Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben 677 heterozigot um sende ne vardı canım..bana burdan biri yazmış ta tedirgin oldum sana doktor diyet verdimi
Bende bisi yok aslinda ama dk rum her ihtimale karsi veriyor bazen gebe kalindiginda bebekte kan pihtilasmasi olabiliyormus o yuzden tedbir amacli kullaniyorum.

Kader iyimisin canim nasil oldun
Iyiyim kuzum bugun buca daki ozel hastaneden randevu aldim ona gittim.dun benim prof cok rahat davraninca kudurdum..bana ne diyor telefonda oyle igne mi varmis dusugu onleyecek...kopurdum resmen progesteron ignesi tutuyormuymus bebegi diye sordu..kafam karisti canım..bugun de actigim bi forum vardi heterizigot 677 olan bir arkadas ta bana sormus diyet nasil gidiyor diye..hic bir doktor bunu yeme kan sulandiricinin etkisini azaltiyor demedi..sadece eczaci esime k vitamini ignenin etkisini azaltir demis..internetten bakun demiş. .bosver sen beni..sen nasilsin ne var ne yok anlat kuzum..hic sesin cikmiyor

canım güzel anne iyiyiz sen nasılsın?
Kafam karisik kuzu yaaa..can hoca biraz tevekkul cu..biz bahaneyiz o bebek erken dogcak oldumu en iyi profta olsa bende olsam o bebek gelcek oldumu dunyaya erken geliyor dedi..dogru mu diyor hersey gercekten kader mi acaba..bazi seylerin onune gecemiyoz galiba..anneannemin amcasi vardi 90 yasinda yildizname bakarmis annemle babam ayrildiginda gitmistik seneler once bana bakmisti..aklmda kalan tek sayi yaa 9 ya 11 cocugun olcak demişti cuss demistim amcaya..hangi cagda yasiyoz..simdi eger keseler sayiliyorsa ilk seferde 6 kese.sonrada iki tane kendiliginden oldu 8 bu dokuzuncu kesem..uff karisikim iste ben..dun prof un tavri uzdu beni birakcam herhalde gibi sanirsam sen nasilsin neleer yapiyorsun kuzum hep gece giriyorsun

Ayni cnm bi değişiklik yok dkontrol hapina devam. Arafa agrilarim oluyr sogan suyunu ihmal etmiştim onu ictim dun. Duzenli yapabilirsem...
Yogunum bu ara okulun son zamanlari tayin istedim cikmadi moralim bozuldu. Bgn de ogleden sonra misafirim var biraz erken cikip gidicem annem evd eolucak gerci. Dun de evi topla ikram hazirlayla gecti. Arada girip okuyrm. Kafana göre dr bulmak zor gerçekten. Baska dr lara da git. Yildizname annemde beni goturup baktirmisti. Inanmadim ben . Ama dogru cikmisti. Evlenmeden once gitmistik. Gecende annem gitmis 1 kiz 1 erkek olacak demis ama bazi sorunlar var demis. Bakalim o da cikacakmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…