Sada hast. De sule hanim varmis ona git dedi yakin arkadasiymis deniycem sansimi bakalim tanisalim once.Kendisi tanıdığı birine onermiyormu
günaydın canım sen menemen tarafındamıydın yalnışmı hatırlıyorum ???Sada hast. De sule hanim varmis ona git dedi yakin arkadasiymis deniycem sansimi bakalim tanisalim once.
Kafam karisik kuzu yaaa..can hoca biraz tevekkul cu..biz bahaneyiz o bebek erken dogcak oldumu en iyi profta olsa bende olsam o bebek gelcek oldumu dunyaya erken geliyor dedi..dogru mu diyor hersey gercekten kader mi acaba..bazi seylerin onune gecemiyoz galiba..anneannemin amcasi vardi 90 yasinda yildizname bakarmis annemle babam ayrildiginda gitmistik seneler once bana bakmisti..aklmda kalan tek sayi yaa 9 ya 11 cocugun olcak demişti cuss demistim amcaya..hangi cagda yasiyoz..simdi eger keseler sayiliyorsa ilk seferde 6 kese.sonrada iki tane kendiliginden oldu 8 bu dokuzuncu kesem..uff karisikim iste ben..dun prof un tavri uzdu beni birakcam herhalde gibi sanirsam sen nasilsin neleer yapiyorsun kuzum hep gece giriyorsun
Bostanli da oturuyorum tatlim.günaydın canım sen menemen tarafındamıydın yalnışmı hatırlıyorum ???
Hadi bakalim start basliyor hayirlisi ins dualarim seninle.Canım benim. Kafanın karışık olması gayet normal.kader be arkadaşım. Herkez kaderini yaşıyor. Sen bol bol dinlen. Yeşil yapraklı sebzelerde k vitamini var. Günde 1 porsiyondan fazla tüketme. Bol bol dua, bol bol dinlenme.. Allah ne yazdıysa anlımıza onu yaşıyoruz kuzum. Başka bi doktora daha git. İçine sinecekse.
Bana gelince bu gün regly oldum. İğnelere başlıyorum. O kadar heyecanlandım ki.. Saat 4 te randevum var.
canım sana sada hast. çok uzak olmazmı bu taraflarda dr. baksan daha iyi değilmi ???Bostanli da oturuyorum tatlim.
iyiyiz canım hadi hayırlısı olsun pozitif sonuç alacağın ,yavrunu kucağında göreceğin son tedavin olsun inşallah. Aminn....İzmirin güzel ve özel anneleri; anne adayları nasılsınız?
Canim onyargi olsun istemem ama sada hast ve kadin dogumcular hakkinda pek iyi seyler duymadim. Heleki bizlerin böyle ozel bir durumu varken. Gerci sen bikac dr a daha gideceksin. Onlarada bak ona gore karar ver. Ama zaten hastanede hos degil bence. Napayim soylemeyim dedim ama dayanamadimSada hast. De sule hanim varmis ona git dedi yakin arkadasiymis deniycem sansimi bakalim tanisalim once.
Niye tayin istedin ki canım..uzakmiydi okul eve çok..bu amca arapça bir kitap açtı ordan yazdı çizdi birşeyler.belki bir kiz bir oğlan ikiz olur canım..dun gördüm hastanede kedi gibi ikiz bebekler vardı..ikisi de kızmış..çok minikler di..Ayni cnm bi değişiklik yok dkontrol hapina devam. Arafa agrilarim oluyr sogan suyunu ihmal etmiştim onu ictim dun. Duzenli yapabilirsem...
Yogunum bu ara okulun son zamanlari tayin istedim cikmadi moralim bozuldu. Bgn de ogleden sonra misafirim var biraz erken cikip gidicem annem evd eolucak gerci. Dun de evi topla ikram hazirlayla gecti. Arada girip okuyrm. Kafana göre dr bulmak zor gerçekten. Baska dr lara da git. Yildizname annemde beni goturup baktirmisti. Inanmadim ben . Ama dogru cikmisti. Evlenmeden once gitmistik. Gecende annem gitmis 1 kiz 1 erkek olacak demis ama bazi sorunlar var demis. Bakalim o da cikacakmi?
İNŞALLAH OLUR HEPİMİZİN YAŞ KAÇ NERDE YAPTIRDINIZ ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAHMerhaba
bugun transferimin 9 gunu
3 gundur bel agrim var
usuyorum
4.denemem
belirti aramak istemiyorum olmuyor
Cumartesi test gunum
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..güzel güzel yumoş ların oluşsun ..kaliteli kaliteli..Canım benim. Kafanın karışık olması gayet normal.kader be arkadaşım. Herkez kaderini yaşıyor. Sen bol bol dinlen. Yeşil yapraklı sebzelerde k vitamini var. Günde 1 porsiyondan fazla tüketme. Bol bol dua, bol bol dinlenme.. Allah ne yazdıysa anlımıza onu yaşıyoruz kuzum. Başka bi doktora daha git. İçine sinecekse.
Bana gelince bu gün regly oldum. İğnelere başlıyorum. O kadar heyecanlandım ki.. Saat 4 te randevum var.
Kan verdim bugün sabah..unuttum kolestrol i doktora dun sormayi..tahlil sonucunu göstermeye gidince inşallah unutmam sorarım..kolestrol tahlili yapmış olsaydı sorardım çünkü benim hep yüksek romatizmadan dolayı..İnşallah unutmam yarinİzmirin güzel ve özel anneleri; anne adayları nasılsınız?
Ben de çok üşümüştüm canım..transferim 14 nisan da idi..istanbulda olmuştu eşime panduf bulsun diye gönderdim ayaklarım hic ısınmıyordu..satış elemanları bile dalga geçmiş düşün yani..İnşallah senin de pozitiftir evladına sağlık la kavuşursunMerhaba
bugun transferimin 9 gunu
3 gundur bel agrim var
usuyorum
4.denemem
belirti aramak istemiyorum olmuyor
Cumartesi test gunum
Canim sana ozel msj atacaktim olmuyor sen bana gomderebilirmisim ozel msj bn cvp yazayimNiye tayin istedin ki canım..uzakmiydi okul eve çok..bu amca arapça bir kitap açtı ordan yazdı çizdi birşeyler.belki bir kiz bir oğlan ikiz olur canım..dun gördüm hastanede kedi gibi ikiz bebekler vardı..ikisi de kızmış..çok minikler di..
elimde secenek olsun istiyorum canim arabayla 15 20 dk gideriz sanirim.canım sana sada hast. çok uzak olmazmı bu taraflarda dr. baksan daha iyi değilmi ???
Canim olurmu hic oyle sey soyliycen elbette ben sadece dk la tanismak icin gidicem onceden hic gitmedim zaten.Canim onyargi olsun istemem ama sada hast ve kadin dogumcular hakkinda pek iyi seyler duymadim. Heleki bizlerin böyle ozel bir durumu varken. Gerci sen bikac dr a daha gideceksin. Onlarada bak ona gore karar ver. Ama zaten hastanede hos degil bence. Napayim soylemeyim dedim ama dayanamadim
hayırlısı canım inş. biri içine siner...elimde secenek olsun istiyorum canim arabayla 15 20 dk gideriz sanirim.
Ins canim hayirlisi bakalim.sen nerede takiptesin sormusmuydum ki daha once kafam karisik kusura bakma ne olur.hayırlısı canım inş. biri içine siner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?