gözünaydınnnnnn arkadaşım hayırlısı olsun :)sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
Gozun aydin canim ins hayirlisiyla kat kat katlansin degerlerin.sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
Çok sevindim canım allah tamamını erdirsin..inşallah kucağına almayı nasip etsin..sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
canım çok sevindim ... allah kucağına aldırmayı nasip etsin. kat kat katlansın değerin.. hamişler artıyor :))) canım sen kimde yaptrmıstın?sonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
Hayirli olsun arkadasim darisi bizlerin basinamedical ahmet zeki isik
Canım öyle düşünme nolursun..Her şeyin zamanı var..hayırlı olan sağlıklı olan bizimle olsun..Sen naptın peki eşine supriz onu söylememiş in bak???:)Hayirli olsun arkadasim darisi bizlerin basina
Kizlar bgn bizim evlilik yıldönümümuz 4 yılı bitirdik massallah.esim cicek pasta almis gelirken. Hediye olarak da gunes gozlugu.Hsonuda cesmeye gidip 1 gece kalacagiz. Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor garibim.bazen kizsamda boyle bi es buldugum icin sansli hissediyrm kendimi. Kizlar bgn fazla duygu yukluyum kusura bakmayin uzun oldu.ama buraya yazinca rahatliyrm.
Eger bnm de bu ay tedavi de sorun cikmasaydi transferim de olsaydi bgnlerde hamile olduğumu ogrenmeyi planliyordum ama nasip degilmis. Ona en cok istediği seyi verecektim hediye olarak ama olmadi
Valla bu sene ben bisey yapmadim acikcasi.biseyde almadim daha.sadece pasta almıştım oda almis 2 tane oldu. Guzel bi aksam yemegi hazirladim.Hsonu bakicam hediye icin. Bu yıl da boyle olsun artik.Canım öyle düşünme nolursun..Her şeyin zamanı var..hayırlı olan sağlıklı olan bizimle olsun..Sen naptın peki eşine supriz onu söylememiş in bak???:)
ah kuzum seni çok iyi anlıyorum.ngeç olsun güç olmasın canım ya. hakkımızda hayırlısı buymuş.Hayirli olsun arkadasim darisi bizlerin basina
Kizlar bgn bizim evlilik yıldönümümuz 4 yılı bitirdik massallah.esim cicek pasta almis gelirken. Hediye olarak da gunes gozlugu.Hsonuda cesmeye gidip 1 gece kalacagiz. Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor garibim.bazen kizsamda boyle bi es buldugum icin sansli hissediyrm kendimi. Kizlar bgn fazla duygu yukluyum kusura bakmayin uzun oldu.ama buraya yazinca rahatliyrm.
Eger bnm de bu ay tedavi de sorun cikmasaydi transferim de olsaydi bgnlerde hamile olduğumu ogrenmeyi planliyordum ama nasip degilmis. Ona en cok istediği seyi verecektim hediye olarak ama olmadi
Erkekler bizim kadar sorun etmiyor yaa..eşimin annesi nin doğumgünü anneler gününde de birşey almadı Zaten..cep tlf alcaktik babası kardeşine almış yeni kadına eskiyi vermisler..tablet vardı bizde onu istiyor du..onuda bana bbm vermişti hediye olan şey başkasına verilmez bizde zaten kayboldu da..annene internete girmesi için al bir tablet hem anneler günü hem doğumgünü hediyesi diyorum 33 yaşındayım annem bu zamana kadar doğumgünü ne bilmiyor diyor..öküz valla öküz..diğer oğlu seyahate gittimi bir yiyecek getirse düşünceli önce oluyor bunu dürtüyoruz da anlamiyor..o yüzden erkekler pek kasmıyor öyle şeyleri valla..Yani benimki öyle..Valla bu sene ben bisey yapmadim acikcasi.biseyde almadim daha.sadece pasta almıştım oda almis 2 tane oldu. Guzel bi aksam yemegi hazirladim.Hsonu bakicam hediye icin. Bu yıl da boyle olsun artik.
Bnm esim almayi sever o konuda bisey diyemem. Iyi kotu biseyler alir durumu oldukca. Bazen ben engellerim alma diye. Mesela bu yil aldigi Güneş gozlugu cok pahali bence markasindan anladim. Bu kadar pahali almasaydin dedim. Uzuluyrm ben sonucta ikimizin parasi. Anneme anlattim o da bosver alsın diyor :)Erkekler bizim kadar sorun etmiyor yaa..eşimin annesi nin doğumgünü anneler gününde de birşey almadı Zaten..cep tlf alcaktik babası kardeşine almış yeni kadına eskiyi vermisler..tablet vardı bizde onu istiyor du..onuda bana bbm vermişti hediye olan şey başkasına verilmez bizde zaten kayboldu da..annene internete girmesi için al bir tablet hem anneler günü hem doğumgünü hediyesi diyorum 33 yaşındayım annem bu zamana kadar doğumgünü ne bilmiyor diyor..öküz valla öküz..diğer oğlu seyahate gittimi bir yiyecek getirse düşünceli önce oluyor bunu dürtüyoruz da anlamiyor..o yüzden erkekler pek kasmıyor öyle şeyleri valla..Yani benimki öyle..
Ben 6+1 de kesemi gordum kalp atimini da gormustum.bugun de kalp atisini duydum canim.selamlar kizlar , hayirli cumalar olsun hepimize insallah nasilsiniz, bebisleriniz nasil
bizde iyiyiz cok sükür degerimiz arttı insallah daha daha cok artar henüz dr gitmedik haftaya git ez nasip olursa insallah hayirlisiyla kesemizi görüp kalp atislarimizi duyar 9 ay sonrada aliveririz kucagimiza insallahh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
buarada sizler kesnizi ve kalp atislarinizi nezaman duymustunuz?
Ben 6+1 de kesemi gordum kalp atimini da gormustum.bugun de kalp atisini duydum canim.
canım hayırlısı olsun.Ben 5. haftada keseyi gördüm.6+1 de gittiğimde kalp atışı yoktu 6+3 te gittiğimde bebeğimin kalbi şükür atıyordu. İnşallah sizde gittiğinizde dünyanın en güzel sesini duyarsınız...oyy oyy ne güzel darisi basimiza insallah hayirlisiyla bizim suan internete göre 5+3 gözüküyor haftaya carsamba gününe dr dan randevu aldik internetteki dogruysa bizde 6+1de dr gitmis olcaz insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder ne heycanli is ya
sen ikisinide ilk gittiginde ögrendin mi?
canım hayırlısı olsun.Ben 5. haftada keseyi gördüm.6+1 de gittiğimde kalp atışı yoktu 6+3 te gittiğimde bebeğimin kalbi şükür atıyordu. İnşallah sizde gittiğinizde dünyanın en güzel sesini duyarsınız...
değerleriniz nasıl canım ??ayyy insallahhh canimm insallahh yillardr bekliyoruz Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah artik saka gibi geliyo insana hala inanamiyoruz kesemizi kalp atislarimizi dualim hayirlisiyla icimize su serpilcek bide ikiz olurmus 2embriyo transfer edildi ama degerlerden belli olurdu heralde hayirlisi sagliklisi olur insallahh
Inss darisi basiniza gunler cok zor geciyor hep bi dusunce acaba ne olacak neyle karsilasicaz rabbim hepimizin yardimcisi olsun.evet ilk gittigimde gordum ikisinide kesenin icinde kalp atimini hemen anliyorsunuz zaten kipirdiyor durmadan.oyy oyy ne güzel darisi basimiza insallah hayirlisiyla bizim suan internete göre 5+3 gözüküyor haftaya carsamba gününe dr dan randevu aldik internetteki dogruysa bizde 6+1de dr gitmis olcaz insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder ne heycanli is ya
sen ikisinide ilk gittiginde ögrendin mi?
değerleriniz nasıl canım ??
Inss darisi basiniza gunler cok zor geciyor hep bi dusunce acaba ne olacak neyle karsilasicaz rabbim hepimizin yardimcisi olsun.evet ilk gittigimde gordum ikisinide kesenin icinde kalp atimini hemen anliyorsunuz zaten kipirdiyor durmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?