Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ins canim hayirlisi bakalim.sen nerede takiptesin sormusmuydum ki daha once kafam karisik kusura bakma ne olur.
sordunmu bende hatırlamıyorum canım :)
ben Kahraman Koldaya gidiyorum canım Benim tüp bebek dr. önermişti birde birkaç arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı çok memnunum kendisinden.Daha önce bende başka dr. da başladım ama içime sinmedi değiştirdim iyiki değiştirmişim....
kendiside tüp bebekte egede ihtisas yapmış ve smyrnanında ortağı canım....

Cok saol canim bende bakalim icime sinene kadar dolasirim heralde :))

E="kaderim35, post: 41237373, member: 639065"] Ben de çok üşümüştüm canım..transferim 14 nisan da idi..istanbulda olmuştu eşime panduf bulsun diye gönderdim ayaklarım hic ısınmıyordu..satış elemanları bile dalga geçmiş düşün yani..İnşallah senin de pozitiftir evladına sağlık la kavuşursun[/QUOTE]
Insallah canim
bende esime yorgan cikarttirdim
2 gun cok usudum
adet olacakmisgibi agrilarim oldu
nasip insallah cumartesi gunu güzel haberi alirim

12 gunden once idrar testi yapan var mi
yapsam mi cok kararsizim
canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.Ben 10. gün kan testi yapmıştım çıkmıştı.7. günde idrar yapmıştım çıkmadı.Senin kaçıncı gün embriyosu oda önemli .Benim 3. gündü.5. günler daha erken çıkıyormuş...

3.gun emriyosu canim

12 gunden once idrar testi yapan var mi
yapsam mi cok kararsizim
Benim 5.gün embriyosu 10.gün tahlil istemişti doktorum ben 7.gün idrar testi erken gebelik testi yapmıştim onda çıktı.çok silik bir çizgi idi saatler sonra koyulasmisti ama ben inanmadım pek çünkü o gün lekelenmeye başladım..bazen iğnelerin etkisi sürüyor diye tahlil günümü bekledim leke lenme olunca umudumda yoktu açıkçası..ben simdi ne desem boş canim

canım 5. gün ise yarın kan tahlilide yapabilirsin daha garanti olur bence...
sanırım geçen sefer seninde bi kaybın var, geçmiş olsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunmuştur canım....

TE="yumuklagli, post: 41242169, member: 654462"]canım 5. gün ise yarın kan tahlilide yapabilirsin daha garanti olur bence...
sanırım geçen sefer seninde bi kaybın var, geçmiş olsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunmuştur canım....[/QUOTE]
Inşallah

Merhaba izmirin güzel bayanlarıben Kahraman koldaya gitmek istiyorum hastası olan var mıBiraz bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

ben varım canım ben gidiyorum ona....
ben kendisinden çok memnununm canım. Daha önce başka dr.la başladım fakat bana o güveni veremediği için Kahraman Kolday'a gitmeye karar verdim.Kahraman Bey oldukça bilgili ve kendinden emin bir doktor.Her gittğimde ben daha sormadan kendisi herşeyi anlatıyor.10-15 dakika o ay ne ilaç kullancağımı neler yapıp yapmıcağını anlatıp ultrasona geçyor.Bir çok doktor gibi herşey yolunda diyip göndermiyor.Sıkılmadan bebeğimin herşeyin ben tabi çoğunu anlıyamıyorum ama izah ediyor.Buda beni rahatlatıyor.Kensiside yardımcılarıda profösyonel çalışıyorlar.Şimdiye kadar ne zaman arasam sorularıma cevap aldım.Bu benim için çok önemliydi.Daha önceki doktorumda ulaşamıyordum.Zaten yanında bir doktor daha var kendisi olmasa bile en azından bir doktordan bilgi alıyorsun.Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim canım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…