Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bu yaz bnmde 5 kiyafete ihtiyacım var. Hepside kuzen hepside baba tarafi. Yani birinde giydigimi oburunde giyemem. 2 dugun 2 kina 1 nisan. Bizimkiler ataga gecti. Bnmse kiyafetim yok. Allhtan biraz kilo verdim de daha kolay bulurum diye dusunuyrm. Keske biyerden bulsam ama yokki. Hem aramaktan hem maasraftan kurtulurdum.
Kizlar 165 boyum 62.5 kiloyum. 38 bedene giriyrm genelde. Var mi bana uygun abiyeleriniz

Ben geçen gün öyle iki kez 50 ser dk wc de oturdum kaldım kalkamadım da tıkandı annem kardeşime çocukken sabun tıkardı alttan mecbur biraz sabun surdum sonra yumuşadı sertlik..zar zor yaptım..sonra 3 gün çıkamadım..hep ayni korku var tabiki..her gün aç karınla doğal zeytinyağı iç.ac karınla ilik su iç incir ye..doktora sordum çarşamba günü ilaç yazdı surup ama oda seker i tetikliyormus.zeytinyağ baya ise yaradı simdi bende.aç karınla ilik su içiyorum incir yiyorum..hergun bir kase yoğurda toz prebiyotik karıştırıp yiyorum..doktorum lifli gıda ile beslen kefir içmemi önerdi..sende öyle yap..bu haftalarda progesteronhormonu tavan yaparmış o yüzden ee birde bizde dışardan takviye progeston kullanıyoruz ondan kabız oluyormuşuz..

Benim boyum 1.60 canım hamile kalmadan önce 43 kilo idim..eve gidince olan abiye lerimin fotosunu çeker atarım 36 oluyor bana..ama daha önce aldığım elbiseler var onların bedeni kaç hic hatırlamıyorum..

Kızlar bugün kayınvalide güne gitcekti kuzenle teyzem ziyarete gelecekti kayınpeder evde rahat edemezler diye çıktım bende dışarda buluştuk oturduk kahve filan içtik..2 idi çıktım 5 te geldim eve..simdi wc ye gittim Peçete ye pembe kan bulaştı korkmaya başladım çok fena...uff birşey okursa hic çenelerinden duramam..yandım ben..demedi kimse bana kayinpederim de dışarı çıkcak diye eve gelirlerdi o zaman kaynanam yok diye ben çağırmadım.inşallah birşey olmaz dua edin bana lütfen çok kötü oldum..biraz gezdim yaa çok az..

Ya ben ne yapayım kütür kütür çalışıyorum Allah'a emanet sende o kadar endişelenme hemen yat dinlen

Ya ben ne yapayım kütür kütür çalışıyorum Allah'a emanet sende o kadar endişelenme hemen yat dinlen
Kani görünce ister istemez panik oluyor insan direk pembe olunca da geçen sefer krengi başlamıştı..eski bir kanama değil hep te boyle tatil gününe denk geliyor yarın pazar doktorumada gidemem

Kanama var mi sende
Panik yapma dinlen gececektir canim daha oncede olmadi mi senin ilk degil sttes yapma tamam mi
Saglik ocagina kayit yaptirin mutlaka bana dr oyle demisti hamile olursan mutlaka hbr ver diye. Bi tanidikta hbr vermemis adresi degismis zorla bulmuşlar eve kdar gelmisler. Biara ugrayin bence.
Elbise icin saol kuzum bn hic 36 olmadim en az 38 dim

Kani görünce ister istemez panik oluyor insan direk pembe olunca da geçen sefer krengi başlamıştı..eski bir kanama değil hep te boyle tatil gününe denk geliyor yarın pazar doktorumada gidemem
Cnm panik yapma yat dinlen pazartesi gidersn doktora

Eski elbiselerim olabilir sana belki kardeşimin düğününde aldığım olmaz zaten 38 i bile küçülmüşlerdi..ama arkadaşımın nisanın da almıştım bedeni me bakmam lazim baya çok para vermiştim ama modeli çok güzel çok sık bir kaç kez de giydim kardeşimin eltimin 2 arkadasın in nisaninda düşün yani kaç senelik elbise çok sade ama çok şık..en çok onun hakkini verdim..insan aciyor valla ama çok yakin oluncada mecbur aliyorsun kardeşiminkinde içime oturdu resmen ama tek kardeşim vardı almazsam da niye calisiyordum o zaman..bilmiyom kuzum diyemiyom adama birşey bağıracak çok fena o bagirinca daha da stres olcam sessiz sessiz yatiyom kedi gibi ozaman krengi başlamıştı birde daha bebek tahlili olmamıştı yaa..ondan daha pozitiftim simdi bebegime bir şey olma korkusu var..

Sagol kuzum agustos bizimkiler sen kendini dusun. Evet şimdilik bisey deme yatdinlen bakalim.sabaha kadar gecmezse dr u ara. Benim okudugum ara ara olabiliyormus bebek yerlesirken. Kırmızı olmadigi surece sıkıntı yokmus. Tabi soylemesi kolay . Biliyrm bebegini dusunuysn haklisinda ama dua et bol bol. Allahim melegini korusun ayetelkursi oku

Cnm panik yapma yat dinlen pazartesi gidersn doktora
Wcde pembe pembe geldikçe daha da panikliyorum..niye çıktıysam dışarı esim ben sana dedim korumuyon diycek hakli olarak..yat diycek hiç kaldirmiycak maf oldum yatması dert değil çenesi korkutuyor beni.

Doktorum da çok olmadığı sürece korkma demişti..ama genede haber ver bakalım ultrasonda demişti.2 gündür sabah dualarımı da okuyamadim..tanıdık hafız enis te var o bir kaç duavermisti oku demişti bana..sübyan dan korkuyorum demiştim..çok ağırlık var mis bende..hiç sevmem çok ta korkarım o yüzden..allahım bu sefer daha kaldiramiycam bebeğimi kaybetmeye..kafayı yerim..

Wcde pembe pembe geldikçe daha da panikliyorum..niye çıktıysam dışarı esim ben sana dedim korumuyon diycek hakli olarak..yat diycek hiç kaldirmiycak maf oldum yatması dert değil çenesi korkutuyor beni.
Canim hic panik yapma ama dk ara kont git.gecen haftalarda bir kere benimde oldu lekelenme dk ultrasonda kanama alani gormedi ve tam aciklamasi aklimda kalmadi ama soyle demisti bebek plesentada buuyor iyice ve yerlrsmeye calisiyor demisti sakin ol sen.

canım panik yapma. dr ara bu kadar stres yapacağına... kıyamam sana.. dualarım seninle...

Doktorum yurtdisinda kuzum yaa..sansima eşime dedim dün leke lenme var diye..kızdı haliyle simdi arayım mi doktoru dedim o hatırlattı unuttum ben çünkü normalde kontrolüm dun olcakti o yüzden carsamba Olmuştu randevum.

canım panik yapma. dr ara bu kadar stres yapacağına... kıyamam sana.. dualarım seninle...
Hoca yurtdisinda kuzum..yarin olmadi buca tip veya tınaztepe ye giderim buraya baktiririm..kabız iken idrar im çok yanıyor geçmedi mi enfeksiyon bilemedim..tahlil de veririm..bebek su anda o kadar minik ki en ufak bir kan parçası acaba ondan mi ona gore çok büyük diye düşünmeden edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…