Evet yaa maç var..senin eşinde baya çalışıyor kuzum ne is yapıyordu..hangi takımı tutuyor benimki bjk ben gs bugün babası da var nasıl izliyebilcemmi bakalım hepsi beşiktaş olunca zaten şampiyon da olamıyorlar diye kuduruyorlaryok kuzum evdeyim bu gün maç var:))) eşim hayatta çıkmaz bir yere.. zaten çalışıyor. gelince de maç izler. :))) bende temizliğe daldım..
evet canim Ahmet beyçok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah ahmet beydi dimi doktorun
Canım tebrik ederım. Ben de Salı gunu test yapıcam. Ahmet hocaya gidiyorum ilk denemem. Bu topice yeni baktım. Senin 3. Gun embriyosu muydu 2 tane mı transfer oldu? Belirtin oldu mu merak ettim :)medical ahmet zeki isik
evet 3. gun embriyosu yastan dolayi tek transfer oldu belirtim olmadi hatta endiselenmistim belirti yok diye ama Rabbim nasip ederse olmayacak birsey yok bol bol dua edin namaz kilin insCanım tebrik ederım. Ben de Salı gunu test yapıcam. Ahmet hocaya gidiyorum ilk denemem. Bu topice yeni baktım. Senin 3. Gun embriyosu muydu 2 tane mı transfer oldu? Belirtin oldu mu merak ettim :)
Bugunlerin taadini cikar sekerim bol bol gez.bak istesemde cikamiyorum uyku hali mide bulantisi vs. Mac fasli bizdede var esime kalsa topluyacakti milleti basima allahtan son anda engelledim cok dusuncesiz bu erkekler cookkk..En gezenti benmisim sanirim. Guzel bi hsonu ve evlilik yıldönümü kutlamasi oldu. Çeşme de 1 gece kaldik bgn dönüşte alacatiya ugradik. Sonra novada outlet gelincede kyaka carsiya ugradik. Baya yoruldum ama degdi. Biraz dinleneyim yrn icin yemek ve utu yapicam bnmde kocis gs bjk macini izleyecek. O arada yaparim
3 yildir bu son bu gunlerin tadini cikar diyip duruurm kendime ama bu sure biraz uzun olmadi mi ne? ? ?Bugunlerin taadini cikar sekerim bol bol gez.bak istesemde cikamiyorum uyku hali mide bulantisi vs. Mac fasli bizdede var esime kalsa topluyacakti milleti basima allahtan son anda engelledim cok dusuncesiz bu erkekler cookkk..
Bende oyle ama yapacaak bisi yok canim az kaldi kurtulcaz ins. :)Ya ben maç sesi duymak istemiyorum vır vır vır
Rabbim zamanini gununu saatini yazmistir canim benim en buyuk silahimiz dua ins sabirr..3 yildir bu son bu gunlerin tadini cikar diyip duruurm kendime ama bu sure biraz uzun olmadi mi ne? ? ?
Neyse hepsinin ayri guzelligi var hamileligin tadini cikar sende yat bol bol.bende yaz gelsede dinlensem artik diyrm. Evet cok düşüncesizler .bnmkide kuzenini cagirmis allahtan isi varmis gelmediler. Tatil donusu bi de gel ev topla hazirlik yap aksam misafir agirla sabah erkenden kalk ise git. Soylemesi bile zorrr
satış temsilcisi canım benim:))) çok çalışıyor sorma acayip iş kolik... gs li eşim fanaik ben hiç takım tutmam. nefret ederim:) bu konuda o da büyük konuşmuş. hayatta istemem takım tutmayan futbol sevmeyen birile asla olamam diyordu... :)))) elimde olsa saaya girer topu keserim:))))Evet yaa maç var..senin eşinde baya çalışıyor kuzum ne is yapıyordu..hangi takımı tutuyor benimki bjk ben gs bugün babası da var nasıl izliyebilcemmi bakalım hepsi beşiktaş olunca zaten şampiyon da olamıyorlar diye kuduruyorlar
Rabbim zamanini gununu saatini yazmistir canim benim en buyuk silahimiz dua ins sabirr..
sabır sabır. bizimde imtihanımız bu.. ben inanıyorum az kaldı.. kızlar bize de dua edin:)))3 yildir bu son bu gunlerin tadini cikar diyip duruurm kendime ama bu sure biraz uzun olmadi mi ne? ? ?
Neyse hepsinin ayri guzelligi var hamileligin tadini cikar sende yat bol bol.bende yaz gelsede dinlensem artik diyrm. Evet cok düşüncesizler .bnmkide kuzenini cagirmis allahtan isi varmis gelmediler. Tatil donusu bi de gel ev topla hazirlik yap aksam misafir agirla sabah erkenden kalk ise git. Soylemesi bile zorrr
Hey allahım..benimkinin saydığı laf kalmadı valla bir görsen eskiden daha çok izlerdim takip ederdim futbolcuları eşim çok fanatik olunca gina geldi galiba o bütün takımları izliyor da :) ben derbi izliyorum sadece artık allah kolaylık versin özel sektörde pazar günü izin olmuyormu bu ne yaaa..hadi benimki mecbur elemanı yok kendi işi müşteriler de geliyor bende yardım edemeyince istanbula git gel ofisin dengesi bozuldu..yetişemiyor 3 aydır pazar görmedi adamın yüzüsatış temsilcisi canım benim:))) çok çalışıyor sorma acayip iş kolik... gs li eşim fanaik ben hiç takım tutmam. nefret ederim:) bu konuda o da büyük konuşmuş. hayatta istemem takım tutmayan futbol sevmeyen birile asla olamam diyordu... :)))) elimde olsa saaya girer topu keserim:))))
canım günaydın çarşamba gittim romotoloji onay vermediği içn başlamadılar bir sürü tahlil verdim onun sonucuna göra yapılacakarkadaşım çok sevindim hayırlısı olsun tedavin umarım son tedavin olur rabbim bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle :)
korkma kuzum o bel ağrısı normal. 9 ay olacakmış.:) yamnlış hatırlamıyorsam öyle demişlerdi bana..Ya kızlar biraz bel ağrım var sizdede oluyor mu çok korkuyorum
hafta içi izni canm. hafta sonları çalışıyor. ben çalışıyorken zor oluyodu. benim izin pazar onun hafa içi.. şimdi çalışmayınca daha kolay yarın tekrar kontrlüm var.ç bakalım ne durumda:)Hey allahım..benimkinin saydığı laf kalmadı valla bir görsen eskiden daha çok izlerdim takip ederdim futbolcuları eşim çok fanatik olunca gina geldi galiba o bütün takımları izliyor da :) ben derbi izliyorum sadece artık allah kolaylık versin özel sektörde pazar günü izin olmuyormu bu ne yaaa..hadi benimki mecbur elemanı yok kendi işi müşteriler de geliyor bende yardım edemeyince istanbula git gel ofisin dengesi bozuldu..yetişemiyor 3 aydır pazar görmedi adamın yüzü
Haberdar et bizi gelişmelerden mutlaka canım..hafta içi izni canm. hafta sonları çalışıyor. ben çalışıyorken zor oluyodu. benim izin pazar onun hafa içi.. şimdi çalışmayınca daha kolay yarın tekrar kontrlüm var.ç bakalım ne durumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?