Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

degerlerimiz
11.gün 75
13.gün 157
15.gün 283
22.gun 2384

Aynen öyle aminnn insallahh canimm
değerler bazen yanıltıcı olabiliyormuş okuduğum inşallah Allah gönlünüze göre verir.Bende çok istedim ikiz olsun ama kısmet tekmiş.olsun tek olsun bizim olsun Allah'a çok şükür bugünleri gösterdi. İnan endişe hiç bitmiyor 4 ayı geçti hala inanamıyorum hamile olduğumu çok uzun zaman bekleyince.Kalp atışlarını duyunca şu riskli 3 ayı atlatsak diyosun o geçiyo acaba napıyo bi kıpırdasa rahat etsek diyosun...İnşallah böyle geçer ve kucaklarımızda görürüz.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

aminn insallahh

Tahlil den sonra 15.gün ultrasonda gözüktü.24 nisan da tahlil istedi doktorum..9 unda ultrasonda gözüktü

evet canım bende sormuştum ahmet zeki ışık mış dktoru. sen nasılsın canım? nasıl gidiyor? stresini azaltabildiin mi?
Ben 6 aydır tedavideyim benden sonra başlayan arkadaslarımın hepsi hamiş inşaallah darısı basımıza cnm bnm doktorum ahmet hocam bakalım artık hayırlısı ben biraz daha iyi gibiyim ama hiç bekli olmuyo karmasık duygularım temizlige verdim kendimi kaç gündür kafamı dagıtmaya çalısıyorum işte hemde iğnelere başlamadan halledeym dedim sen nasılsın cnm ?

Günaydınnnn canlarım musmutlu hafta sonları neler yapıyosunuz nerelere gidiyosunuz bakayım :)
Hiç bir yere..kaynanam lar akşam ufak kardeşinin eşimin yani gösterisi var oraya gitcekler..gıcık elti ve kocasını da çağırmışlar ben hamileyim diye beni götürmüyorlar..eşim iste..napim iste...takıliyoz gene kaynana kayınpeder kahvaltıdan kalktık şimdi

senin için iyi olmuştur. biraz kafa dağıtırsın. sevindim. ben iyiyim canım perşembe günü gittim doktora 6mm olmuş salı günğ tekrar gideceğim. bakalım. :)

Ben Erol Tavmergen'de oldum tüp bebek tedavimi. İlk denememizdi ve olumlu sonuçlandı..inşallah bebeğimi de kucağıma alırım, sağlıkla. Doktorumdan çok memnunum kızlar. Herkese tavsiye ederim. Evet sizinle uzun uzadıya moral konuşmaları yapmıyor belki ama işini çok iyi yapıyor. Benim için de bu önemliydi. 38 yaşındayım ve vakit kaybetmek istemiyordum. Bu sebeple hiç başka doktora gitmeden Tavmergen hocaya gittik. Bana çare oldu,umarım hepinize de olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…