- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Çok şükür iyi canım yani biraznormale döndüm benim 3 ay çok zor geçti günde 4-5 kete kusuyordum yada gidip serum yiyordum birde kanama alanı vardı şimdi biraz daha iyiyiz ... Evet canım nasipse bir kızım olcak . Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah...canım sen nasılsın? nasıl gidiyor? senin kızdı değil mi cinsiyeti?
Yazın ilk denize girersin de pancar gibi yanarsın yaa amele gibi..bütün gece vücudunun acısı ni geçirmek için o yanma hissini ateşi düşürmek için dışa girersin yoğurt sürersin beyaz tenli ler olur böyle öyle işte yüzüm biber gibi..buz koydum şimdi offay canım nazar o nazar.. kıyamam sana.. bende de ilk hamileliğimde çok sivilce çıkmıştı. kıyamam sana ben.. moral bozma bebişleri düşün.
Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum böyle..eşim de soruyor şimdi başka olan var mi kk dan :)Geçmiş olsun canım bebeğin nazlımı olcak ne :) inşallah bian önce geçer canım...
8. gunumdeyim erkenmi belirti icincanım bu gün kaçıncı günün? belirti hiç arama.:)
canım ben ilk denememde olumsuz du. 2. deniyorum ama rahim kalınlaşmıyor. bu ay histeroskopi oldum. yapışıklık varmış. o temizlendi... bir sürü ilaç verdi. bakalım perşembe günü belli olacak. eğer rahim kalınlaşmazsa 3 ay teavi görecekmişim. bakalım .. teşekür ederim bu arada allah tüm istiyenlere nasip etsin inşallahÇok şükür iyi canım yani biraznormale döndüm benim 3 ay çok zor geçti günde 4-5 kete kusuyordum yada gidip serum yiyordum birde kanama alanı vardı şimdi biraz daha iyiyiz ... Evet canım nasipse bir kızım olcak . Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Sen ne durumdasın şimdi ???
Çok kötü oldum ben.2 gündür yüzün kıpkırmızı bu sabah ta cayır cayır yanıyor idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotik içiyorum bugün 5.gün yüzünde çok fena sivilce siğil beze şeyler çıktı ve çok açıyor ptesi cildiye doktoruna git cem bu ne yaaa...habire bir şey çıkıyor vücudum da yüzüm biber gibi yanıyor dokunuyorum açıyor off allahım..hiç antibiyotik içerken böyle olmamıştım..bebekle bir vücut saçmaladı..Çok aciyor yüzüm
kuzum ya alerji olmayasın? yediğin şeylere dikkat et... kıyamam ben. bir an önce geçsin inşallah...Yazın ilk denize girersin de pancar gibi yanarsın yaa amele gibi..bütün gece vücudunun acısı ni geçirmek için o yanma hissini ateşi düşürmek için dışa girersin yoğurt sürersin beyaz tenli ler olur böyle öyle işte yüzüm biber gibi..buz koydum şimdi off
Sağol canımcok cok gecmis olsun
canım erken tabii.. en az 10 gün geçsin.. rahat ol. dua et.. inşallah bebişin seninledir. olumsuz düşünme...8. gunumdeyim erkenmi belirti icin
Canım inşallah kalınlaşır inşallah perşembe günü güzel haberler verirsin . Ama hayırlısı 3 ay sonraysada öyle olsun .Bende yıllardır tedavi gören biri olarak güzel haberler alınca kendim gibi seviniyorum inan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah...canım ben ilk denememde olumsuz du. 2. deniyorum ama rahim kalınlaşmıyor. bu ay histeroskopi oldum. yapışıklık varmış. o temizlendi... bir sürü ilaç verdi. bakalım perşembe günü belli olacak. eğer rahim kalınlaşmazsa 3 ay teavi görecekmişim. bakalım .. teşekür ederim bu arada allah tüm istiyenlere nasip etsin inşallah
Sağol canım
amin canim cok saol hep ediyorum kendime sizecanım erken tabii.. en az 10 gün geçsin.. rahat ol. dua et.. inşallah bebişin seninledir. olumsuz düşünme...
Canım inşallah kalınlaşır inşallah perşembe günü güzel haberler verirsin . Ama hayırlısı 3 ay sonraysada öyle olsun .Bende yıllardır tedavi gören biri olarak güzel haberler alınca kendim gibi seviniyorum ibendenan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah...
bende hepiniz için.. hepimiz için dua ediyorum. olmayanlara bir an önce ver. olanlarınkini de koru diye...a
amin canim cok saol hep ediyorum kendime size
Bilmiyorum bu saatte acile gitsem nolur..birşey demeyecrkleryanlista birsey soylemek istemem ama bepanten iyi gelirmi acaba
ay canımmmm benim. inşallahhh bir an önce gecer. uyumaya çalış..Bilmiyorum bu saatte acile gitsem nolur..birşey demeyecrkler
.eşim gidelim dedi boşuna git cem çek cem orda ki saçma salak insanları..pazartesi randevu aldım bir doktordan..yüzümü hiç bir şeyle yıkamıyorum..clexan da yapmış olabilir kılcal damarlar çatlıyor herhalde görüntüsu umrumda değil cikin olmuşum hiç ırgalamaz beni ama yanması acıması gozlerime vuruyor yüzüme kıl acı biber sürmüşüm gibi..Çabuk geçsin yarın artık..
Dün gece 1.30 filandı uyudum sabah 8 yoktu kalktım doktor kosturmaca annem filan geldi hiç uyumadim da ama bu acı uyutur mu hiç bilemiyorum sadece geçsin allahım su acı kötü bir şey olmasın..artık herşeyden korkar oldum..hiç şaşmam bundan da bir aksilik çıkarsa..ay canımmmm benim. inşallahhh bir an önce gecer. uyumaya çalış..eşke elimden bişey gelseeee
Offf ya simdi 2 ay bekle sonra ramazandi bayramdi derken inş ertelenmez bi de yine ohss olmazsam. Buarada sogansuyuda yapayim iyi gelir belki polikistik baya buyuk dedi dr.Vücut daha iyi toparliyormus dinleniyormuş öyle demişti doktorum..biliyorum zor ama
kuzuummmm geç olsun güç olmSIN.. VARDIR bunda da bi hayır.. inan 2 ay sonra hem psikolojin hemde kendini toplamış olacaksın.. biraz gez toz kafa dağıt. belki bu aylarda kendin hamile kalacaksın.. bu kadar sıkıntının sonu selamet. dert etme kendine....Offf ya simdi 2 ay bekle sonra ramazandi bayramdi derken inş ertelenmez bi de yine ohss olmazsam. Buarada sogansuyuda yapayim iyi gelir belki polikistik baya buyuk dedi dr.
K kaderim35 hicc gitme acile fln hamile oldugunu diceksin hicbisey yapmazlar sana. Hormonlarin degismesinden olabilir. Bende buay degisik bi suru hormon ictim yuzum acayip oldu gercekten. Cok etkiliyor. Eniyisi cilt doktrna git ama ilac verirse de kendi dr una danis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?