Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bende çooookkk yoruldum cnm artık varya güvüm takatim kalmadı isyan degil bu rabbim affetsin hiç istemiyodum yaza denk gelmesini ama nasip öle olcak yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık
Ah canim yaa ne bileyim iste uzuluyrm elimde degil. Senin yasadiklarinda zor ameliyat oldun toparlamissin simdi okudum ins haziranda ignelere baslarsin. 3 yil oldu artik beklemekten yoruldum ben
canlarım yaşadığımız şey hiç kolay bişey değil. sabır .çoğu gitti azı kaldı... sakın yılmayın. hepimiz güzel haberini alacağız... ben inanıyorum buna..

Çok ağladım eski işyerinden bir arkadaşım vardı onu aradım sağolsun geldi hemen çıktık birer kahve içtik tatlı yedik iyi geldi bana da evde bunalımlardayım yoksa..hepimize sanırlar diliyorum hep bir yerden sinaniyoruz tez vakitte kucağınıza bebeğinizi alın canlarım

kuzum nereye gittiniz? niye ağlıyorsun ya bebii de boşu boşuna uüyorsun.iyi gelmiştir gezme. umrunda olmasın bişey ya.. sen hamilesin hamileliğinin tadını cıkar.

kuzum nereye gittiniz? niye ağlıyorsun ya bebii de boşu boşuna uüyorsun.iyi gelmiştir gezme. umrunda olmasın bişey ya.. sen hamilesin hamileliğinin tadını cıkar.
Kuzum anlamıyor eşim..geçen sefer de doktor birseyin yok dedi ama sonra keşke dinlenseydim diye uzuldun gene sen uzulcen ondan diyorum diyor ama evde kalmak gerçekten bana gore değil yanlız kalmak bütün gün tv izlemek beni bunaltıyor depresyona girdim yüzümü de öyle görünce bütün gün pijamalarla ruhum daralıyor..ben insansız yapamıyorum birileri olcak birileriyle konuşcam hep dışarıda olcam duvarlar üstüne geliyor sen pişman olacaksın doktor kısıtlama getirmedi ama bir şey olursa acıyı sen daha çok cekceksin diyor herkes..böyle de evde üzülerek bebeğe yansiycagini anlamıyor kimse..geçen sefer ikizdi..ve son ay eskişehir kütahya çeşme çandarlı hiç durmadan gezdim onu bırak karaciğer im yetmedi zaten enzimlerim tavan yapmıştı..psikolojimin iyi olması gerektiğini hala anlamıyorlar kabul etmiyorlar..çünkü eşime göre ailesine göre psikoloji önemli değil insan kendisi yapıyor..evet su anda kendim yapıyorum vücudum alışık olmayan bir şekilde davranınca dibe vuruyor ama gerçekten elimde değil çünkü alisik olmadigim bir yaşam tarzı...doktor yatta demiyor kanamam da yok..ama anlamıyorlar stres te o bebeğim kalbini durdurur gelişimini engeller bunu düşünen yok..

alışkın değilsen zor tabi canım sürekli evde yatmak doktor sana yat dedimi demediyse kendine işkence yapma derim tabi dikkat et ama arada hava al sıkma canını bak ne güzel bebeişin seninle yüzünüde göster bi doktora...benim eger gebelik olusursa 9 ay yatmam gerekecek büyük ihtimalle herseye hazırladım kendimi bi o zamana gelebilsem

Doktorun su an tehlike görmüyor..ailedeki doktorlar yatayım diye psikolojik baskı yaPiyor

Kuzular doktor şırınga ile çekti o siğilleri.napmisin bu cildine dedi bi güzel de kızdı sabunlami yikiyon kesemi yapıyon banyoda dedi hiç birsey dedim 3 tane ilaç verdi ani ateşlenince veya birden çok terleyince olur muş..ilacın yan etkisi değilmis bi kaç tane de tahlil istedi..sevdim bu cildiye doktorunu biraz da kızmasaydı :)

Ohh iyi bak gittin rahatlamışsındır gecer inşallah bi an önce cnm

kimegittin canım?

geçmiş olsun canım benim.

transferden birgun sonrasindan baslayarak sayiyorum bugun 9. gun esim bugun test yapalim diyo belli olurmu acaba ya testte kizlar

transferden birgun sonrasindan baslayarak sayiyorum bugun 9. gun esim bugun test yapalim diyo belli olurmu acaba ya testte kizlar
benim 3. gün embriyosuydu 10. günde çıkmıştı canım.5. gün embriyosu ise dahada erken çıkıyor.Allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız...

hadi geçmiş olsun cnaım inş. çabuk geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…