Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canım merhaba
Sonucu aldım ama iyi degıl 19 çıkmış. Dr Perşembe tekrar bakalım dedi. Heralde kimyasal gebelık olacak. Yınede bir umut var tabi hayırlısı artık ...
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm inşallah yükselir Ahmet bey mi doktorun

Kizlar dr gittim. Rahim kalinligim simdilik iyimis. Bu ay regly le basliyoruz yumurta buyutmeye. Sonra dondurulacak. Bakalim ne olacak. Hakkimizda hayirlisi.. dualarinizi bekliyorum kizlar. Stresli gunler basliyor.

Kizlar dr gittim. Rahim kalinligim simdilik iyimis. Bu ay regly le basliyoruz yumurta buyutmeye. Sonra dondurulacak. Bakalim ne olacak. Hakkimizda hayirlisi.. dualarinizi bekliyorum kizlar. Stresli gunler basliyor.
hadi hayırlısı cnm benimde bu ay olucak büyük ihtimalle aynen stress tavan bendede dualarımdasın

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm inşallah yükselir Ahmet bey mi doktorun
Evet canım Ahmet bey. Ilk denememdı artık kaderımızdekını yasayacağız. Perşembe yapılacak test gıdısatı bellı edecek. Ancak boyle dusuk başlayanları hep araştırdım forumlarda. Olumlu olan var ama 10 kısıyı okuduysam ancak 2 tane bebegını doğuran olmus. Değer düşükten başlayıp katlanabılıyor okuduklarımda ancak sonrasında dusuk olmus buyuk kısmında. Artık Hakkımda hayırlısı ellimden gelen bırsey yok..

canım günaydın çarşamba gittim romotoloji onay vermediği içn başlamadılar bir sürü tahlil verdim onun sonucuna göra yapılacak
hayırlısı olsun arkadaşım herşey yoluna girsin öyle başlarsın bende gelen gidenden bir türlü vakit bulupta giremiyorum umarım bütün arkadaşlar herkes iyidir ve herşey yolundadır :)

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum,
takip ettiğim kadarıyla hepiniz epey bilgilisiniz bu konularda .
bir arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyor ve gonal iğne vermiş doktoru,
ilkini hastahanede uygulamışlar ama diğer 3 gün yanlış doz uygulamış kendisi,
olması gerekenden daha az yani durum farkedilmiş vs çözmüşler sonra ama,
yumurtanın biri ileride gidiyormuş doktor ileride gidenleri es geçelim diğerlerine bakalım demiş .
Ama arkadaşımın çok canı sıkkın .. Bu hayati bir hata mı tüp bebek tedavisinde bir bilginiz var mı =?
Ben inşallah buradan güzel şeyler duyarsam kendisine aktarmak istiyorum .

Hayati bir hata olacagini sanmiyorum.ben pko luyum yumurtalarim dengesiz ilerliyordu geridekiler 15 16 iken 2 tanesi 21 olarak buyumuslerdi doktorum hemsireye catlamasin diye igne yaptirdi o dakikada ama ignenin adini sormamistim acikcasi sonrada diger yumurtaalarim buyuyene kadar o 2 tanesi oylece beklemisti.

Çok teşekkürler cevabın için .
Arkadaşımın doktoru bunu direkt es geçiyoruz arkadan gelenlere bakacağız demiş .
Doktor da şu noktoda önemli olmadığını söylemiş ama çok üzgün maalesef kendisi .

Yumurtalari kaliteli ve coksa yasida gencse doktor oyle.uygun gormustur vardir elbet bildigi dk run.bosuna uuzlmesin arkadasinda buyuyecek olanlarida etkiler stres rahat biraksin kendini pozitif dusunmeye calissin..

Yumurtalari kaliteli ve coksa yasida gencse doktor oyle.uygun gormustur vardir elbet bildigi dk run.bosuna uuzlmesin arkadasinda buyuyecek olanlarida etkiler stres rahat biraksin kendini pozitif dusunmeye calissin..

Çok saol canım ben de sizden bir öğrenip ona göre konuşmak istedim .
Çok çok teşekkürederim ..
Benim de anne olmam için tek şansım tüp bebek o yüzden çok iyi anlıyorum
arkadaşımı ..
Muhtemelen dediğin gibi düşündü doktor ..
Allah işlerini rast getirsin .

canım tup bebekte ılaclarla normalde her ay 1 tane olarak gelısen yumurtamızın sayısını arttırıyorlar.
Verılen ılaclar ve kısının durumuna gore herkesde yumurtaların gelısımı farklı oluyor.Polıkıstık olan arkadaşlarda 20-25-30 lara varan yumurtalar gelısebılıyor, bazı kısılerın de yumurta rezervlerı azaldığından vs bazen 1-2 yumurta bıle zor gelısıyor.Bu nedenle herkesın durumu farklı, ılaclara vücudun verdıgı yanıtlar farklı.
Ancak onemlı olan 1 tanesının erken gelısmıs olması sorun degıl, dıger yumurtaları varsa senkronıze olarak buyumeye devam eden onları takıp edecekler, doktor zaten sorun olmaz dedı ıse rahat olsun, demekkı geriden gelen kusuk yumosları var kı oyle dedı..
mesela benım ılac kullandığım zamanlarda 12-13 yumurtam oluşmuştu, yumurta toplama ıslemı yapıldığında 8 tanesı toplanabıldı, onlardan 5 tanesı doldu cıktı, 3 tanesı de dollendı..yanı onemlı olan kalıtelı döllenerek sağlıklı devam eden embrıyoların oluşması..eger kalıtelı ve yüksek sayıda yumurta oluşuyorsa tabıkı avantajlı, ancak 1 tane kalıtelı embrıyo bıle tutabılır sonuç olarak bıraz da kader kısmet..
arkadaşına soyle rahat rahat devam etsın..ters bırsey olsa doktor keselım ılacları vs der ıptal eder tedavısını..

Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins.bizlerde boyle sinaniyoruz sabir sabir inss elbet rabbim bizlerinde yuzunu guldurecek darisi seninde basina ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…