Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kollarım da killanıyor..göbek cebren filan azdı maf oldum bu sefer hormonel olarak..

bu gün herkezler gezmelerde sanırsam:)))
Ne gelmesi kuzum yaa eşim ofise gitti ben ev de uzanıyorum bi kaç tane oyun indirdim de internette bakıyom hilesini bulurmuyum diye..çocuk olsa kafayı yer insan b.k var oyunları hemen paraya şunu al bunu al â ceviriyorlar..eskiden atari vardı sonuna kadar oynardın biterdi finale ulaşırdın...Şimdi oyunda ilerlemek için parayla kredi altın vs alman lazım sonra insanlar hileye başvuruyor sonra da..oyun stres atmak için değil strese sokuyor resmen tüketim canavarı olmaya zorluyor seni

cnm çok gecmiş olsun benimde vücudum da nokta nokta kızarmalar var bende anlamadım neden oldu senin hormonel bişey kesin benmkide büyük ihtimalle psikolojik
Küçük siğiller beyaz beyaz ama o kadar yoğun ki kaşınıyor içten tatlı tatlı..kendimden igreniyorum aynaya bakamıyorum..midem bulanıyor resmen sıksam içinden iltihap akcak gibi..zaten bunalımdayım evde yatıyorum diye iyice gitti moralim..doktora göster canım sende ihmal etme

bir anda oldu işte cildin böyle gittikçe artıyor dün daha azdı diyor eşim çokdur can agliyacagim..benim cildim çok güzeldi son 1 senedir gözenekler genişledi ara ara sivilce çıktı 2 gündür de bu halde off..domates yada limon süreyim mi ki kızlar çok kötü ağlıcam yaa zaten evde bunalıyorum sinirlerim çok bozuk yaa ağlıyorum dayanamıyorum

Kiyamam gerçekten kötü olmuş çok geçmiş olsun dr a görün bence hicbisey yapma yüzünde leke kalabilir allah korusun

canım sen bi doktora görün cildimde yoktu hiç bi sorun diyosun sıkma canını doktora git bence muhakkak bi tedavi verir hamilede olsan belki bişey alerji yapmıştır

domates falan surme sakin asitli onlar canin daha cok yanar

bir anda oldu işte cildin böyle gittikçe artıyor dün daha azdı diyor eşim çokdur can agliyacagim..benim cildim çok güzeldi son 1 senedir gözenekler genişledi ara ara sivilce çıktı 2 gündür de bu halde off..domates yada limon süreyim mi ki kızlar çok kötü ağlıcam yaa zaten evde bunalıyorum sinirlerim çok bozuk yaa ağlıyorum dayanamıyorum[/QUOTE]
canım benim sıkıntı stres yakaını bırakmıyor ki bir de bu hamilelik.. +hormanal değişiklik bütün vücudumuzu etkiliyor. sıkma canını. bak senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki.. annelik herşeyden önce gelir:)))

cnm çok gecmiş olsun benimde vücudum da nokta nokta kızarmalar var bende anlamadım neden oldu senin hormonel bişey kesin benmkide büyük ihtimalle psikolojik
kuzum sende sıkmaaa canını... allah büyük.. olumlu düşün kuzucum..

Dkontrol hpi kullaniyrm ve 2 ay daha hamile kalamayacagimi bilmek sanirim beni daha cok uzuyor ama naapayim elden bisey gelmiyor. Sadece durup durup uzulup agliyrm dua ediyrm sonra

@ kaderim35 hicbisey surme bakalim dr ne diyecek daha beter olmasin

Fulya3535 drumuz doğum kontrol hapını seviyor galiba ben de kullanıyorum ay sonuna kadar verdi bana da :) bi de coraspin içiyorum

Dkontrol hpi kullaniyrm ve 2 ay daha hamile kalamayacagimi bilmek sanirim beni daha cok uzuyor ama naapayim elden bisey gelmiyor. Sadece durup durup uzulup agliyrm dua ediyrm sonra

@ kaderim35 hicbisey surme bakalim dr ne diyecek daha beter olmasin
Cnm ben aralıktan beri içiyorum dogum kontrol hapı napalım sonu iyi olsun beklemekten baska caremiz yok

Aras35 sen nasıl oldun ameliyattan sonra seni merak ettim inşallah bi sıkıntı kalmamıştır :)
Cnm göbek kısmı iltihaplandı pansumana devam ediyorum krem kullanıyorum epey kurudu gibi sonra orada bi et parcası gibi bişey demiştm ya o kesilip dikiş atılacak haziran da iğnelere baslıcam sen ne zaman başlıyosun

Fulya3535 drumuz doğum kontrol hapını seviyor galiba ben de kullanıyorum ay sonuna kadar verdi bana da :) bi de coraspin içiyorum
Sende israel beye gidiyrdub demi ya bazen unutyrm kusura bakma. 2kutu kullancam ben sonra bakicak tekrar. Coraspini bende iciyrm . Sen ilaç bitince baslicakmisin tedaviye

Cnm ben aralıktan beri içiyorum dogum kontrol hapı napalım sonu iyi olsun beklemekten baska caremiz yok
Ah canim yaa ne bileyim iste uzuluyrm elimde degil. Senin yasadiklarinda zor ameliyat oldun toparlamissin simdi okudum ins haziranda ignelere baslarsin. 3 yil oldu artik beklemekten yoruldum ben

Ah canim yaa ne bileyim iste uzuluyrm elimde degil. Senin yasadiklarinda zor ameliyat oldun toparlamissin simdi okudum ins haziranda ignelere baslarsin. 3 yil oldu artik beklemekten yoruldum ben
Bende çooookkk yoruldum cnm artık varya güvüm takatim kalmadı isyan degil bu rabbim affetsin hiç istemiyodum yaza denk gelmesini ama nasip öle olcak yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık

Ne demek canim benim eğer bi aksilik olmazsa transfer olacak 3 tane dondurulmus embriyomuz var ama hep bi aksilik çıkıyor maalesef nisanda ameliyat olmak durumunda kaldım şimdi dua ediyorum artık bi aksilik çıkmasın diye inşallah hep güzel haberler vermek nasip olsun hepimize sende üzme kendini inşallah bu bekleyişin sonu çoook güzel olacak :)

Çok geçmiş olsun ben başladım sayılır bu ay doğum kontrol hapı kullanıp adet olunca dr uma gidicem bi aksilik olmazsa haziranın ortasında dondurulmuslarla transfer olur diye düşünüyorum ama allah bilir tabiiki hep peşin konuşunca mutlaka biseyler ters gidiyor inşallah sen de tez zamanda tedavine başlarsın canım allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…