Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım sen nasılsın? nasıl gidiyor? senin kızdı değil mi cinsiyeti?
Çok şükür iyi canım yani biraznormale döndüm benim 3 ay çok zor geçti günde 4-5 kete kusuyordum yada gidip serum yiyordum birde kanama alanı vardı şimdi biraz daha iyiyiz ... Evet canım nasipse bir kızım olcak . Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Sen ne durumdasın şimdi ???

ay canım nazar o nazar.. kıyamam sana.. bende de ilk hamileliğimde çok sivilce çıkmıştı. kıyamam sana ben.. moral bozma bebişleri düşün.
Yazın ilk denize girersin de pancar gibi yanarsın yaa amele gibi..bütün gece vücudunun acısı ni geçirmek için o yanma hissini ateşi düşürmek için dışa girersin yoğurt sürersin beyaz tenli ler olur böyle öyle işte yüzüm biber gibi..buz koydum şimdi off

canım ben ilk denememde olumsuz du. 2. deniyorum ama rahim kalınlaşmıyor. bu ay histeroskopi oldum. yapışıklık varmış. o temizlendi... bir sürü ilaç verdi. bakalım perşembe günü belli olacak. eğer rahim kalınlaşmazsa 3 ay teavi görecekmişim. bakalım .. teşekür ederim bu arada allah tüm istiyenlere nasip etsin inşallah

cok cok gecmis olsun

kuzum ya alerji olmayasın? yediğin şeylere dikkat et... kıyamam ben. bir an önce geçsin inşallah...

Canım inşallah kalınlaşır inşallah perşembe günü güzel haberler verirsin . Ama hayırlısı 3 ay sonraysada öyle olsun .Bende yıllardır tedavi gören biri olarak güzel haberler alınca kendim gibi seviniyorum inan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah...

inan bende herkezin pozitif olsun istiyorum.:) onlarla o kadar seviyorum ki... 2 yıldır uğraşıyoruz bizde. 2 kere kendiliğimden hamile kaldım.1 kürtaj biri kendiliğinden düştü.. ama 1 senedir kalamıyorum hakkımızda hayırlısı canım. geç olsun güç olmasın diyorum artık.

yanlista birsey soylemek istemem ama bepanten iyi gelirmi acaba
Bilmiyorum bu saatte acile gitsem nolur..birşey demeyecrkler
.eşim gidelim dedi boşuna git cem çek cem orda ki saçma salak insanları..pazartesi randevu aldım bir doktordan..yüzümü hiç bir şeyle yıkamıyorum..clexan da yapmış olabilir kılcal damarlar çatlıyor herhalde görüntüsu umrumda değil cikin olmuşum hiç ırgalamaz beni ama yanması acıması gozlerime vuruyor yüzüme kıl acı biber sürmüşüm gibi..Çabuk geçsin yarın artık..

ay canımmmm benim. inşallahhh bir an önce gecer. uyumaya çalış.. eşke elimden bişey gelseeee

ay canımmmm benim. inşallahhh bir an önce gecer. uyumaya çalış.. eşke elimden bişey gelseeee
Dün gece 1.30 filandı uyudum sabah 8 yoktu kalktım doktor kosturmaca annem filan geldi hiç uyumadim da ama bu acı uyutur mu hiç bilemiyorum sadece geçsin allahım su acı kötü bir şey olmasın..artık herşeyden korkar oldum..hiç şaşmam bundan da bir aksilik çıkarsa..

Vücut daha iyi toparliyormus dinleniyormuş öyle demişti doktorum..biliyorum zor ama
Offf ya simdi 2 ay bekle sonra ramazandi bayramdi derken inş ertelenmez bi de yine ohss olmazsam. Buarada sogansuyuda yapayim iyi gelir belki polikistik baya buyuk dedi dr.
K kaderim35 hicc gitme acile fln hamile oldugunu diceksin hicbisey yapmazlar sana. Hormonlarin degismesinden olabilir. Bende buay degisik bi suru hormon ictim yuzum acayip oldu gercekten. Cok etkiliyor. Eniyisi cilt doktrna git ama ilac verirse de kendi dr una danis.

kuzuummmm geç olsun güç olmSIN.. VARDIR bunda da bi hayır.. inan 2 ay sonra hem psikolojin hemde kendini toplamış olacaksın.. biraz gez toz kafa dağıt. belki bu aylarda kendin hamile kalacaksın.. bu kadar sıkıntının sonu selamet. dert etme kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…