Biliyorum da sende yoksa eşimde eşinde yoksa kaynanamda evde wi-fi her yerde radyasyon..ikizler de tlf kullanmadım hep kulaklık la konuştum..o kadar dikkat ettim de noldu..o bebek doğacaksa doğuyor kısmeti yoksa olmuyor ben artık böyle düşünüyorum..arkadaşım hep psikiyatri ilacı hem sigara içti telf su anda çocuk varken bile elinde ama çok şükür sağ salim aldı..bizim sadece sabrımız ölçülüyor galiba..buda bizim sinanmamiz..isyan etcekmiyiiz diye herhalde bilmiyorumki.kaynanam yanlızken sorun yok gelin fena..o gelince bakalım nolcak..hanımefendi kıbrısta tatildeYa olsun arasin daha iyu. Ben hep yalnizken basima bisey gelse naparim diye dusunurum evde. Korku degil yani kimsenin haberi olmaz diye. Biyere giderken de esime hbr veririm sirf bu yuzden. Hesap verme degil amacim.
Nasil kayinvalidenle aran iyi mi bi de orda sinir olma esime iyilik olaun diye. Moralini yuksek tut. Bir de cok fazla cep tel bsayarla ugrasma radyasyon malum. Sıkılıyrm diyorsun ama o da tehlikeli. Tv izle kitap oku.benden sana oneri. Bnm ablam doktor ohamileyken telefonla bile konusmuyordu ozellikle ilk 5 ayda. Sonrada cok kisa konusurdu. Benden sana öneri kuzum dikkat et kendine ve bebisine. Biz cok zor elde ettigimiz icin cook kiymetli olacak keratalar
Naptın antalya nasıl geçti canım...benimde iştahım yok hiç..aynen devam zorla yiyorum tat yok ağzımda..telefona oyun indirdim kardeşim bsayarı bıraktı bütün gün oyun oynayarak zaman geçirmeye çalışıyorum iste
iannişler anne adayları kızlarrrr selamlar neler yapıyorsunuz bakayım umarım herşey yolundadır perşembeden beri karşıyakada annemdeydim o yüzden nete giremedim sizleri özledim valla hepinize sevgiler selamlar öpüyorum hepinizi
iannişler anne adayları kızlarrrr selamlar neler yapıyorsunuz bakayım umarım herşey yolundadır perşembeden beri karşıyakada annemdeydim o yüzden nete giremedim sizleri özledim valla hepinize sevgiler selamlar öpüyorum hepinizi
Doktor verdi bi kaç ilaç yarın da kontrole gitcem dün kendi de çekti iğneyle bide..bugün baya o görüntüden eder yok..sadece gülsuyu ile temizle sabun banyoda kesinlikle lif yapma diyorCanım valla biraz iyi biraz sıkıcı. Benim elti olacak kız aynı memleketli. Herkes birbirini tanıyodu. Sohbet muhabbet. Ben de öle saf saf baktım millete bi yandan sıcak ve mide bulantısı da eklenince... bi d hep geç uyundu. Çok yoruldum. Geldiğimden beri o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki. Sanırım sarsıldıımm..
ben de transferden sonra öyleydim. Zaman geçmiyodu. Bem de oyun indirip oynuyodum.
sen naptın? Yüzünde bişeler mi çıktı? Geçti mi? Nasıl oldun?
İyi cnm sen nasılsın kociş evde kahvaltı yaptık şimdi pasaport kordon o taraflara kahve içmeye gidiyoruz :)kızlar nasılsınız?
Bugün 19 mayıs diye kayınpeder de evde kaynanam ben hepimiz yatiyoruz ordan oraya napalim..sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun bugünkızlar nasılsınız?
İyi cnm sen nasılsın kociş evde kahvaltı yaptık şimdi pasaport kordon o taraflara kahve içmeye gidiyoruz :)
evdeyim canım benim sıkıntıdan temizlik yaptım.Bugün 19 mayıs diye kayınpeder de evde kaynanam ben hepimiz yatiyoruz ordan oraya napalim..sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun bugün
Kaynanamda :) hayırdır canım niye sıkılıyorsunkızçeler canım çok sıkılıyor. nerdesiniz?
Oh oh. Te basimaydim bu gun. Esim calisti.. ayicime bi öķüz oturdu. Sebebi herhalde rahim duvari inceligi. Persembe kontrol var ya kalinlasmaKaynanamda :) hayırdır canım niye sıkılıyorsun
Ay ne zaman bitcek bu bekleyiş ya oylemi olcak boyle mi olcak derken bigun stresten gidebilirim. Bnm de vucudumda kirmizi döküntü gibi bişey ler cikti. Stres zamanlarimda olur hep.Oh oh. Te basimaydim bu gun. Esim calisti.. ayicime bi öķüz oturdu. Sebebi herhalde rahim duvari inceligi. Persembe kontrol var ya kalinlasma3 ay atacak tedavi.. dua et hersey yolunda gitsin rahim kalinlassin. Inan nardan nefret ederim. Ise yariyor diye nar suyu iciyorum. hamislerin duasi kabul olur
canım bana daha önce dr. söylediği saat 4-7 arasında ve hergün aynı saatte yapmamdı...Kızlar herkese günaydın benim bi sorum olacak cevaplarsaniz cook sevinirim bana dr um gonapeptyl iğne verdi cuma günü başlayıp 4 gün yapicam ama bi saat belirtmemisacaba saat önemli mi yaparken yoksa herhangi bi saatte yapsam olur mu şimdiden teşekkürler seviyorum sizi :)
Canim bana dondurulmus tedavisinde vermisti 2kutuyu yarim yarim vurmustum 30 gun. Ama sen ne asamadasin neden verdi. Bana oglende demisti 12 gibi ama ben okulda oldugum icin 4 te hergun yapmistim.Kızlar herkese günaydın benim bi sorum olacak cevaplarsaniz cook sevinirim bana dr um gonapeptyl iğne verdi cuma günü başlayıp 4 gün yapicam ama bi saat belirtmemisacaba saat önemli mi yaparken yoksa herhangi bi saatte yapsam olur mu şimdiden teşekkürler seviyorum sizi :)
Çok teşekkürler canım dedim ya seviyorum sizleri allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)canım bana daha önce dr. söylediği saat 4-7 arasında ve hergün aynı saatte yapmamdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?