Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Biliyorum da sende yoksa eşimde eşinde yoksa kaynanamda evde wi-fi her yerde radyasyon..ikizler de tlf kullanmadım hep kulaklık la konuştum..o kadar dikkat ettim de noldu..o bebek doğacaksa doğuyor kısmeti yoksa olmuyor ben artık böyle düşünüyorum..arkadaşım hep psikiyatri ilacı hem sigara içti telf su anda çocuk varken bile elinde ama çok şükür sağ salim aldı..bizim sadece sabrımız ölçülüyor galiba..buda bizim sinanmamiz..isyan etcekmiyiiz diye herhalde bilmiyorumki.kaynanam yanlızken sorun yok gelin fena..o gelince bakalım nolcak..hanımefendi kıbrısta tatilde

Canım valla biraz iyi biraz sıkıcı. Benim elti olacak kız aynı memleketli. Herkes birbirini tanıyodu. Sohbet muhabbet. Ben de öle saf saf baktım millete bi yandan sıcak ve mide bulantısı da eklenince... bi d hep geç uyundu. Çok yoruldum. Geldiğimden beri o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki. Sanırım sarsıldıımm..
ben de transferden sonra öyleydim. Zaman geçmiyodu. Bem de oyun indirip oynuyodum.

sen naptın? Yüzünde bişeler mi çıktı? Geçti mi? Nasıl oldun?

kuzum ya bizde seni özledik.. çok ihmal ediyorsun bizi
i

kuzum ya bizde seni özledik.. çok ihmal ediyorsun bizi
i

Doktor verdi bi kaç ilaç yarın da kontrole gitcem dün kendi de çekti iğneyle bide..bugün baya o görüntüden eder yok..sadece gülsuyu ile temizle sabun banyoda kesinlikle lif yapma diyor

Kaynanamda :) hayırdır canım niye sıkılıyorsun
Oh oh. Te basimaydim bu gun. Esim calisti.. ayicime bi öķüz oturdu. Sebebi herhalde rahim duvari inceligi. Persembe kontrol var ya kalinlasma 3 ay atacak tedavi.. dua et hersey yolunda gitsin rahim kalinlassin. Inan nardan nefret ederim. Ise yariyor diye nar suyu iciyorum. hamislerin duasi kabul olur

Ay ne zaman bitcek bu bekleyiş ya oylemi olcak boyle mi olcak derken bigun stresten gidebilirim. Bnm de vucudumda kirmizi döküntü gibi bişey ler cikti. Stres zamanlarimda olur hep.
Inş nar ise yaratmıştır. Seninde tedavin baslar hemen ileri atmasi kotu oluyor. Benimde 2 ay atti cünkü

Kızlar herkese günaydın benim bi sorum olacak cevaplarsaniz cook sevinirim bana dr um gonapeptyl iğne verdi cuma günü başlayıp 4 gün yapicam ama bi saat belirtmemis acaba saat önemli mi yaparken yoksa herhangi bi saatte yapsam olur mu şimdiden teşekkürler seviyorum sizi :)

canım bana daha önce dr. söylediği saat 4-7 arasında ve hergün aynı saatte yapmamdı...

Canim bana dondurulmus tedavisinde vermisti 2kutuyu yarim yarim vurmustum 30 gun. Ama sen ne asamadasin neden verdi. Bana oglende demisti 12 gibi ama ben okulda oldugum icin 4 te hergun yapmistim.

Ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum 21 gün kullanicam yani 26 mayısta son hapımı kullanıp bitiricem cuma günü de gonapeptyl e basliycam 4 gün yarım yarım kullanicam adet olunca tekrar kontrole gidicem dondurulmuslarla tranfer olacak inşallah başka bi engel çıkmazsa gonapeptyl in saatini merak ettim o zaman öğlen yapayim ben de her gün aynı saatte mi yapılması gerekiyor peki cevabın için de ayriyetten teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…