdığım kesinlikle olmaz senin çocuğun diyorlar evlatlık için başvuruyor..tüp bebeği denemek için deniyor..evlatlık ta çıkıyor o gün de hamile kaldığını tuttuğunu öğreniyor..ondan 10 sene sonra tüp bebekle çocuk sahibi olan kadın kendiliğin den hamile kaldı düşün yani..
Bende vuruluyorum merak etme hatta tedavi öncesi bile coraspin filan kullansan vücudun hazırlanir.ben ocak tan beri coraspin içtim..folik asitte..[/QUOTE]Ayyy inş.Eşime destek oluyorum sağolsun o da bana ama insanın elinde değil işte. Bende birde pıhtılaşma çıktı.Sonuçlar yeni çıktı. Hamilelikte iğne vurcam kendime.
Aminnnnn....
Gittik bu gün gene doktora 1 cm e yaklaşmış benim bıdık ben nefes aldıkça fotosunu çekemedi doktor nefesini tut dedi nefes aldıkça hareket edermiş bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?