Kollarım da killanıyor..göbek cebren filan azdı maf oldum bu sefer hormonel olarak..Offf ya simdi 2 ay bekle sonra ramazandi bayramdi derken inş ertelenmez bi de yine ohss olmazsam. Buarada sogansuyuda yapayim iyi gelir belki polikistik baya buyuk dedi dr.
K kaderim35 hicc gitme acile fln hamile oldugunu diceksin hicbisey yapmazlar sana. Hormonlarin degismesinden olabilir. Bende buay degisik bi suru hormon ictim yuzum acayip oldu gercekten. Cok etkiliyor. Eniyisi cilt doktrna git ama ilac verirse de kendi dr una danis.
cnm çok gecmiş olsun benimde vücudum da nokta nokta kızarmalar var bende anlamadım neden oldu senin hormonel bişey kesin benmkide büyük ihtimalle psikolojikKollarım da killanıyor..göbek cebren filan azdı maf oldum bu sefer hormonel olarak..
Ne gelmesi kuzum yaa eşim ofise gitti ben ev de uzanıyorum bi kaç tane oyun indirdim de internette bakıyom hilesini bulurmuyum diye..çocuk olsa kafayı yer insan b.k var oyunları hemen paraya şunu al bunu al â ceviriyorlar..eskiden atari vardı sonuna kadar oynardın biterdi finale ulaşırdın...Şimdi oyunda ilerlemek için parayla kredi altın vs alman lazım sonra insanlar hileye başvuruyor sonra da..oyun stres atmak için değil strese sokuyor resmen tüketim canavarı olmaya zorluyor senibu gün herkezler gezmelerde sanırsam:)))
Küçük siğiller beyaz beyaz ama o kadar yoğun ki kaşınıyor içten tatlı tatlı..kendimden igreniyorum aynaya bakamıyorum..midem bulanıyor resmen sıksam içinden iltihap akcak gibi..zaten bunalımdayım evde yatıyorum diye iyice gitti moralim..doktora göster canım sende ihmal etmecnm çok gecmiş olsun benimde vücudum da nokta nokta kızarmalar var bende anlamadım neden oldu senin hormonel bişey kesin benmkide büyük ihtimalle psikolojik
canım sen bi doktora görün cildimde yoktu hiç bi sorun diyosun sıkma canını doktora git bence muhakkak bi tedavi verir hamilede olsan belki bişey alerji yapmıştırEki Görüntüle 1530352
bir anda oldu işte cildin böyle gittikçe artıyor dün daha azdı diyor eşim çokdur can agliyacagim..benim cildim çok güzeldi son 1 senedir gözenekler genişledi ara ara sivilce çıktı 2 gündür de bu halde off..domates yada limon süreyim mi ki kızlar çok kötü ağlıcam yaa zaten evde bunalıyorum sinirlerim çok bozuk yaa ağlıyorum dayanamıyorum
domates falan surme sakin asitli onlar canin daha cok yanarEki Görüntüle 1530352
bir anda oldu işte cildin böyle gittikçe artıyor dün daha azdı diyor eşim çokdur can agliyacagim..benim cildim çok güzeldi son 1 senedir gözenekler genişledi ara ara sivilce çıktı 2 gündür de bu halde off..domates yada limon süreyim mi ki kızlar çok kötü ağlıcam yaa zaten evde bunalıyorum sinirlerim çok bozuk yaa ağlıyorum dayanamıyorum
kuzum sende sıkmaaa canını... allah büyük.. olumlu düşün kuzucum..cnm çok gecmiş olsun benimde vücudum da nokta nokta kızarmalar var bende anlamadım neden oldu senin hormonel bişey kesin benmkide büyük ihtimalle psikolojik
Dkontrol hpi kullaniyrm ve 2 ay daha hamile kalamayacagimi bilmek sanirim beni daha cok uzuyor ama naapayim elden bisey gelmiyor. Sadece durup durup uzulup agliyrm dua ediyrm sonrakuzuummmm geç olsun güç olmSIN.. VARDIR bunda da bi hayır.. inan 2 ay sonra hem psikolojin hemde kendini toplamış olacaksın.. biraz gez toz kafa dağıt. belki bu aylarda kendin hamile kalacaksın.. bu kadar sıkıntının sonu selamet. dert etme kendine....
Cnm ben aralıktan beri içiyorum dogum kontrol hapı napalım sonu iyi olsun beklemekten baska caremiz yokDkontrol hpi kullaniyrm ve 2 ay daha hamile kalamayacagimi bilmek sanirim beni daha cok uzuyor ama naapayim elden bisey gelmiyor. Sadece durup durup uzulup agliyrm dua ediyrm sonra
@ kaderim35 hicbisey surme bakalim dr ne diyecek daha beter olmasin
Cnm göbek kısmı iltihaplandı pansumana devam ediyorum krem kullanıyorum epey kurudu gibi sonra orada bi et parcası gibi bişey demiştm ya o kesilip dikiş atılacak haziran da iğnelere baslıcam sen ne zaman başlıyosunAras35 sen nasıl oldun ameliyattan sonra seni merak ettim inşallah bi sıkıntı kalmamıştır :)
Sende israel beye gidiyrdub demi ya bazen unutyrm kusura bakma. 2kutu kullancam ben sonra bakicak tekrar. Coraspini bende iciyrm . Sen ilaç bitince baslicakmisin tedaviyeFulya3535 drumuz doğum kontrol hapını seviyor galiba ben de kullanıyorum ay sonuna kadar verdi bana da :) bi de coraspin içiyorum
Ah canim yaa ne bileyim iste uzuluyrm elimde degil. Senin yasadiklarinda zor ameliyat oldun toparlamissin simdi okudum ins haziranda ignelere baslarsin. 3 yil oldu artik beklemekten yoruldum benCnm ben aralıktan beri içiyorum dogum kontrol hapı napalım sonu iyi olsun beklemekten baska caremiz yok
Bende çooookkk yoruldum cnm artık varya güvüm takatim kalmadı isyan degil bu rabbim affetsin hiç istemiyodum yaza denk gelmesini ama nasip öle olcak yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artıkAh canim yaa ne bileyim iste uzuluyrm elimde degil. Senin yasadiklarinda zor ameliyat oldun toparlamissin simdi okudum ins haziranda ignelere baslarsin. 3 yil oldu artik beklemekten yoruldum ben
Çok geçmiş olsun ben başladım sayılır bu ay doğum kontrol hapı kullanıp adet olunca dr uma gidicem bi aksilik olmazsa haziranın ortasında dondurulmuslarla transfer olur diye düşünüyorum ama allah bilir tabiiki hep peşin konuşunca mutlaka biseyler ters gidiyorCnm göbek kısmı iltihaplandı pansumana devam ediyorum krem kullanıyorum epey kurudu gibi sonra orada bi et parcası gibi bişey demiştm ya o kesilip dikiş atılacak haziran da iğnelere baslıcam sen ne zaman başlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?