Hayirli olsun tedavin cnm donndurulmus tedavisi daha kolay 3kere muayene oldum sadece. Sen 12 de yap bence saat sorunun yoksaBen şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum 21 gün kullanicam yani 26 mayısta son hapımı kullanıp bitiricem cuma günü de gonapeptyl e basliycam 4 gün yarım yarım kullanicam adet olunca tekrar kontrole gidicem dondurulmuslarla tranfer olacak inşallah başka bi engel çıkmazsa gonapeptyl in saatini merak ettim o zaman öğlen yapayim ben de her gün aynı saatte mi yapılması gerekiyor peki cevabın için de ayriyetten teşekkürler :)
Benimkide çalışıyor kuzum haftasonlari bile..goya kendi işimiz..kaynanama geldim işte evde sıkılıyorum diye..bugün doktora cildiye ye gittik geldik kontrole..yicez gülüm neden nefret etsek te bebek için katlanıyoruz..dualarım sizinle valla..sizden de güzel haberleri alınca çok mutlu olacağım inan bana..inancını yitirme sakın biraz sabır işte..o bebekleri kucağımıza alınca ya kadar hep risk var malesef..sağ salim inşallah hepimiz alacağız bebekleri..Oh oh. Te basimaydim bu gun. Esim calisti.. ayicime bi öķüz oturdu. Sebebi herhalde rahim duvari inceligi. Persembe kontrol var ya kalinlasma3 ay atacak tedavi.. dua et hersey yolunda gitsin rahim kalinlassin. Inan nardan nefret ederim. Ise yariyor diye nar suyu iciyorum. hamislerin duasi kabul olur
Doktora git kuzum bi bakılsın bak benim lekelerim geçti siyah noktalar için de tonik verdi gülsuyu geçirmez onları dedi..cilt temizliğine gitmiştim sakın gitme bir daha dedi..Ay ne zaman bitcek bu bekleyiş ya oylemi olcak boyle mi olcak derken bigun stresten gidebilirim. Bnm de vucudumda kirmizi döküntü gibi bişey ler cikti. Stres zamanlarimda olur hep.
Inş nar ise yaratmıştır. Seninde tedavin baslar hemen ileri atmasi kotu oluyor. Benimde 2 ay atti cünkü
Canim hsonuna kadar bi bekleyim dedim. Bu ara okulu cok ihmal ettim yine izin almak istemedim olmazsa ctesi ozele giderim. Aslinda bnmde cildim yagli siyah noktalar var. Faydası olur mutlakaDoktora git kuzum bi bakılsın bak benim lekelerim geçti siyah noktalar için de tonik verdi gülsuyu geçirmez onları dedi..cilt temizliğine gitmiştim sakın gitme bir daha dedi..
Benimde gozler acilmiyo canim doyamiyorum uykuya.halsizligim simdilik yok aksamlari 10 dan sonra biraz bulantilarim oluyor bide ne yersem yiyeyim agzimda metal tadi var sanki.Kızlaaar nasılsınız? Ya ben de çok halsizlik ve uyku oluyo sizde de oluyo muu?? Çok fena ya.
Ins guzel haberlerle gel tatlim stres yapma rabbimden hayirlisini dilee dualarim seninle.hamisler ve adaylar lutfen dua edin benim icin yarin test gunum korku heyacan hepsi karrmakarisik
Siyah noktalar sivilceye neden oluyor dedi..onları durdurmak için tonik ile peeling verdi..bide nemlendirici olan ilac..2 gün de toparlandı cildim baya..bakalım tonik ler ise yarayacak miCanim hsonuna kadar bi bekleyim dedim. Bu ara okulu cok ihmal ettim yine izin almak istemedim olmazsa ctesi ozele giderim. Aslinda bnmde cildim yagli siyah noktalar var. Faydası olur mutlaka
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımhamisler ve adaylar lutfen dua edin benim icin yarin test gunum korku heyacan hepsi karrmakarisik
Kızlaaar nasılsınız? Ya ben de çok halsizlik ve uyku oluyo sizde de oluyo muu?? Çok fena ya.
Ben 11 gibi filan kalkiyom ama uykum çok bölük pörçük gece 1 de yatıyorum sürekli uyaniyorum..Yemek yerken birden durmak zorunda kalıyorum.midem almıyor sonra.ben çok üşüyorum ayaklarım hiç sıcak değil donuyorum..Benimde gozler acilmiyo canim doyamiyorum uykuya.halsizligim simdilik yok aksamlari 10 dan sonra biraz bulantilarim oluyor bide ne yersem yiyeyim agzimda metal tadi var sanki.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhamisler ve adaylar lutfen dua edin benim icin yarin test gunum korku heyacan hepsi karrmakarisik
Canim gecmis olsun bu arada yazamadim bi kac gundur.bendede tek tuk sivilceler cikti adet oncesi sivilceler gibi ayni hormonlarin degismesiyle alakaliymis.bende daha coraplarimi cikaramadim usutucem diye korkuyorum.Ben 11 gibi filan kalkiyom ama uykum çok bölük pörçük gece 1 de yatıyorum sürekli uyaniyorum..Yemek yerken birden durmak zorunda kalıyorum.midem almıyor sonra.ben çok üşüyorum ayaklarım hiç sıcak değil donuyorum..
Ayaklarım çok üşüyor kuzum yaa..korkuyorum hasta olcam diye..sabah 8 de kalkiyom fitil için..vücut dengem şaşti resmen..Sen bir daha ne zaman gitcen kontrole ben ayin 27 sinde haftaya çarşamba gene gitcem..hamilelikle alakası yokmuş anı terleme veya vücut ısısının yükselmesi yüzünden o siğil ler çıkıyormuş..şırıngaya çekti..Siyah noktalar içinde cosmed önerdi günde 1 kez tonik sadece hamileyim diye en zararsız olanı verdi..Canim gecmis olsun bu arada yazamadim bi kac gundur.bendede tek tuk sivilceler cikti adet oncesi sivilceler gibi ayni hormonlarin degismesiyle alakaliymis.bende daha coraplarimi cikaramadim usutucem diye korkuyorum.
Fitili sorma beni mahvetti ben gunde 3 kere aliyorum bor birak dese dk rum dunyalar benim olcak.cuma gunu gidicme kontrole haftaya da cinarliya baslicam buyuk ihtimal kendime bi dk ayarlamam gerek.aman dikkat et zamaninda kullan ki kurusunlar hemen.daha once boyle bisi olmusmuydu alerji falan varmi?Ayaklarım çok üşüyor kuzum yaa..korkuyorum hasta olcam diye..sabah 8 de kalkiyom fitil için..vücut dengem şaşti resmen..Sen bir daha ne zaman gitcen kontrole ben ayin 27 sinde haftaya çarşamba gene gitcem..hamilelikle alakası yokmuş anı terleme veya vücut ısısının yükselmesi yüzünden o siğil ler çıkıyormuş..şırıngaya çekti..Siyah noktalar içinde cosmed önerdi günde 1 kez tonik sadece hamileyim diye en zararsız olanı verdi..
Fitil çamaşırları kirletiyor birde yağı akıp eşofmanlar pantolonlar yağından kazık gibi oluyor..sınır oluyorum bir kez giyiyorum bir kıyafeti.12.haftaya kadar fitil devam kuzum..ikizler de yüzümde yoktu vücudum da vardı örümcek ağı gibi çatlaklar..daha farklıydı o..Bu yüzümde iğrenç bir görüntü idi..cumartesi burdaki hastanedeki doktor çalışmıyor çalışsa ctesi giderim burdaki özel hastaneye..kadın dogumcuya..prof hocada çarşambaya çağırdı geçen hafta ctesi gitmiştim artık bebek iyi olduğunu düşündüğü için 2 hafta da bir sonra ay da bir kontrol etcem dedi..Fitili sorma beni mahvetti ben gunde 3 kere aliyorum bor birak dese dk rum dunyalar benim olcak.cuma gunu gidicme kontrole haftaya da cinarliya baslicam buyuk ihtimal kendime bi dk ayarlamam gerek.aman dikkat et zamaninda kullan ki kurusunlar hemen.daha once boyle bisi olmusmuydu alerji falan varmi?
[QUOTEhamisler ve adaylar lutfen dua edin benim icin yarin test gunum korku heyacan hepsi karrmakarisik
sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?