Kaynanam daaaa:)kızlar nerdesiniz:))))
evdeeeeekızlar nerdesiniz:))))
ederim canım.Haberdar et bizi gelişmelerden mutlaka canım..
kuzum ya az kaldı sabret canım sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. 2 hafta var okulların kapanması.. allah korusun canım.. dualarım seninle.Burdayımmn evdeeee
Rapor alıp dinlenmek istiyorum işte çok yoruluyorum kurum amiri rapor alırsan hakem hadtaneye yolların seni. Deyip tehdit ediyor ne yapmalıyım çok yoruluyorum kızlarrr bebeğime bi şey olmasınne yapıcam ben şimdi
kıyamam
kuzum ya az kaldı sabret canım sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. 2 hafta var okulların kapanması.. allah korusun canım.. dualarım seninle.
ben işteyim canımkızlar nerdesiniz:))))
sen nerde hemşiresinki canım hastaneye yollamakla tehdit ediyor seni.İnsan biraz insaflı olur ya görmüyomu haliniBurdayımmn evdeeee
Rapor alıp dinlenmek istiyorum işte çok yoruluyorum kurum amiri rapor alırsan hakem hadtaneye yolların seni. Deyip tehdit ediyor ne yapmalıyım çok yoruluyorum kızlarrr bebeğime bi şey olmasınne yapıcam ben şimdi
Hayırlı güzel haberler inşallah cnm sonucu aldınmı?Kızlar gunaydın
Bugun test günüm bırazdan medıkal parka doğru yola çıkıyorum. Umarım güzel haberler alırım ben de ..
Özel hastanemi devlet hastanesi mi nasıl bir yer yaa..Özel hastane bile olsa çıkaramaz seni çıkarırsa da ise iade acarsın..sağlık bu..ne manyak yöneticiler var..Ve 38 yaşındayım
İnsafsızlık işte ne yapayım
Ne olur bana bi akıl verin(
Devlet hastanesi canım ne özeliÖzel hastanemi devlet hastanesi mi nasıl bir yer yaa..Özel hastane bile olsa çıkaramaz seni çıkarırsa da ise iade acarsın..sağlık bu..ne manyak yöneticiler var..
İçinden nasıl geliyorsa öle davran zor yollardan geciyoruz kolay değil yasadıklarımız doktor dinlenmen gerek falan dedimi? Hangi hastanede çalışıyosunDevlet hastanesi canım ne özeli
Canım merhabaHayırlı güzel haberler inşallah cnm sonucu aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?