- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
değerler bazen yanıltıcı olabiliyormuş okuduğum inşallah Allah gönlünüze göre verir.Bende çok istedim ikiz olsun ama kısmet tekmiş.olsun tek olsun bizim olsun Allah'a çok şükür bugünleri gösterdi. İnan endişe hiç bitmiyor 4 ayı geçti hala inanamıyorum hamile olduğumu çok uzun zaman bekleyince.Kalp atışlarını duyunca şu riskli 3 ayı atlatsak diyosun o geçiyo acaba napıyo bi kıpırdasa rahat etsek diyosun...İnşallah böyle geçer ve kucaklarımızda görürüz.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...degerlerimiz
11.gün 75
13.gün 157
15.gün 283
22.gun 2384
Aynen öyle aminnn insallahh canimm
çok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah ahmet beydi dimi doktorunsonucum pozitif arkdslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh cumartesi tekrar kan vericem
değerler bazen yanıltıcı olabiliyormuş okuduğum inşallah Allah gönlünüze göre verir.Bende çok istedim ikiz olsun ama kısmet tekmiş.olsun tek olsun bizim olsun Allah'a çok şükür bugünleri gösterdi. İnan endişe hiç bitmiyor 4 ayı geçti hala inanamıyorum hamile olduğumu çok uzun zaman bekleyince.Kalp atışlarını duyunca şu riskli 3 ayı atlatsak diyosun o geçiyo acaba napıyo bi kıpırdasa rahat etsek diyosun...İnşallah böyle geçer ve kucaklarımızda görürüz.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Tahlil den sonra 15.gün ultrasonda gözüktü.24 nisan da tahlil istedi doktorum..9 unda ultrasonda gözüktüselamlar kizlar , hayirli cumalar olsun hepimize insallah nasilsiniz, bebisleriniz nasil
bizde iyiyiz cok sükür degerimiz arttı insallah daha daha cok artar henüz dr gitmedik haftaya git ez nasip olursa insallah hayirlisiyla kesemizi görüp kalp atislarimizi duyar 9 ay sonrada aliveririz kucagimiza insallahh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
buarada sizler kesnizi ve kalp atislarinizi nezaman duymustunuz?
canım iyiyiz hepimiz sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?İyi akşamlar kızlar 3-4 gündür giremiyorum. Nasılsınız
canım nasıl oldun?Tahlil den sonra 15.gün ultrasonda gözüktü.24 nisan da tahlil istedi doktorum..9 unda ultrasonda gözüktü
evet canım bende sormuştum ahmet zeki ışık mış dktoru. sen nasılsın canım? nasıl gidiyor? stresini azaltabildiin mi?çok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah ahmet beydi dimi doktorun
İyiyim kuzum sen nasılsın..kaynanamdayim burası çok yoğun trafik var habire gelen giden birileri oluyor..pek nete giremiyorum..eskiden burda oturduğum için komşularda tanıyor beni sagolsunlar kaynanamda kendi gezemiyor diye benim yüzümden topluyor milleti :)canım nasıl oldun?
Ben 6 aydır tedavideyim benden sonra başlayan arkadaslarımın hepsi hamiş inşaallah darısı basımıza cnm bnm doktorum ahmet hocam bakalım artık hayırlısı ben biraz daha iyi gibiyim ama hiç bekli olmuyo karmasık duygularım temizlige verdim kendimi kaç gündür kafamı dagıtmaya çalısıyorum işte hemde iğnelere başlamadan halledeym dedim sen nasılsın cnm ?evet canım bende sormuştum ahmet zeki ışık mış dktoru. sen nasılsın canım? nasıl gidiyor? stresini azaltabildiin mi?
Hiç bir yere..kaynanam lar akşam ufak kardeşinin eşimin yani gösterisi var oraya gitcekler..gıcık elti ve kocasını da çağırmışlar ben hamileyim diye beni götürmüyorlar..eşim iste..napim iste...takıliyoz gene kaynana kayınpeder kahvaltıdan kalktık şimdiGünaydınnnn canlarım musmutlu hafta sonları neler yapıyosunuz nerelere gidiyosunuz bakayım :)
senin için iyi olmuştur. biraz kafa dağıtırsın. sevindim. ben iyiyim canım perşembe günü gittim doktora 6mm olmuş salı günğ tekrar gideceğim. bakalım. :)İyiyim kuzum sen nasılsın..kaynanamdayim burası çok yoğun trafik var habire gelen giden birileri oluyor..pek nete giremiyorum..eskiden burda oturduğum için komşularda tanıyor beni sagolsunlar kaynanamda kendi gezemiyor diye benim yüzümden topluyor milleti :)
Takiliyorum işte napim..haberdar et bizi..senin için iyi olmuştur. biraz kafa dağıtırsın. sevindim. ben iyiyim canım perşembe günü gittim doktora 6mm olmuş salı günğ tekrar gideceğim. bakalım. :)
Ben anca uykumda geziyorum canim :)Herkesler izmirli kızlar gezmekteler mi acabaaaa???
yok kuzum evdeyim bu gün maç var:))) eşim hayatta çıkmaz bir yere.. zaten çalışıyor. gelince de maç izler. :))) bende temizliğe daldım..Herkesler izmirli kızlar gezmekteler mi acabaaaa???
Ne tatlıdır rüyada da gezmek ama..astral seyahat yapmak lazım..Ben anca uykumda geziyorum canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?