Günaydın kuzum..evdeyim kayimvalidede..annem Urla ya gitti o gelince ona Gideceğim..sanada hayırlı kandiller kuzummKandiliniz mubarek olsun canlarim nerelerdesinizz..
Gunaydin canim ben bugun erken kalktim sabahin 8 inde yollara dusmustuk c.tesi kotu bi gece gecirmistim cumaydi randevum bugun gelcem dedim dk ruma gordum minigimi rahatladim.rabbim bu guzel kandil.gununde butun herkesin kucagini doldursun ins...Günaydın kuzum..evdeyim kayimvalidede..annem Urla ya gitti o gelince ona Gideceğim..sanada hayırlı kandiller kuzumm
Hayırdır canım noldu ctesi niye kotu geçtiGunaydin canim ben bugun erken kalktim sabahin 8 inde yollara dusmustuk c.tesi kotu bi gece gecirmistim cumaydi randevum bugun gelcem dedim dk ruma gordum minigimi rahatladim.rabbim bu guzel kandil.gununde butun herkesin kucagini doldursun ins...
Kabizlik sorunum olmustu canim yapamadim kotu agrim oldu hic uyumadim sabahi sabah etmistim acile medikale gittik bisey yapmadilar kendi dk runa gidicen dediler bugun gittim liste verdi onlari yicrm bakalim baska bi sansin yok dedi...Hayırdır canım noldu ctesi niye kotu geçti
Dualarim hep sizlerle canim benim rabbim her isteyenin kucagini doldursun inss..canim inan hic bilgim yok benim hakkim bitmisti devlette 3. Hak cikti ama esim ugrasamam dedi.kandiliniz mübarek olsunnnnn HAMİLE OLANLAR BİZEDE DUA EDİN OLURMUUarkadaşlar devlet tüp bebeği kaç yaşa kadar karşılıyor enson 39 du ama en yeni hali yaş kaça kadar selamlarrr
İlaç verdi benimki..şurup ama seker i tetikliyormus ilerde o yüzden bende başlamadım zeytinyağı içiyorum ac aç karınla prebiyotik toz aldım eczaneden yoğurda karıştırıp yiyorum..kefir içebilir sen o çok faydalıymış doktorum dedi.ben sevmem pek..3 gün yapamamıştım ben de..allah kolaylık versin canım ilik suya sabah incir kayısı at aç karınla hem ye hem suyunu iç..ben bunları uyguluyorum çok rahat olmasada çıkıyorum wc ye..Kabizlik sorunum olmustu canim yapamadim kotu agrim oldu hic uyumadim sabahi sabah etmistim acile medikale gittik bisey yapmadilar kendi dk runa gidicen dediler bugun gittim liste verdi onlari yicrm bakalim baska bi sansin yok dedi...
Saçlarım filan kirlendi korkudan dusa bile giremiyorum..inşallah abdest alırım da ederim..sizede hayırlı kandiller canimkandiliniz mübarek olsunnnnn HAMİLE OLANLAR BİZEDE DUA EDİN OLURMUUarkadaşlar devlet tüp bebeği kaç yaşa kadar karşılıyor enson 39 du ama en yeni hali yaş kaça kadar selamlarrr
Benimkisi ilac vermiyo tembellestirir diyor bagirsaklari daha cok zorluk cekersin ileride.herseyi yapiyorum canim yaa yag bile iciyorum ogure ogure hayirlisi bakalim ins iyi olcaz ben bugun ciktim ama zorladigim icin galiba canim yaniyor inanilmaz.İlaç verdi benimki..şurup ama seker i tetikliyormus ilerde o yüzden bende başlamadım zeytinyağı içiyorum ac aç karınla prebiyotik toz aldım eczaneden yoğurda karıştırıp yiyorum..kefir içebilir sen o çok faydalıymış doktorum dedi.ben sevmem pek..3 gün yapamamıştım ben de..allah kolaylık versin canım ilik suya sabah incir kayısı at aç karınla hem ye hem suyunu iç..ben bunları uyguluyorum çok rahat olmasada çıkıyorum wc ye..
Amin canim ins sanada hayirli kandiller.hayirli kandiller arkdslar dualarimiz kabul olur inslah bu mubarek gecede
Çok zorlama kendini ikinma fazla canım..bu dönemde çok tehlikeli..kefir i dene..birde sabahları kayısı inciri mutlaka suya atıp hem ye hem iç..Benimkisi ilac vermiyo tembellestirir diyor bagirsaklari daha cok zorluk cekersin ileride.herseyi yapiyorum canim yaa yag bile iciyorum ogure ogure hayirlisi bakalim ins iyi olcaz ben bugun ciktim ama zorladigim icin galiba canim yaniyor inanilmaz.
Lütfen o listeyi banada yaz. Geberiyorum kabızlıktan panikle buğün dr agittim Allah tan gördüm bebeğimi rahatladım ama doktor hiç bir şey yazmadı lütfen yardımKabizlik sorunum olmustu canim yapamadim kotu agrim oldu hic uyumadim sabahi sabah etmistim acile medikale gittik bisey yapmadilar kendi dk runa gidicen dediler bugun gittim liste verdi onlari yicrm bakalim baska bi sansin yok dedi...
Bende panikten gittim canim cok sukur gordum minigimi gelismemiz guzel mis.ilk olarak geceden sicak suyun icine 3 incir yapiyoruz sabah ac karnina suyunu icip incirleri yicen.kahvaltida kepek veya tahil.ekmegi.yumurta simdilik yasak.kahvalti sonrasi 20 dk yuruyus.aralarda bol meyve uzum kayisi havuc yenecek.gunde en az 2 litre su tuketeceksin.simdi bizim bagirsaklar cok su emiyormus yemek yerken su icmemeye dikkat ey ve cokk cigne lokmalarini.birde gunde 3 kere yemek kasigi zeytinyagi ilk sabah ac karnina sonra aksam yemeginden yarim saat once en sonda gece yatarken.aksamlarida yarim saat yuruyus.katkili yogurtlar ve cornfleks misir gevregi falan onlar yasak evde meyveli yogurdunu kendin yapacaksin.Lütfen o listeyi banada yaz. Geberiyorum kabızlıktan panikle buğün dr agittim Allah tan gördüm bebeğimi rahatladım ama doktor hiç bir şey yazmadı lütfen yardım
gene 39 40 yaşından gün almamış olman gerekiyor mesela ben 2 kasım 1976 doğumluyum 2 kasım 2015 ten sonra ödemiyorgünaydınnnn arkadaşlar devlet tüp bebeği kaç yaşa kadar karşılıyor enson 39 du ama en yeni hali yaş kaça kadar selamlarrr
çokkk sağolasımn bende 15 ağustos 1977 çokk teşekkürler bir iki kişi 40 yaşına kadar ödüyor yeni kanuna göre dediydi degene 39 40 yaşından gün almamış olman gerekiyor mesela ben 2 kasım 1976 doğumluyum 2 kasım 2015 ten sonra ödemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?