Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba bugun bende insalllah tedaviye basliyorum.saat 6.30 da randevum var.dualarinizda beni de hatirlayin olurmu
ÜÇ AYLARIN HÜRMETİNE
BEBİŞLERİN HÜRMETİNE
YAPILAN DUALAR HÜRMETİNE
ŞEHİTLER ŞÜHEDALAR HÜRMETİNE
DİLİ AĞZI SÖYLEMEYEN İNSANLAR HÜRMETİNE
PEYGAMBER EFENDİMİZ HÜRMETİNE
ABEM İLE HAVVA ANAMIZ HÜRMETİNE
BÜTÜN PEYGAMBERLER HÜRMETİNE
EVLİYALAR ERENLER HÜRMETİNE BİZE YARDIM ET ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIMMMM

ALLAH razi olsun.o kadar guzel dua etmissinki amin demekten baska bisey diyemiyorum.Rabbim tum isteyen kullarina versin insallah

HAYIRLI SABAHLARRRRRRRRR arkadaşlar çarşamba başlıyorum randevu aldım bakalım ne diyecekler allahım nasip etsin inşallah bu aylarınhürmetine
arkadaşım çok sevindim hayırlısı olsun tedavin umarım son tedavin olur rabbim bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle :)

annişler anne adayları kızlarrrr selamlar neler yapıyorsunuz bakayım umarım herşey yolundadır perşembeden beri karşıyakada annemdeydim o yüzden nete giremedim sizleri özledim valla hepinize sevgiler selamlar öpüyorum hepinizi

Kızlaaar :) herkese selammm.. haftasonu antalyadaydım. Nikaha gitmiştik. Midem fena. Hafif ama sürekli bi bulantı var. Canım hiçbişe yemek istemiyo ve çok fena halsizim, sürekli uyku modundayım. Sizler nasılsınızzz? Neler yapıyosunuz?

Bizde herşey aynı canım..sen neler yaptın asıl annende nerelere gittiniz analı kızlı..sen anlat..ben kayınvalide ye geldim bir kaç gün burda kalacağım

Naptın antalya nasıl geçti canım...benimde iştahım yok hiç..aynen devam zorla yiyorum tat yok ağzımda..telefona oyun indirdim kardeşim bsayarı bıraktı bütün gün oyun oynayarak zaman geçirmeye çalışıyorum iste

Bizde herşey aynı canım..sen neler yaptın asıl annende nerelere gittiniz analı kızlı..sen anlat..ben kayınvalide ye geldim bir kaç gün burda kalacağım
canım valla yorucu geçti cuma endokrin konturolüm vardı şifada onu halletim hafta sonu kardeşimin görümcesi evlendi cumartesi kına pazar günüde düğünümüz vardı dün gece yarımdı eve geldik yorgunlukta bittim açıkçası :)

Kosturmacada sana değişiklik olmuştur :))) baya yorulmuşum anladım canım

senin nasıl geçiyor kayınvalden nerede oturuyor
Sirinyerde evime yakın 10 sokak filan var aramızda..eşimin ofise de 2 sokak yakın..adam eve geliyor yemek yap vs işleri yarim kalıyor madem böyle ici rahat etcek ben yatayım annesinde çalışsın o..hiç aramadı bile bugün..evde yanlız ken saat başı arıyor..sanki bisi olmasa haber vermiycem evdeyken:)

Ya olsun arasin daha iyu. Ben hep yalnizken basima bisey gelse naparim diye dusunurum evde. Korku degil yani kimsenin haberi olmaz diye. Biyere giderken de esime hbr veririm sirf bu yuzden. Hesap verme degil amacim.
Nasil kayinvalidenle aran iyi mi bi de orda sinir olma esime iyilik olaun diye. Moralini yuksek tut. Bir de cok fazla cep tel bsayarla ugrasma radyasyon malum. Sıkılıyrm diyorsun ama o da tehlikeli. Tv izle kitap oku.benden sana oneri. Bnm ablam doktor ohamileyken telefonla bile konusmuyordu ozellikle ilk 5 ayda. Sonrada cok kisa konusurdu. Benden sana öneri kuzum dikkat et kendine ve bebisine. Biz cok zor elde ettigimiz icin cook kiymetli olacak keratalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…