Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canım benim. Kafanın karışık olması gayet normal.kader be arkadaşım. Herkez kaderini yaşıyor. Sen bol bol dinlen. Yeşil yapraklı sebzelerde k vitamini var. Günde 1 porsiyondan fazla tüketme. Bol bol dua, bol bol dinlenme.. Allah ne yazdıysa anlımıza onu yaşıyoruz kuzum. Başka bi doktora daha git. İçine sinecekse.

Bana gelince bu gün regly oldum. İğnelere başlıyorum. O kadar heyecanlandım ki.. Saat 4 te randevum var.

Hadi bakalim start basliyor hayirlisi ins dualarim seninle.

Sada hast. De sule hanim varmis ona git dedi yakin arkadasiymis deniycem sansimi bakalim tanisalim once.
Canim onyargi olsun istemem ama sada hast ve kadin dogumcular hakkinda pek iyi seyler duymadim. Heleki bizlerin böyle ozel bir durumu varken. Gerci sen bikac dr a daha gideceksin. Onlarada bak ona gore karar ver. Ama zaten hastanede hos degil bence. Napayim soylemeyim dedim ama dayanamadim

Merhaba
bugun transferimin 9 gunu
3 gundur bel agrim var
usuyorum
4.denemem
belirti aramak istemiyorum olmuyor
Cumartesi test gunum

Niye tayin istedin ki canım..uzakmiydi okul eve çok..bu amca arapça bir kitap açtı ordan yazdı çizdi birşeyler.belki bir kiz bir oğlan ikiz olur canım..dun gördüm hastanede kedi gibi ikiz bebekler vardı..ikisi de kızmış..çok minikler di..

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..güzel güzel yumoş ların oluşsun ..kaliteli kaliteli..

İzmirin güzel ve özel anneleri; anne adayları nasılsınız?
Kan verdim bugün sabah..unuttum kolestrol i doktora dun sormayi..tahlil sonucunu göstermeye gidince inşallah unutmam sorarım..kolestrol tahlili yapmış olsaydı sorardım çünkü benim hep yüksek romatizmadan dolayı..İnşallah unutmam yarin

Merhaba
bugun transferimin 9 gunu
3 gundur bel agrim var
usuyorum
4.denemem
belirti aramak istemiyorum olmuyor
Cumartesi test gunum
Ben de çok üşümüştüm canım..transferim 14 nisan da idi..istanbulda olmuştu eşime panduf bulsun diye gönderdim ayaklarım hic ısınmıyordu..satış elemanları bile dalga geçmiş düşün yani..İnşallah senin de pozitiftir evladına sağlık la kavuşursun

Canim sana ozel msj atacaktim olmuyor sen bana gomderebilirmisim ozel msj bn cvp yazayim

Canim olurmu hic oyle sey soyliycen elbette ben sadece dk la tanismak icin gidicem onceden hic gitmedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…