Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kuzum ya iyi oldigina sevindim. Merak ettim bu kiz girerdi nolduki dedim. Kabizlik cok fena beslenmeye dikkat etmedigimde bende olurdum. Bol yesillik ye. Miden alirsa yulaf ye süt le pisir. Bide sr bana kepek ye demisti bildigin saf kepek yogurda karıştır.

Eltin niye şok ki onu anlamadim?

Kizlar benim kafam karisti sizler seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyormususnuz? Az once canan karatay tv programinda eger yaptirirsaniz kan pihtilasmasi olur dedi

Kalıyoruz burda diye..suratı düştü kuzum..bozuldu hanımefendi..hep kendisi önde olacak diye..ne olcak..

Kalıyoruz burda diye..suratı düştü kuzum..bozuldu hanımefendi..hep kendisi önde olacak diye..ne olcak..
Bizimkide hamile ya artik kimbilir neler yapiyodur. Hic gormedim konusmadim hamileligini bildigimden beri zaten oyle tel ile fln da konusmuydk ama kotude değiliz kilometreler var aramizda uzak yani. Bana ve kayinvalideye. Ama bastan bir iki anlatti dr a gitmis dr soyle demiş vs gibi bakti ben dinlemiyrm orali olmuyrm anlatmiyor artık. Duymakta istemiyrm. Bilmiyrm ben mi kötüyüm kotu mu dusunuyrm bazen tereddut ediyrm. Ama içimden baska bişey yapmak gelmiyor. Kiskanc degilim. Ama artik insanlarin çocukla ilgili konusmalari beni üzüyor. Bebek goŕmek hamile haberi duymak istemiyrm.buradaki arkadaşlar haric. bana bi akil verin ben surekli aglamakliyim. Normal mi bu ne kadar surecek böyle nereye kadar.

selam kızlar 3 yıllık evliyim 3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik genetik testi temiz çıktı fsh yüksek medical parkta yaptırdık tüm tahlillerimizi eşimin tese olması gerekiyor ama ilaç tedavisi başlanmadı başka azospermi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen neler yapıldı sizlere

Normal canım psikolojik savaş veriyorsun kendi içinde biraz rahatlaman lazim..onun sana anlatması aptalca sonucta sen çaba gosteriyorsun o ayıp etmiş ben hic bir şey soylemedim soylememde nispet yaparmış gibi ki ben 7 senelik evliyim o daha 1.5 senelik kaç defa neler atlattım..o onun (seninkinin)terbiyesizliği..görgüsüzlüğü..hic takma bile onu..sen kendine bak eşine bak..biraz yardim alsan kuzum biraz rahatlarsın gibi geliyor bu şekilde olcağı varsa bile kendini aşağıya cekiyorsun enerjini düşürüyorsun..

Anlatan kayinvalideydi zaten. Ki o da biliyor ugrastigimi dr lara gittigimi. N ekadar uzulecegimi dusunmuyor heralde. Esim bile uzuluyor icine atiyor bence belli etmiyor oglak erkegi ne de olsa. Kayinvalide 3gun olmus bebegi ogreneli disari cikmistik ben yoruldum dinlencem diye bizi atlatip bebege hediye almisti sonrada bak dedi bana bende gerek yok dedim. Anlayan anlardi degil mi. Gozume sokmanin anlami yok.Esimde alma daha dur ugursuzluk dedi.
Biliyrm onlarda torun istiyor ama elimden bisey gelmiyor.
Hic denemedim reiki yoga fln. Nasil yapabiliri. Netten video bakayim. Aslinda sahil yürüyüşleri yapıyordum. Ohss den beri biraktim kilo da almayayim diye korkuyrm. Olmazsa yürüyüşe baslayayim.
Kafani sisirdim kuusra bakmyin kizlar hakkinizi helal edin

Olur mu kuzum bugün ben sana yarın sen bana destek oluyoruz hep burda..ben rahatlıkla evden çıksam gidicem yogaya..reiki için el alman gerekiyor usta biri cakralarini açması lazim..hatta dun alsancakta doktordan çıkışta nefes kursuna bakacaktım esim reiki yi hallettinde o kaldı dedi..bende umrumda değil reiki ile kendim enerjimi iyi ettim bana ne usta olup millete yardım etcegime burda kalayım yerden ama sen kendine bak sen de bir adim ilerleme yok dedim..bana gore hep aynısın..insanlar değişmez onların davranışlarını degistiremezsin..o yüzden sen bakış acini değiştireceksin..ben eşime soyluyom söyleyeceğimi hemen anında farkederse annesine söylüyor mesela kaynanam konuşurken diğer gelininden bahsediyor şöyle boyle diye ben sinir oluyorum onu soran yok neden onu bana anlatma gereği duyuyor..esim geçen bana git yat obur odaya dedi ben anladım benim yanimda annesini bozmak istemedi..ben çıktım mutfaktan söyledi söyleyeceğini..onu ikide bir sokmasının veya anlatmasının gerek siz olduğunu o günden beri kaynanam anlatmıyor o gelinini..çünkü her söylediği şeyde bana onu övüyor gibi geliyor üzülüyorum alınıyorum..biraz esin müdahale etse belki sınırı bilir kaynanan bence sen yada ben cevap versek biz batarız biliyorum o zaman soğukluk giriyor kiriliyorlar çünkü biz eliz..

Bazen insanlara direk söylemek gerekiyor ama her ne kadar biz söylesek te geliniz iste..batar..seninkaynanan da benimkide anlamayan cinsten..ustu kapalı ima etmek ise yaramıyor..sen gardını değiştircen..suyun akışının yönüne yon vereceksin..anladığım sende kırmak istemiyorsun ama anlamıyorlar iste ister iyi niyetli ister kotu niyetli olsunlar anlamıyorlar

Merhaba cnm bnm eşimde azosperm medicalde tedavideyz aralıktan beri eşim ilk önce 3 ay ilaç tedavisi gördü sonrasında tese oldu bulundu ama bizim genetik test hormonlar fsh hepsi normaldi eşinin doktoru kim senin kim?

Cnm yazmayınca meraklandık hepimiz çok geçmiş olsun kabızlık çok kötü ya nasıl memnunmusun sebahattin beyden

Merhaba cnm bnm eşimde azosperm medicalde tedavideyz aralıktan beri eşim ilk önce 3 ay ilaç tedavisi gördü sonrasında tese oldu bulundu ama bizim genetik test hormonlar fsh hepsi normaldi eşinin doktoru kim senin kim?
eşimin doktoru cem bey canım biz görüştük ama ilaç tedavisinden bahsetmedi fsh yüksek bizim 30 bu durumda bulunması zor diyolar senin eşinin doktoru kim

aynen cem hoca fsh normaldi bizim bulundu çok şükür inşallah sizinde bulunur
bulunmasına sevindim canım dondurdunuzmu peki siz açıkçası onada karar veremedik dondursakmı berabermi hazırlansak çünkü allaha şükür bende bi sıkıntı yok ama eşimde bulunmazsa boşuna hazırlanmış olcam

aynen cem hoca fsh normaldi bizim bulundu çok şükür inşallah sizinde bulunur
Canim sen esine hic kur falan uyguladinmi?gecen kontrole gittigimde 23 yasinda gencecik garibim aglamaktan harap olmustu esi tese olmus bulamamislar dk 3 ay sonra yine gelin demis bende dedim kür falan uygulayin gir dedim kadinlar kulubune bilgilenirsin en azindan cok uzulmustum ogun

tedavi öncesinde incir kürü yapmıştık birde karsıyakada bi aktar azosperm için macun yapıyomus dediler 2 ayda onu kullandık sonra bırakıp dr verdiği ilaçlara balşadık cnm bu 2. tese bizim ikisindede bulundu ilkinde kalitesi kötüydü şimdi bunda iyiymiş sanırım oda ilaçlar sayesinde oldu

donduruldu bizim sonrasında ben ameliyat oldum cnm bizim sorun ikimizdede var yol uzun anlıcan haftaya kontrol var duruma göre ilaçlara başlıcaz aylardır git gel çok yoruldulduk bakalım artık inşallah sizdede bulunur tese ne zaman olucak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…