canım nasılsın? nasil gidiyor hamişlik. başladın mı dışarı çkmaya.Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins.bizlerde boyle sinaniyoruz sabir sabir inss elbet rabbim bizlerinde yuzunu guldurecek darisi seninde basina ins.
Bugun ilk kez bostanli pazarina gittim dunya varmis :))) sabahlari ve geceleri mide biraz yoruyo cok sukur baska sıkıntı yok..sen nasilsin tatlim moraller iyi dimi..canım nasılsın? nasil gidiyor hamişlik. başladın mı dışarı çkmaya.
Ay neiyi yapmışsın bende bostanliya gideyim dedim ama vazgectim sonra. Insallah bundan sonra daha rahat edersin 12.hafta gecince biraz daha iyi oluyor ablamdan biliyrm.Bugun ilk kez bostanli pazarina gittim dunya varmis :))) sabahlari ve geceleri mide biraz yoruyo cok sukur baska sıkıntı yok..sen nasilsin tatlim moraller iyi dimi..
oh oh iyi yapmışsın camım.senin adına çok sevindim. sabahları çubuk kreker yiyebilirsin miğde bulantına iyi geliyor... hatta baş ucunda bulundur kalkar kalkmaz bi kaç tane ağzına at. bana dr böyşe söylemişti..Bugun ilk kez bostanli pazarina gittim dunya varmis :))) sabahlari ve geceleri mide biraz yoruyo cok sukur baska sıkıntı yok..sen nasilsin tatlim moraller iyi dimi..
canım ya bende çok merak ettim. evi bilsem bi gidip bakacağım.. bu gün hiç yok dun kötüyüm yazmışş...
Aynen kızlar bende merak ettim kaderim nerelerdesin iyimisin?canım ya bende çok merak ettim. evi bilsem bi gidip bakacağım.. bu gün hiç yok dun kötüyüm yazmışş...
Kraker iyi geliyor canim da baska sorunlar var :)) ferro sanol kullaniyorum demir ilaci yan etkisi kabizlik mahvetti benioh oh iyi yapmışsın camım.senin adına çok sevindim. sabahları çubuk kreker yiyebilirsin miğde bulantına iyi geliyor... hatta baş ucunda bulundur kalkar kalkmaz bi kaç tane ağzına at. bana dr böyşe söylemişti..
ben iyiyim kuzum hatta çok heyecanlıyım. :)) bu reglym de başlıyoruz iğnelere tekrar..
Ins canim su haftalari bi atlatabilsem bu haftalarda cok gerginim gecen gebeligimi bu haftalarda kaybetmistim
günaydın canım .Bende ferro sanol kullanıyorum ilk başta bende kabızdım.Sonra hergün 2 incir yiyip üstüne su içtim ve hergün bir tane activia yiyorum.Buaralar normale döndü şükür tavsiye ederim.Activiayı dr. sordum yiyebilirsin dedi...Kraker iyi geliyor canim da baska sorunlar var :)) ferro sanol kullaniyorum demir ilaci yan etkisi kabizlik mahvetti beni( ins canim hayirlisiyla bu kez hersey daha guzel olacak dualarimdasin her zaman.
canım öyle düşünme .Bende geçen sefer 8. haftalarda kaybettim ama şimdi çok şükür.İyi düşün kendinide bebeğinide strese sokma az kaldı 3 hafta sonra 3 ay dolcak hayırlısıyla....Meryem suresini oku hergün 68 kere El Muhyi çek canım...Ins canim su haftalari bi atlatabilsem bu haftalarda cok gerginim gecen gebeligimi bu haftalarda kaybetmistim( bostanliya gittim rahatladim birazcik iyi geldi tam terapilik :))
Gunaydin tatlim.artik gecmiycek diye agliyorum wc ye gittigim de canim inanilmaz aciyor.1 haftadir sabah ac karnina kayisi atiyorum kaynar suyun icine iciyorum ama fayadasi olmadi bu kez birde inciri deniyim bakalim activiayi sade olanlarindanmi tuketiyorsun meyveli olanlarindanmi.günaydın canım .Bende ferro sanol kullanıyorum ilk başta bende kabızdım.Sonra hergün 2 incir yiyip üstüne su içtim ve hergün bir tane activia yiyorum.Buaralar normale döndü şükür tavsiye ederim.Activiayı dr. sordum yiyebilirsin dedi...
meyveli olanlardan yiyorum canım...Dene inşallah sanada faydası olur.Bende ağlıyordum wc de 1 saat kalıyordım.şimdi şükür daha iyi...Gunaydin tatlim.artik gecmiycek diye agliyorum wc ye gittigim de canim inanilmaz aciyor.1 haftadir sabah ac karnina kayisi atiyorum kaynar suyun icine iciyorum ama fayadasi olmadi bu kez birde inciri deniyim bakalim activiayi sade olanlarindanmi tuketiyorsun meyveli olanlarindanmi.
Rabbim bi kavustursa artik mucizesine bizleri...zaman sanki cok yavas ilerliyo zor gunleri bi atlatsak ne iyi olacak.cok saol canim birbirimizi burda o kadar iyi tamamliyoruzki iyiki varsinizz..canım öyle düşünme .Bende geçen sefer 8. haftalarda kaybettim ama şimdi çok şükür.İyi düşün kendinide bebeğinide strese sokma az kaldı 3 hafta sonra 3 ay dolcak hayırlısıyla....Meryem suresini oku hergün 68 kere El Muhyi çek canım...
Valla iyiki bu kadınlar klübü açılmış iyiki varız hepimiz.Bu zor günlerde birbirimizden bilgi destek alıyoruz.Ben 40 gün raporluydum burası olmasa o stresle kafayı yerdim evde.Rabbim bi kavustursa artik mucizesine bizleri...zaman sanki cok yavas ilerliyo zor gunleri bi atlatsak ne iyi olacak.cok saol canim birbirimizi burda o kadar iyi tamamliyoruzki iyiki varsinizz..
Canım düşük mu olmuştu kalbimi durmuştuIns canim su haftalari bi atlatabilsem bu haftalarda cok gerginim gecen gebeligimi bu haftalarda kaybetmistim( bostanliya gittim rahatladim birazcik iyi geldi tam terapilik :))
meyveli olanlardan yiyorum canım...Dene inşallah sanada faydası olur.Bende ağlıyordum wc de 1 saat kalıyordım.şimdi şükür daha iyi...
Vücut bu haftalarda progesteron çok aşırı salgılarmış eee bide dışardan biz fitil ilaç takviyesi yapıyoruz..o yüzden kabız oluyormuşuz..allah kolay lik versin zor is kabızlıkGunaydin tatlim.artik gecmiycek diye agliyorum wc ye gittigim de canim inanilmaz aciyor.1 haftadir sabah ac karnina kayisi atiyorum kaynar suyun icine iciyorum ama fayadasi olmadi bu kez birde inciri deniyim bakalim activiayi sade olanlarindanmi tuketiyorsun meyveli olanlarindanmi.
Kalbi durmustu canim.Canım düşük mu olmuştu kalbimi durmuştu
Oldukca merak ettik canim seni en son karnim agriyo yazmistin bi dahada yazmayinca meraklandik.mide bulantim olmasa cok sey yapicamda yapamiyorum sabah activa aldirdim yarisini yedim basladi donmeye mide.sabah ac karnina 1 su bardagi kaynar suya kayisi atiyorum iliyinca zar zor icmeye calisiyorum bir kasik zeytinyagini zor yutuyorum benim doktorda ilaci kesinlikle veremem dedi fitil dahi vermedi lifli gidalar yicen dedi ama faydasi yokki hicbiseyin acliktan elim ayagim titriyo yiyemedigimden dolayi.Vücut bu haftalarda progesteron çok aşırı salgılarmış eee bide dışardan biz fitil ilaç takviyesi yapıyoruz..o yüzden kabız oluyormuşuz..allah kolay lik versin zor is kabızlıktoz prebiyotik deneyin yoğurtla karıştırıp yiyin..geçen hamileligimde çok ise yaramıştı bu sefer pek göremedim gerçi..doktor şurup verdi şimdi ona başlayacağım bende lif li gıdalar la beslen dedi hatta hergun kefir iç dedi..hic sevmem ama çok faydalıymış..iç mutlaka kabızlığa da iyi geliyormus doktorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?