Ben tedavi oldum. Bilgisine şüphe duyma. Güvenerek gidebilirsin. İşinde bir numara bence. İlk denemem ve hamileyim. Tanıdığım kişi de aynı şekildeMerhaba arkadaşlar, Allah hepimize kolaylıklar versin, benilerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah(âmin). Aranızda Erol tavmergen de tedavi olan var mı?
Ne guzel dimi keske saatlerce izleme imkanim olsa diyorum hep kendime.bende cuma gunu gidicem gunler gecmek bilmiyor.Gittik bu gün gene doktora 1 cm e yaklaşmış benim bıdık ben nefes aldıkça fotosunu çekemedi doktor nefesini tut dedi nefes aldıkça hareket edermiş bebekler
Ben ilk 3 gunu evde yatarak gecirdim sadece yemeklerden sonra evin icinde yurudum.sonra yavas yavas yuruyusler yaptim disarida ama baska hicbirsey yapmadim.bol su ic sivi gidalarla beslenmeye calis bol bol kayisi ye kabiz olmaki ikinma daha fazla.arkadslar bu yatma isi baya zor ya siz tamamen yattiniz mi hic kalkmiyormusunuz bide transferden sonra kac dk yatirdilar uzun yatinca tutma orani yukseliyomu
İnanamıyorum ben içinde bir can olduğuna hala..sanki gördüğüm o karın benim değil gibi..Ne guzel dimi keske saatlerce izleme imkanim olsa diyorum hep kendime.bende cuma gunu gidicem gunler gecmek bilmiyor.
vera hayırlı uğurlu olsun... allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.. tüp bebek doktorun kmdi canım?Bende ilk 3 gün yattım sonra yavaş yavaş evi turladım. Tansferden 5 gün sonrada işe döndüm. Bugün 11. Gün ve kan testi sonucum 151:) hiç leke vs olmadı. Sadece ateş basması ve gögüslerde sızı vardı.:))hala şoktayım
canım bu gün kaçıncı günün? belirti hiç arama.:)Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun inslh afff patlicam ya merrcimegim gel Allahim be-lirtide hissetmiyorum
ay canım benimmmm... senin adına cok sevindim mercimeğin gün geçtikçe daha da büyücek:)İnanamıyorum ben içinde bir can olduğuna hala..sanki gördüğüm o karın benim değil gibi..
Saol canım amin darısı tüm isteyenlerin basına doktorum erol tavmergen ve ilk denemem:)vera hayırlı uğurlu olsun... allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.. tüp bebek doktorun kmdi canım?
Çok kötü oldum ben.2 gündür yüzün kıpkırmızı bu sabah ta cayır cayır yanıyor idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotik içiyorum bugün 5.gün yüzünde çok fena sivilce siğil beze şeyler çıktı ve çok açıyor ptesi cildiye doktoruna git cem bu ne yaaa...habire bir şey çıkıyor vücudum da yüzüm biber gibi yanıyor dokunuyorum açıyor off allahım..hiç antibiyotik içerken böyle olmamıştım..bebekle bir vücut saçmaladı..Çok aciyor yüzümay canım benimmmm... senin adına cok sevindim mercimeğin gün geçtikçe daha da büyücek:)
Vücut daha iyi toparliyormus dinleniyormuş öyle demişti doktorum..biliyorum zor amaYa bana bildirim gelemedi bende bakmadım kac sayfa olmus ? ? ?
Neyse bugun dr daydim adetin 4.gunu . Lanet pkos etkisini devam ettiriyormus. 2 ay dkontrol hapi kullancam. Sonra tekrar bakilcak. Biraz moralim bozuldu tabi. Bebek olsun diye ugrasirken dkontrol hapi kullanmak sinir bozucu
saol canım benim. bize de dua et olur mu?:)Saol canım amin darısı tüm isteyenlerin basına doktorum erol tavmergen ve ilk denemem:)
Allah devamını nasip etsin kucağında görceğin günleri göstersin canım çok sevindimBende ilk 3 gün yattım sonra yavaş yavaş evi turladım. Tansferden 5 gün sonrada işe döndüm. Bugün 11. Gün ve kan testi sonucum 151:) hiç leke vs olmadı. Sadece ateş basması ve gögüslerde sızı vardı.:))hala şoktayım
ay canım nazar o nazar.. kıyamam sana.. bende de ilk hamileliğimde çok sivilce çıkmıştı. kıyamam sana ben.. moral bozma bebişleri düşün.Çok kötü oldum ben.2 gündür yüzün kıpkırmızı bu sabah ta cayır cayır yanıyor idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotik içiyorum bugün 5.gün yüzünde çok fena sivilce siğil beze şeyler çıktı ve çok açıyor ptesi cildiye doktoruna git cem bu ne yaaa...habire bir şey çıkıyor vücudum da yüzüm biber gibi yanıyor dokunuyorum açıyor off allahım..hiç antibiyotik içerken böyle olmamıştım..bebekle bir vücut saçmaladı..Çok aciyor yüzüm
canım sen nasılsın? nasıl gidiyor? senin kızdı değil mi cinsiyeti?Allah devamını nasip etsin kucağında görceğin günleri göstersin canım çok sevindim
Geçmiş olsun canım bebeğin nazlımı olcak ne :) inşallah bian önce geçer canım...Çok kötü oldum ben.2 gündür yüzün kıpkırmızı bu sabah ta cayır cayır yanıyor idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotik içiyorum bugün 5.gün yüzünde çok fena sivilce siğil beze şeyler çıktı ve çok açıyor ptesi cildiye doktoruna git cem bu ne yaaa...habire bir şey çıkıyor vücudum da yüzüm biber gibi yanıyor dokunuyorum açıyor off allahım..hiç antibiyotik içerken böyle olmamıştım..bebekle bir vücut saçmaladı..Çok aciyor yüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?