Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kısmetse ağustos gibi düşünüyoruz keçi boynuzu kürü yapıyoruz bizde bide aktara macun siparişi verdik onları denemek istiyoruz 1 senedir çocuğumuz olmuyo bu süreç biraz üzdü bizi 2 ay dinlenmeye karar verdik bende dondurmak istiyorum ama Ahmet beyin yardımcısı Süleyman beyle görüştük oda aynı anda yapmak daha iyi dedi tekrar Ahmet beyle görşüp karar vercez allah hepimizin yardımcısı olsun zor yollardan geçiyoruz...

Aslinda bugune kadar bana karsi hic bi kotulugunu gormedim.hep dusuncelidir. Ama bu konuda ya farkinda olmadan hislerini saklayamadi bnm yanimda ilk baslarda. Artik bahsetmiyor. Uzarsa esime söylüycem ozellikle tedaviye basladigim donemde. Cunku ileride daha fazla konusu olacak. Dogum yaklasti dogurdu doguracak derken ben daha cok icinde olucam.
Ben biraz ayagimi cektim. Farkinda mi bilmem. Bayadir gitmiydk yemege fln cagirdi hep bi isimiz vardi. En son dun aksam ozledik sizi diye geldiler.
Bilmiyrm cnm umarim atlatirim bu durumu. Hesaplara gore dkontrol hapi temmuz basi bitecek o zamana toparlanmam lazim

Bak iste temmuz â kadar kendini psikolojik olarak rahatlatacak bir yol bul..yoga yap arin stresten diyorum sana 1 ay yapsan 1,ay sonra büyük enerjin değişir..

Bak iste temmuz â kadar kendini psikolojik olarak rahatlatacak bir yol bul..yoga yap arin stresten diyorum sana 1 ay yapsan 1,ay sonra büyük enerjin değişir..
canım
Evet canım 2 hafta da bir kontrol oluyoruz 3 kez gittik ..ayin 10unda bebeği bir daha kontrol etcek..inşallah bir sıkıntıda olmaz boyle devam ederiz
inşallahhhhh canım. canım ya bu gittğinde kollestrol ile ilgili bişey sordun mu? bende de kollestrol vardı en son. ama hamilelikte hiç bakılmadı ve bende hiç bişey söylemiştim. sen bizi bilgilendirir misin?

bişey daha sormak istiyorum:))) ne zaman co aspirini kesecektik*? op toplamada mı?

Ben 10 unda hocaya tekrar gidinceye kadar buca tipa da gidersem sorarim ama benim doktorlarim gebelik takibi doktoru tup bebek tedavisi alaninda uzman degiller tedavi sureci ile ilgili bir sey demeyebilirler benim de romatizmadan dolayi kolestrol yuksektir hep zaten

Benim bu hafta kont var sorucam dk ruma bakalim ne diyecek saglik ocagi yapicaz demisti kayita gittigimde ama buyuk ihtimal bende yaptirmiycam.
kızlar ben sormuştum bunu.... dr demişti ki eğer ailede şeker hastalığı yoksa yaptırmayabilirsin... ama ailede şeker varsa yaptırılması gerekmiş... ben mecburen yaptıracağım. anne tüm, baba tüm sülale şeker. herkezler şekerden vefat etti.. ((

K kaderim35 evdeyim kuzzum ya.. arkadaşımın düünü var... yrın konağa gidip elbise baksam mı diye düşünüyorum.... ama eşim çalıştığı için evde de olabilirim...

Elpisksk B bahceliev bilmiyorum ki kızlar şeker yüklemesi ne zaman oluyordu daha ilerki haftalarda degilmi..12 hafta da ikili tarama testi ile sonucuna gore serklaj i düşünüyorum ben simdi..10 undaki kontrolden sonra o yapilcak..
daisyp valla benim arkadasın da temmuzda oğluna sünnet ysptircak hem yemekli sıra arkadaşım samimi yani bu sefer harcamiycam para ..kardeşim evlendi bu sene eylül de 500 tl verdim düğünde giydiğim elbiseye kına da gene arkadaştan buldum..ordan burdan bulursam giycem masraf yapamıyacağım..ayy temin kahvaltı yapiyorduk kaynanam mal yaa gitmiş küflü peynir rendelemiş fırında ekmek kızartması yapıyor içim kalktı kokusu bir geldi ogure ogure bir hal oldum iyy..yaa bu kadın aklı sıra kar etcek..eşimde birşey olmaz penisilin yedin diyor delirtiyor beni

Saglik ocagi soyledi bana ama unuttum canim hatirlatir onlaar yine nasil olsa.sen yemeseydin canim keske hem kabizligi tetiklrr daha cok kizarmis ekmek.kendi annesi yapmis ya laf soyletmez tabi erkekller iste....bende cok kotu bir gece gecirdim tuvaletimi yapamadim 1 saat wc de oturdum sonra annem zeytinyagi falan icirdi 10 dk sonra rahatladim ama tahris oldu sanirim cok aci cektim dayanamadim hastaneye gittik tabi bisi yapamaadi dk her hamile genelde bu sorunu yasiyor dedi su banyosuna otur dedi tipis tipis eve geri geldim tabi uyku ffalan yalan oldu bende.

Bizim ailede de seker hastasi var aslinda babami sekerden kaybettim kayinpederde oyle..ama kafam karisti cok o kadin oyle soyleyince kan pihtilasmasi yapiyor diye kararsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…